• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Topuzlu Topuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz 😊 grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi

Günaydın kızlar, sat 24 şubat bat bugün. Bata 3 gün kala idrar testinde pozitif gördüm. Dün kan verdim beta 129 çıktı. 2 günde bir kan vericem ama doktora ne zaman gitmeliyim kaçıncı haftadayım vs? Siz daha tecrübeli olduğunuz için sormak istedim. 15 Nisana randevu aldım çok mu geç?
Bence geç değil kan ver takip yap randevu tarihinde git erken gidersen yine çağıracak kese bebek için hepsini bir görmüş olursun

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
maviss_34 maviss_34 323.29 ocak3 Kasım 2025
@Green girls11 şubatKız18 Kasım
@ErabiaE294.2 şubat9 Kasım
P poncikobella 39130 Ocak14 martKız6 Kasım
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
@cilekcanavari301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubat9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat10 Kasım
simlumina simlumina 311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
@it is time361.6 şubat7 mart13 kasım
@Synonyms36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
@Ruhezgisi2814 Şubat11 Kasım
@Faylinn 271.28 Şubat 29 Ekim
Benide ekler misin canım sat 6 Şubat kese bebek 25 Mart tahmini doğum 13 Kasım erkek hissediyorum ☺️

Son düzenleme:
Topuzlu Topuzlu sayfanın başındaki listeye herkes eklendi mi? Haftası yakın olanlar birbirini ordan bulabilirler kolaylıkla aslında herkesin listeye eklenmesi için bir hatırlatma mı yapsak acaba nasıl yapabiliriz 😊 grup yavaş yavaş tamamlanıyor son gelenler artık sanırım dimi
Ay ben bugün kalp atışımı duyayım ekleteceğim kendimi ❤️

Ben bugün ki kontrolümden sonra listeye adımı yazdırmak istedim. Kese vs gözüksün diye herşey yolunda giderse yazdırıcam 🥰

sana gönülden bir tavsiye sakın belirtilerini internette araştırma ben de aynı hatayı çokyaptım insanı çok yoruyor sonraki düşünceler. Olabilir canım kahverengi akıntı progestanın da etkisiyle sulanarak o şekilde bir akıntıya sebebiyet vermiş olabilir endişelenme hemşirenin de dediği gibi bol su iç istirahat et kötüyü de düşünme
Dogru diyosun poncik ya, gercekten bir daha internetten gebelikle ilgili kotumser hicbir seyi arastirmayacagim cok hirpaliyor beni. İnsan o an leke gelince de sok oluyormus, ilk kez basima geldigi icin evde de tektim bir an cok caresiz hissettim malesef. Sukurler olsun ki bir daha olmadi 🙏🏼 geceyi sabah ederim diyordum ama oyle bir uyku coktu ki kesintisiz uyumusum iyi geldi 🥹

Günaydın, ben de klasik sabah okumamı tamamladım :) Ben de durup durup arada bir strese giriyorum kanama alanım var diye böyle 1 ayı nasıl tamamlayacağız bakalım.

Hanımlar cok sukur bugün bende duygum kalp atışını bebegimin🥰🥰🥰 darısi hepinizin başina
7+1 olmusum adetime uyumu yakaladim sayilir
10 gun oncesi 4+2idi
Bu sirada bol kuruyemis meyva sut tukettim bilginiz olsun
tabi arada enfeksiyon yuzunden antibiyotikte kullanmistim 😐crp degerim dusmus cok sukur ama oksuruk arada tekletiyor 😐
progestani bir problemin yoksa birakabilirsin dedi zaten 2 gundur unutuyordum😅
Devlette yaptirmayi dusunuyoeum 2li taramayi bugun konustum ebeyle, 11. Haftadan al randevunu kadin dogumcudan o seni yonlendirecek perintloji bolumune dedi, o zamana kadar bir problem olmazsa gelemene gerek yok dedi ama bebisi gormek istersen bekleriz dedi 🙃🫠😉😀

Topuzlu Topuzlu beni eklebilirsin
Sat:30ocak
Yaşım:36
1 oglum var
ikinci gebeligim ( Rabbim hepimizinsaglikla hayirlisiyla dogurmayi kucagkmza almayi nasip etsin insallah )
Kesem ve yolk sac 5. Haftada gozuktu
7+1kalp atisini duydum 💝 cok sukur
Tahmini dogum tarihi 6 kasım (bekler mi bilmiyorum)

Hepinize guzel haberler diliyorum Kasım anneleri cok mutluyum dogum gunum bu arada 😄

Back
X