- 10 Aralık 2017
- 1.218
- 3.314
- 133
- 35
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.501
Suan bu mesajı yazarken bile hop hop hoplatıyor benim kız karnımımuhtemelen görmüyorsundur kuzum o haftalarda da belliydi benim çünkü. Daha küçüktü hareketleri daha hafif belli oluyordu ama oluyordu. Şimdi bildiğin sarsıyor karnimi acayip şekilde. İnşallah en kısa zamanda görürsün çok güzel çünkü ama görürsün artık bence belli olma zamanın gelmiş senin de
Canım kalpte parlaklık ile ilgili hiç bir fikrim yok. Geçmiş olsun demek istedim sadece. Ense kalınlığına gelince, yapılması gereken zamanda bakılmış normalmiş, şuan sana kalın demelerinin hiç bir anlami yok çünkü zamanı değil artık. Hiç bir şey ifade etmez bu haftalarda. Arkadaşlar da çok güzel aciklamislar zaten. Kalbini ferah tutmaya çalış biliyorum zor benim de beyinde su kesesi sınırda çıktı detaylıda sık kontrolde tutuyorlar iki doktor da. Sınırı geçmemesi gerekiyor. Dua ediyorum sadece çünkü şuan elimden gelen bir şey yok. Fetal DNA testi için de ben eskisehirdeyim burada Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi 444 TL gibi cüzi bir rakama yapıyor. Ama 1 ayda ancak çıkıyor. Hemen çıkmıyor diğer şirketlerin yaptığı gibi. Eğer istersen buraya gelip yaptırabilirsin. Ama dediğim gibi zaten 1 ayda çıkıyor ve doğuma ne kalmış olacak 1 ay sonra. Bence gönlünü ferah tutmaya çalış bol bol dua edelim elimizden de başka bir şey gelmez. Ben inanıyorum ki sağlıkla gelecekler inşallah evlatlarimiz.
çok geçmiş olsun sizede ben gördümki tek tedirgin ben değilmişim inşallah burada bigün sağlıkla doğumlarımızı da paylaşırız dna testi için de önceden randevu alıp gelinebilir mi yani özel gibi mi bu dediğin hastane arayıp konuşup gelme şansım olur mu acaba hızlı tren var bildiğim kadarıyla oraya ben bunu bir araştırcam çok teşekkür ederimSuan bu mesajı yazarken bile hop hop hoplatıyor benim kız karnımımuhtemelen görmüyorsundur kuzum o haftalarda da belliydi benim çünkü. Daha küçüktü hareketleri daha hafif belli oluyordu ama oluyordu. Şimdi bildiğin sarsıyor karnimi acayip şekilde. İnşallah en kısa zamanda görürsün çok güzel çünkü ama görürsün artık bence belli olma zamanın gelmiş senin de
Canım kalpte parlaklık ile ilgili hiç bir fikrim yok. Geçmiş olsun demek istedim sadece. Ense kalınlığına gelince, yapılması gereken zamanda bakılmış normalmiş, şuan sana kalın demelerinin hiç bir anlami yok çünkü zamanı değil artık. Hiç bir şey ifade etmez bu haftalarda. Arkadaşlar da çok güzel aciklamislar zaten. Kalbini ferah tutmaya çalış biliyorum zor benim de beyinde su kesesi sınırda çıktı detaylıda sık kontrolde tutuyorlar iki doktor da. Sınırı geçmemesi gerekiyor. Dua ediyorum sadece çünkü şuan elimden gelen bir şey yok. Fetal DNA testi için de ben eskisehirdeyim burada Osmangazi üniversitesi tıp fakültesi 444 TL gibi cüzi bir rakama yapıyor. Ama 1 ayda ancak çıkıyor. Hemen çıkmıyor diğer şirketlerin yaptığı gibi. Eğer istersen buraya gelip yaptırabilirsin. Ama dediğim gibi zaten 1 ayda çıkıyor ve doğuma ne kalmış olacak 1 ay sonra. Bence gönlünü ferah tutmaya çalış bol bol dua edelim elimizden de başka bir şey gelmez. Ben inanıyorum ki sağlıkla gelecekler inşallah evlatlarimiz.
Suan bu mesajı yazarken bile hop hop hoplatıyor benim kız karnımımuhtemelen görmüyorsundur kuzum o haftalarda da belliydi benim çünkü. Daha küçüktü hareketleri daha hafif belli oluyordu ama oluyordu. Şimdi bildiğin sarsıyor karnimi acayip şekilde. İnşallah en kısa zamanda görürsün çok güzel çünkü ama görürsün artık bence belli olma zamanın gelmiş senin de
şimdi okudum bir arkadaş daha bahsetmiş istanbuldayım ama eşimle konuşup bu hastaneye önceden randevu alıp gelmeye çalışıcamBiraz daha araştırın canım daha uyguna yapan yerler var. Maddi olarak büyük külfet evet ne yazık ki. Ama Eskişehir'e yakinsaniz Osmangazi üniversitesi çok daha cüzi bir ücretle yapıyor. Gerçi şimdi dövizler arda çıktığı için de zam gelmiş olabilir. Türkiye'deki laboratuvarlar ile çalışan kurumları bulursanız belki daha ucuza bulabilirsiniz eger mutlaka yaptırmak istyorsaniz
Aynı gibiyiz canim 25te, çok bi fark yok sanki görüntü olarak aramızdaKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?
Pardon biraz var benim totom da göbeğim kadar olduAynı gibiyiz canim 25te, çok bi fark yok sanki görüntü olarak aramızda
Benim de totom ve basenim çok büyüdü canım açıdan öyle çıkmıştır
Ne bileyim o normal görünüyor senin, bende sepet gibi olduBenim de totom ve basenim çok büyüdü canım açıdan öyle çıkmıştır
Canım ben geçen aylarda almıştım. Ara ara kullanıyorum vazelin kıvamında bir krem. Ve hiç kokusu yok bence. Ufacık minicik bi damla kadar almak yetiyor zaten. Ben öneririmVaalbara lansinoh göğüs ucu kremi almayı planlıyorum senin önerinle ve araştırdığım kadarıyla ama çok iyi yorumların yanında bir de içeriğindeki lanolinden dolayı kokusunun ağır olduğu ve bebeğin emmek istemediğinden falan bahsetmişler var mıdır acaba böyle bi durum?
masmalesef benim karnım bunun 1.5 katı falan büyüklükteKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?
Merhaba kaçıncı haftadasınızDoktor inanın banada söyledi plesenta rahime yakın bir anda kanama açılabilir erken gebelik olabilir diye hic tedirgin olmuyorum. Rabbimin emaneti verecek olan da o o yüzden kötü düşünürsek kötü şeyleri çağırırız detaylı ultrason un bir zamanı var zamanı gectimi oda yanlıs sonuçlar verebiliyor o yüzden bebekte etkilenir sizin üzüntünüzden sağlıkla kucagımıza alıcaz Allahın izniyle minikleri
Yaaa ben de 6 aylık diyince şaşırıyor insanlarmasmalesef benim karnım bunun 1.5 katı falan büyüklükteiç karnın geniş demek ki kuzum. Böyle olması daha iyi. Çünkü ben çok minyon olduğum için direkt göbüş çıktı. Resmen 2. Trimester yaşayamadan 3. Trimestere geçtim gibi oldu. Ayakkabılarımı bile eğilip bağlayamıyorum resmen.
Haftanıza göre göbeğiniz gayet iyi görünüyorKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?
Benimde tıpatıp aynı canım gayet normalYaaa ben de 6 aylık diyince şaşırıyor insanlarküçük mü kaldı çocuk diye endişe ettim kendi kendime. Minyon olmak iyidir ya bende boy var da ne oluyor sanki
Merhaba 24+4Merhaba kaçıncı haftadasınız
Evet açıklamasını okudum ama anlamadım neden öyle bir yorum yapmışlar. 40 ml olanından alayım diyorum öncesinde başlarım diye fiyatı kendi sitesinde çok daha uygunLansinohta asla koku yok hangisinden bahsediyorlar kiincele açıklamasını renk koku tat icermez yazıyor zaten,boyutuna dikkat et bu 10ml, 40ml de var, minik al denemiş olursun begenirsen yedeklersin, tadına bende bakmıştım hiç koku tat hissetmedim
LANSINOH 10153 Hpa Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 Ml - Fiyatı, Yorumları
LANSINOH 10153 Hpa Lanolin Göğüs Ucu Kremi 10 Ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben de alacağım. Hatta kargo bedava olsun diye biberon işini de ordan halletmeyi düşünüyorum. İnternetteki tüm yorumlar bir yana bu grubun yorumları bir yana benim içinCanım ben geçen aylarda almıştım. Ara ara kullanıyorum vazelin kıvamında bir krem. Ve hiç kokusu yok bence. Ufacık minicik bi damla kadar almak yetiyor zaten. Ben öneririm
Bana da 15 haftalıkken rahim ağzına yakın demişti henüz gitmedim 21 haftalıkken tekrar gideceğim inşallah düzelmiş olurMerhaba 24+4
Bana 22.haftamda söyledi 26.haftamda filan gidicem bende kısmet olursa ben gayet sakinim en kötü ihtimalle sezeryan dogum olurum yapacak birşey yok ama normal dogum olarak şansımı denemek istiyorum plesenta yukarı çıkarsaBana da 15 haftalıkken rahim ağzına yakın demişti henüz gitmedim 21 haftalıkken tekrar gideceğim inşallah düzelmiş olur
İstanbuldaysanız size gebeliğimin başından beri takibine gittiğim perinatolog doktorumu tavsiye ederim. Bence alanında çok çok iyi bir doktor sadece perinatolog değil kadın doğumcu olarak da bakıyor :)çok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla gelecekler allahın izniyle tabiki yine de içimde eksiklik var ilaçlarımı bile bugün ilk defa unuttum içmeyi üzüntümden saati geçti ilkkez radyoloji ne bilmiyorum bende randevu alım devlette vardır inşaallah eşim başka perinotolağa gidelşm diyor ama bunada gidelim
İnşallah sağlıkla alacağız kucağımıza kuzum kalbini ferah tutmaya çalışçok geçmiş olsun inşaallah sağlıkla gelecekler allahın izniyle tabiki yine de içimde eksiklik var ilaçlarımı bile bugün ilk defa unuttum içmeyi üzüntümden saati geçti ilkkez radyoloji ne bilmiyorum bende randevu alım devlette vardır inşaallah eşim başka perinotolağa gidelşm diyor ama bunada gidelim
Bence normal boyutunda kuzum. Benimki de böyle hatta alt kısmın değil ama üst kısmı daha sisik duruyor benimKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?
Randevu almana gerek yok demişti oradaki sekreter ben aramıştım. Sabah erkenden orada oluyorsun sıra alıyorsun doktor 10 buçuk gibi muayene edip kan almaya gonderiyor. Çarşamba günleri hariç gitmen gerekiyor çarşamba günleri doktor yok kuzum. Hızlı tren var evet gelip gitmek kolay olur onunla. İlla yaptıracağım diyorsan aklında olsun. Bir de ikili test sonucunu da getirmen gerekiyor. Doktor ona bakıyor bir kaç soru soruyor sana ona göre kan almaya gönderiyor.çok geçmiş olsun sizede ben gördümki tek tedirgin ben değilmişim inşallah burada bigün sağlıkla doğumlarımızı da paylaşırız dna testi için de önceden randevu alıp gelinebilir mi yani özel gibi mi bu dediğin hastane arayıp konuşup gelme şansım olur mu acaba hızlı tren var bildiğim kadarıyla oraya ben bunu bir araştırcam çok teşekkür ederim
Geçmiş olsun demek istedim canım. Dediğin şeyle ilgili bir fikrim yok maalesef. Erkek bebeklerde böbrek genişlemesi oluyor burada da var arkadaşlarda onu kafaya takma ama diğer konuyu bilmiyorum. Hiç bir problem olmadan sağlıkla alırsın kucağına inşallahkızlar hepinize selamlar.. ben geçen hafta 20. haftada ayrıntılıya girdim. bebişimiz erkek. bebekte kalbindeki damarlarda orantısızlık göründü. ekosu normal çıktı ama. bir de böbreklerde hafif genişleme var. bu hafta fetal dna yaptırıcam. benim sorum size kalbindeki damarlarda(pulmoner-aort) ölçümleri orantısız olup bebeğini sağlıkla kucağına alan önceki gebeliklerinde veya duyduğu vs olan var mı? çok üzgünüm..
Bence küçük değil canım normal, karnın sivri değil yayvan duruyor kız bebekti diye hatırlıyorum kız bebekte böyle olur derlerKızlar sizce karnım küçük mü? Sizinki ne boyutta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?