- 22 Kasım 2022
- 782
- 716
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar. Bugün 7+3 oldum ve kasık ağrılarımda belirgin bir azalma var. Bu zamanlarda ağrı geçiyor mu? Hamileliğin başından beri ince ince sızlardı hep alışmıştım![]()
Benim bir ayı geçti içmeyeli hamile oldugumu ögrendikten iki gün sonra bıraktım bebeğin sağlığı için diye düsündüm hep ilk günler zorlandım ama içmedim hiç. Şimdi sigara kokusu bile ağır geliyor sabret sen de istemeyeceksin sonraKızlar çok fenayım tam 5 gündür sigara içmiyorum ama çok çok vurmaya başladı. Nasıl başa çıkıyorsunuz ben artık dayanamama noktasına geldim. Sadece sigara düşünüyorum offf
Bence zamanla geçiyor canım benim belirgin bi kasık ağrım olmadı hiç mesela bel ağrım olmuştu o da azaldı zamanla benim de bugün 7+3Günaydın kızlar. Bugün 7+3 oldum ve kasık ağrılarımda belirgin bir azalma. Bu zamanlarda ağrı geçiyor mu? Hamileliğin başından beri ince ince sızlardı hep alışmıştım![]()
Benim 4+3 beta 1142 .
Cuma günü tam 5 hft olcak beta da 5000 e yakın oluyor sanırım ozaman . kese için gitsem
Ben 5+4 te görmüştüm canım yanlış hatırlamıyorsam .doktorun ne öneriyorBenim 4+3 beta 1142 .
Cuma günü tam 5 hft olcak beta da 5000 e yakın oluyor sanırım ozaman . kese için gitsem görür müyüm acaba
ne güzel yazmıssn canım. İyiye odaklanmak yerine hep olumsuzlukları düşünüp kaygılanıyoruz .Düşünmekten bazen başıma ağrı giriyor .Dün dedim ki kendime sabaha kadar otur düşün senaryolar kur sana ve bebeklere ne faydası var . Koca bir stresten başkaaa.. İyiye odaklanmaya çalışacağım başarabilirsemGünaydın sevgili hamişler:) Grup genel olarak kaygılı buna ben de zaman zaman dahil oluyorum. Şu gerçeği kendimize hatırlatmakta fayda var. Hayatımızda olması muhtemel birçok olay ve her olayın olması muhtemel binlerce versiyonu var. Hepsini düşünmeye kalksak sanırım başımızı yerden kaldıramazdık. Bize düşen hislerle, zanla, ihtimaller üzerinden duygularımızı şekillendirmek yerine olaylar karşısında düşüncelerimizi yönetmek. Örneği bir kanama ya da lekelenme. Bu sadece bir olay. Eğer siz buna düşük yapıyorum ya da bebeğimi kaybedeceğim düşüncesi ile bakarsanız doğal olarak üzüntü, korku, stres yaşarsınız. Fakat bu olaya bu bir lekelenme ve bunun farklı sebepleri olabilir. Stres, yorgunluk, rahim büyümesi, yapısal özellik vs... ve daha sayamayacağımız birçok neden diyebilirseniz. Süreci daha sakin yürütüebilir, stres ve panikten kaynaklanacak sorunları da bertaraf edebilirsiniz. Sanıyorum uzmanların bu noktada kırmızı çizgisi "adet olur gibi kırmızı kanama" bu bile her zaman bir düşükle sonuçlanmıyor. Bizler tedbirimizi almakla yükümlüyüz, ona rağmen yaşanacak bir olumsuzluk varsa onun da önünde zaten duramayız. Güzel düşünelim güzel olsun, eğer bundan dolayı bir hüzün yaşayacaksak Rabbim sabrını ve mükafatını versin. Bu güzel günlerde birbirimize dua edelim. Elimizden geleni yapıp gerisini O'na bırakalım. Çünkü veren de O, alan da O. Dileyelim ki bizi bir kayıp hüznü ile sağlığımız ile imtihan etmesin.
Ben dün akşam yemekten sonra bir uyumuşum beş saatHalsizlik bende de var uykuya asla doyamıyorum yemek yapacak enerjim bile yok
Geçmiş olsun daha iyi misin??Yaaa gercekten mi, doktorunuz ne diyor bu kanama icinagriniz yokmus ama umarim gecici bir seydir bebise hicbir sey olmaz
stres gercekten nasil bu kadar etkileyebiliyor yasadigimiz fiziksel yan etkileri bazen hala inanamiyorum. Resmen rahat kalmayi kotu dusunmeyi engellesek cok daha konforlu gebelikler yasiycaz ama nerde…
Ay dünden beri hiç ağrımayınca garip geldi rahim genişliyordu artıl genişlemiyor mu neler düşündüm. Demek ki doğal süreç böyle sağol canımBence zamanla geçiyor canım benim belirgin bi kasık ağrım olmadı hiç mesela bel ağrım olmuştu o da azaldı zamanla benim de bugün 7+3
Ben zaten gebelik düşündüğümden beri olabildiğinde bitkisel vegan ürünler almaya başlamıştım. Roll on siveno, kapatıcı ve rimel rossmanda satılan alterra diye marka (vegan), temizleme köpüğü ve nemlendirici otacı aldım. Onlar da yine vegan. Araştırabilirsin canım. Ben boykot ettiğim için tercih etmedim ama yves rocherin de bitkisel ürünleri var.Kızlar kozmetik ürünlerinde kişisel bakım ürünlerinde vücut losyonu el yüz kremi gibi şeylerde değişiklik yaptınız mı ya da yapmayı düşünüyor musunu?
Eline sağlık güzel bir yazı olmuş birbirimize kötü tecrübelerimizi de anlatmayalım hep güzel şeyler konuşalım güzel olsunGünaydın sevgili hamişler:) Grup genel olarak kaygılı buna ben de zaman zaman dahil oluyorum. Şu gerçeği kendimize hatırlatmakta fayda var. Hayatımızda olması muhtemel birçok olay ve her olayın olması muhtemel binlerce versiyonu var. Hepsini düşünmeye kalksak sanırım başımızı yerden kaldıramazdık. Bize düşen hislerle, zanla, ihtimaller üzerinden duygularımızı şekillendirmek yerine olaylar karşısında düşüncelerimizi yönetmek. Örneği bir kanama ya da lekelenme. Bu sadece bir olay. Eğer siz buna düşük yapıyorum ya da bebeğimi kaybedeceğim düşüncesi ile bakarsanız doğal olarak üzüntü, korku, stres yaşarsınız. Fakat bu olaya bu bir lekelenme ve bunun farklı sebepleri olabilir. Stres, yorgunluk, rahim büyümesi, yapısal özellik vs... ve daha sayamayacağımız birçok neden diyebilirseniz. Süreci daha sakin yürütüebilir, stres ve panikten kaynaklanacak sorunları da bertaraf edebilirsiniz. Sanıyorum uzmanların bu noktada kırmızı çizgisi "adet olur gibi kırmızı kanama" bu bile her zaman bir düşükle sonuçlanmıyor. Bizler tedbirimizi almakla yükümlüyüz, ona rağmen yaşanacak bir olumsuzluk varsa onun da önünde zaten duramayız. Güzel düşünelim güzel olsun, eğer bundan dolayı bir hüzün yaşayacaksak Rabbim sabrını ve mükafatını versin. Bu güzel günlerde birbirimize dua edelim. Elimizden geleni yapıp gerisini O'na bırakalım. Çünkü veren de O, alan da O. Dileyelim ki bizi bir kayıp hüznü ile sağlığımız ile imtihan etmesin.
Ben bugun 7+4 oldum, bende mide yanmasi baya var,midem sadece bir hafta bulandi, simdi hich bi belirti yok, sadece goyuste hasasyet ciddi derecede ve bel agrisi, bazen kasik agrilarim oluyorBence zamanla geçiyor canım benim belirgin bi kasık ağrım olmadı hiç mesela bel ağrım olmuştu o da azaldı zamanla benim de bugün 7+3
sana gönülden bir tavsiye sakın belirtilerini internette araştırma ben de aynı hatayı çokyaptım insanı çok yoruyor sonraki düşünceler. Olabilir canım kahverengi akıntı progestanın da etkisiyle sulanarak o şekilde bir akıntıya sebebiyet vermiş olabilir endişelenme hemşirenin de dediği gibi bol su iç istirahat et kötüyü de düşünmeBenim de oyle istebugun biraz fazla ayakta kaldim ondan mi oldu acaba dedim ama basimin agrisi icimi gicikliyor, int e yazmaz olaydim dusuk yaparken bas agrisi cok olurmus filan biseyler okudum iyice artti bas agrim
![]()
sana ve bebeklere ne faydası var
Günaydınlar, mesajının altına imzamı atıyorum. Biz elimizden geleni yaptık tüm tuşlara tıbben bastık bundan sonrasına bizim dikkat edip doktorumuzun yönlendirmelerini dinlemekten başka yapabileceğimiz birşey yok. Ben zamanında fazlaca stresi de yaşamış biri olarak bana hiçbir olumlu faydası olmadı. Bu gebeliğimde hiçbireye stres yapmıyorum hareketlerime dikkat ediyorum ve sabırla bekliyorumGünaydın sevgili hamişler:) Grup genel olarak kaygılı buna ben de zaman zaman dahil oluyorum. Şu gerçeği kendimize hatırlatmakta fayda var. Hayatımızda olması muhtemel birçok olay ve her olayın olması muhtemel binlerce versiyonu var. Hepsini düşünmeye kalksak sanırım başımızı yerden kaldıramazdık. Bize düşen hislerle, zanla, ihtimaller üzerinden duygularımızı şekillendirmek yerine olaylar karşısında düşüncelerimizi yönetmek. Örneği bir kanama ya da lekelenme. Bu sadece bir olay. Eğer siz buna düşük yapıyorum ya da bebeğimi kaybedeceğim düşüncesi ile bakarsanız doğal olarak üzüntü, korku, stres yaşarsınız. Fakat bu olaya bu bir lekelenme ve bunun farklı sebepleri olabilir. Stres, yorgunluk, rahim büyümesi, yapısal özellik vs... ve daha sayamayacağımız birçok neden diyebilirseniz. Süreci daha sakin yürütüebilir, stres ve panikten kaynaklanacak sorunları da bertaraf edebilirsiniz. Sanıyorum uzmanların bu noktada kırmızı çizgisi "adet olur gibi kırmızı kanama" bu bile her zaman bir düşükle sonuçlanmıyor. Bizler tedbirimizi almakla yükümlüyüz, ona rağmen yaşanacak bir olumsuzluk varsa onun da önünde zaten duramayız. Güzel düşünelim güzel olsun, eğer bundan dolayı bir hüzün yaşayacaksak Rabbim sabrını ve mükafatını versin. Bu güzel günlerde birbirimize dua edelim. Elimizden geleni yapıp gerisini O'na bırakalım. Çünkü veren de O, alan da O. Dileyelim ki bizi bir kayıp hüznü ile sağlığımız ile imtihan etmesin.
Halsizlik bende de var uykuya asla doyamıyorum yemek yapacak enerjim bile yok
5000 civarında kese görünür canım evet tebriklerBenim 4+3 beta 1142 .
Cuma günü tam 5 hft olcak beta da 5000 e yakın oluyor sanırım ozaman . kese için gitsem görür müyüm acaba
bu Cuma için biraz erken olabilir sizin için bayramdan sonra giderseniz daha iyi olur sanki ama siz bilirsiniz tabiMerhaba kasım annelerisat17 subat ve bugün 361 ile hamile olduğumu öğrendim. Allah kısmet ederse bende Kasım annesi olacağım
Sizce cuma günü keseyi görebilir miyim?
Canım bende 5. haftadan sonra çok ara ara kasık batması oluyor bazen soldan sağa falan dönerken oluyor onlar normal belirtiler azalıyor bazen bazen de geliyor herşey normalGünaydın kızlar. Bugün 7+3 oldum ve kasık ağrılarımda belirgin bir azalma. Bu zamanlarda ağrı geçiyor mu? Hamileliğin başından beri ince ince sızlardı hep alışmıştım![]()
günaydın canımmm ben de çok seviyorum sabah okumalarınıgünaydın kızlar her sabah en güzel hobim burada yazılanları okumak :)