- 8 Kasım 2024
- 515
- 1.057
- 28
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.741
Bende kızımda hep dalan kullandım laydicimGözün aydınfotojenik bi oğlan. Çok rastlanılmaz kızlar ne kadar nazlı bak
Babasına benzesin yasen beğenmiş evlenmişsin. Bence gayet yerinde bi özellik bizimkinin de yüzü açık ama kimseye benzetemedim ben
Bu arada çok erken ama deterjan alan var mı? İçimde aldığım giysileri yıkamak gibi bi his var.Kızımda Dalan roxy kullanıyordum.
Normalde takibimi özelde yaptırıyorum ama 24 saatlik idrarı devlette verdim. Muayene zamanımın gelmesini bekliyorum doktoruma göstermek için.Teşekkür ederim özele mi gittiniz devlete mi ,tansiyonum normal ödem yok şükür
Amin amin teşekkür ederimNormalde takibimi özelde yaptırıyorum ama 24 saatlik idrarı devlette verdim. Muayene zamanımın gelmesini bekliyorum doktoruma göstermek için.
Benimde tansiyonum ve ödemim yok çok şükür inşallah olmaz da vaktinde sağ salim kucağımıza alırız bebişlerimizi
Ayyy valla olsun gerçekten olması lazım yoksa işim çok zorCanım ben yazana kadar gitmişsin doktora. İnşallah güzel haberlerle dönersin dualarım seninle ve bebeğinle
Canım basın sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Kız sen ne güzel dikkat de ediyormuşsun ben bu dediklerinin hepsini de yiyiyorum üstelik canım bu söylediklerini daha çok istiyor maalesef. Allah yardımcımız olsun sağlıkla alalım yavrularimizi kucagımıza inşallahsenin şeker yüklemesi yapılmadı değil mi daha?
Canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına gözün aydın sağlıkla gelsin minik yavrun inşallah
21+3 deydi benim detaylı sanırım 440 gramdi benimde bebişim maşallah büyüyor artık bu haftalardan sonraKızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuzbiz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım
Evettt ne güzel büyüyoruzzz maşallahhh seninkine de annesiii21+3 deydi benim detaylı sanırım 440 gramdi benimde bebişim maşallah büyüyor artık bu haftalardan sonra
Oyy maşallahKızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuzbiz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım
Kuzum 8 nisan geç değil mi kaçıncı haftada oluyorsun o zamanOyy maşallahbir ben sona kaldım sanırım ya 8 Nisan benimde
Ben sormadım:)) ama erkek bebişler birazcık önden gidebiliyor canım bende de öyleydi 3 gün önde gidiyorduKızlar sizin detaylı zamanı bebişler kaç gramdı hatırlıyor musunuzbiz 21. Haftada yaptırdık normalde 380 gr civarında olması lazımmış. Bizimki 420 gr mış bizim bebiş biraz hızlı büyüyor sanırım
Bizimki kız bebiş bir hafta önden gidiyormuş. Babamız zaten 4 kilo doğmuşBen sormadım:)) ama erkek bebişler birazcık önden gidebiliyor canım bende de öyleydi 3 gün önde gidiyordu
Benim senin bebişi erkek olarak hatırlamam pekiBizimki kız bebiş bir hafta önden gidiyormuş. Babamız zaten 4 kilo doğmuşbakalım biz ne olacağızzz
Ay ben toplamda 3 kilo aldım sadece ama bebiş almış tüm kiloları sanırımBenim senin bebişi erkek olarak hatırlamam pekibiz kilo almayalım bebişler alsın lütfen
Bende 2 ile 3 kilo arası gidip geliyorum 6 aydan sonra daha çok iştah açılıyor demişlerdiAy ben toplamda 3 kilo aldım sadece ama bebiş almış tüm kiloları sanırımsadece göbüşüm var şimdilik. Ama iştahım felaket açık tüm dünyayı yemek istiyorum Allah sonumu hayretsin
Sonucunuz ne oldu ne dediler acabaAfp kanda 22,4 çıkmış mom değeri yok. İnşallah normaldir nette okudum kafam allak bullak oldu. Sorun olursa seni ararız dediler. Bakalım nolcak inş iyidir sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?