- 3 Nisan 2023
- 1.146
- 971
- 43
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence geç değil kan ver takip yap randevu tarihinde git erken gidersen yine çağıracak kese bebek için hepsini bir görmüş olursunGünaydın kızlar, sat 24 şubat bat bugün. Bata 3 gün kala idrar testinde pozitif gördüm. Dün kan verdim beta 129 çıktı. 2 günde bir kan vericem ama doktora ne zaman gitmeliyim kaçıncı haftadayım vs? Siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. 15 Nisana randevu aldım çok mu geç?
Benide ekler misin canım sat 6 Şubat kese bebek 25 Mart tahmini doğum 13 Kasım erkek hissediyorumMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu
34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 maviss_34
32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 @Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım @ErabiaE 29 4. 2 şubat 9 Kasım P poncikobella 39 1 30 Ocak 14 mart Kız 6 Kasım @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 10 Kasım simlumina
31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım @Ruhezgisi 28 1 4 Şubat 11 Kasım @Faylinn 27 1. 28 Şubat 29 Ekim
Bir dahaki kontrole artık hareketleri annesiYok canım hareket etmiyordu köşede duruyodu ne varsa köşede kalbini gördük sadece pıt pıt hareket ediyordu
Ay ben bugün kalp atışımı duyayım ekleteceğim kendimiTopuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz
grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi
Cok sagol canim bir daha leke gelmedi sukurler olsun kiGeçmiş olsun daha iyi misin??
Ben bugün ki kontrolümden sonra listeye adımı yazdırmak istedim. Kese vs gözüksün diye herşey yolunda giderse yazdırıcamTopuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz
grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi
Dogru diyosun poncik ya, gercekten bir daha internetten gebelikle ilgili kotumser hicbir seyi arastirmayacagim cok hirpaliyor beni. İnsan o an leke gelince de sok oluyormus, ilk kez basima geldigi icin evde de tektim bir an cok caresiz hissettim malesef. Sukurler olsun ki bir daha olmadisana gönülden bir tavsiye sakın belirtilerini internette araştırma ben de aynı hatayı çokyaptım insanı çok yoruyor sonraki düşünceler. Olabilir canım kahverengi akıntı progestanın da etkisiyle sulanarak o şekilde bir akıntıya sebebiyet vermiş olabilir endişelenme hemşirenin de dediği gibi bol su iç istirahat et kötüyü de düşünme
Bende öyle düşündüm çok teşekkür ederimBence geç değil kan ver takip yap randevu tarihinde git erken gidersen yine çağıracak kese bebek için hepsini bir görmüş olursun
beklenen kontrol günü geldi çattı desene güzel haberlerini bekliyoruzBen bugün ki kontrolümden sonra listeye adımı yazdırmak istedim. Kese vs gözüksün diye herşey yolunda giderse yazdırıcam![]()
Evet zor sabrettim ya neyse ki sonunda geldibeklenen kontrol günü geldi çattı desene güzel haberlerini bekliyoruz![]()
yaaaa duygulandımmmmmmesajınızın bu kısmında "bebekler"i görüp ikiz beklediğinizi hatırlayınca içime bir mutluluk doldu, söylemeden geçemedim :) inşallah sağlıkla huzurla kucağınıza alırsınız![]()
Topuzluyu etiketleyemedim. Ne yapmam lazımdıTopuzlu Ben de daha önce yazmıştım ama yokum sanırım listede.
Sat 30 ocak
4+5 kese
7+1 de kalp atışını duydum.
Yaş 30
ilk çocuğum olacak.
Etiketlemek istediğiniz kişinün başına @ koymanız gerekiyor :)Topuzluyu etiketleyemedim. Ne yapmam lazımdı![]()
Etiketlemek istediğiniz kişinün başına @ koymanız gerekiyor :)