- 25 Nisan 2021
- 2.874
- 4.907
- 83
- Konu Sahibi YagmurrTanem
- #10.521
Kızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?![]()
Bu da benden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?![]()
İnşallah riskiniz ortadan kalkmış olur ve istediğiniz doğum şekliyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz bebeğiniziBana 22.haftamda söyledi 26.haftamda filan gidicem bende kısmet olursa ben gayet sakinim en kötü ihtimalle sezeryan dogum olurum yapacak birşey yok ama normal dogum olarak şansımı denemek istiyorum plesenta yukarı çıkarsa![]()
Hepimiz hepimiz inşallahİnşallah riskiniz ortadan kalkmış olur ve istediğiniz doğum şekliyle sağlıklı bir şekilde dünyaya getirirsiniz bebeğinizi![]()
çok sevinirimİstanbuldaysanız size gebeliğimin başından beri takibine gittiğim perinatolog doktorumu tavsiye ederim. Bence alanında çok çok iyi bir doktor sadece perinatolog değil kadın doğumcu olarak da bakıyor :)
Aynen kuzucumm ben de bi şey alırken çok araştırırım. Her yorumu okurum ama en önemli ve kıymetli yorumlar buradakiler. Kimsede reklam kaygısı vs yok çünküEvet açıklamasını okudum ama anlamadım neden öyle bir yorum yapmışlar. 40 ml olanından alayım diyorum öncesinde başlarım diye fiyatı kendi sitesinde çok daha uygun
Ben de alacağım. Hatta kargo bedava olsun diye biberon işini de ordan halletmeyi düşünüyorum. İnternetteki tüm yorumlar bir yana bu grubun yorumları bir yana benim içino yüzden sizlere de bir danışayım dedim canım
boşver boşver en güzeli çatlamazsın işteYaaa ben de 6 aylık diyince şaşırıyor insanlarküçük mü kaldı çocuk diye endişe ettim kendi kendime. Minyon olmak iyidir ya bende boy var da ne oluyor sanki
![]()
Acıbadem Atakent Hastanesi Prof.Dr. Mehmet Aytaç Yüksel.çok sevinirim
Fetal evet gerçekten pahalı. Buradan birinde duydum yeditepe ünide 7bin liraymış piyasaya göre nispeten daha uygun. Çok stres yapıyorsanız amniyosentezi tekrar mı düşünseniz. Ya korkunç geliyor amniyosentez kulağa ama bilemedim. Rabbim yardımcınız olsun inş sağlıklı doğar tüm bebeklerimizmerhaba ben geçen hafta çam sakurada detaylı ultrason muayenesi olmuştum 21+2 de malesef ense kalınlığı 7.3 çıkmıştı ve kalpte parlaklık var demişti amniyosentez önerdiler biz istemedik riskten dolayı 11 14 hafta aralığında 1.4 ve 1.8 çıkmıştı ense kalınlığı doktorum ideal demişti ikili test istemedi bende güvendim 4 lü tarama istedi sadece ondada sadece yaş riski çıkmıştı negatifti biz çam sakuradan sonra ilk haftalardan bu yana kontrolümü yapan doktora geçtim oda bu haftalarda ense ölçümü yapılmaz bir anlamıda olmaz ve tekrar kendide baktı bu bebekde ense kalınlığı yok ben muayenemde sıkıntı görmüyorum dedi tabi biz rahatladık yinede kendisi bir perinotolog önerdi bugün ona gittik oda çamsakuradaki aynı bulguları söyledi tüp bebek tedavisiyle gebeyim sabahtan bu yana araştırıp umut olacak bişey arıyorum böyle olup sağlıklı doğum yapan varmı duyduğunuz falan fetal dna da çok pahalı malesef şuan imkan yok pazartesi tekrar kendi doktoruma gidecem sonuç için ama elim ayağım tutmuyor sabahtan bu yana bir umut arıyorum
Benim karnım da tam böyleBu da benden![]()
Maşallah gayet iyi bence. Ben biraz kocaman bir gebeyim amaKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta? 
Maşallah kocaman olmuşMaşallah gayet iyi bence. Ben biraz kocaman bir gebeyim ama![]()
Vaalbara lansinoh göğüs ucu kremi almayı planlıyorum senin önerinle ve araştırdığım kadarıyla ama çok iyi yorumların yanında bir de içeriğindeki lanolinden dolayı kokusunun ağır olduğu ve bebeğin emmek istemediğinden falan bahsetmişler var mıdır acaba böyle bi durum?
Bende de lansinoh göğüs balmı var. Onu temizlemeye gerek de yokmuşLansinohta asla koku yok hangisinden bahsediyorlar kiincele açıklamasını renk koku tat icermez yazıyor zaten,boyutuna dikkat et bu 10ml, 40ml de var, minik al denemiş olursun begenirsen yedeklersin, tadına bende bakmıştım hiç koku tat hissetmedim
![]()
LANSINOH 10153 Hpa Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 Ml - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH 10153 Hpa Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok güzelBu da benden![]()
Hiç belli olmuyor canım çok mu zayıftın acaba öncesinde? Ben 5 aldım ama hacıyatmaz gibiyimBoşuna 12 kilo almamışım değil mi![]()
Evet bunlarin temizlenme ihtiyacı yok, bunu kullanmadım ama göğüs ucu kremi baya işimi gördü anında rahatlatıyorduBende de lansinoh göğüs balmı var. Onu temizlemeye gerek de yokmuş
Evet zayıftım ama şuan aldığım kilolar tamamen kontrolden çıktıHiç belli olmuyor canım çok mu zayıftın acaba öncesinde? Ben 5 aldım ama hacıyatmaz gibiyim![]()
Ben tavsiye üzerine aldım ikisi de var cahillikle kim ne iyi dese aldıkEvet bunlarin temizlenme ihtiyacı yok, bunu kullanmadım ama göğüs ucu kremi baya işimi gördü anında rahatlatıyordu
Gayet de güzelsin şekerimEvet zayıftım ama şuan aldığım kilolar tamamen kontrolden çıktı![]()