- 10 Mayıs 2022
- 1.382
- 1.585
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.441
Yakin olsak beraber dikerdik :)Başladı hemen kestim şu an baya azaldı. Denir yetmiyor hem bebeğe hem saça bence.
bende dikiş makinesi alıp kendim dikmek istiyorum ama nasıl öğreneceğim
Canım çok geçmiş olsunKızlar sabah kahvaltı hazırlarken birden bir şey oldu bana. Basımın sol tarafından bir ağrı saplandı, başım dönmeye hafif midem bulanmaya başladı fenalık geldi birden. Oysaki öyle çok aman aman açlık da hissetmiyordum hep hazırlayıp hem ağzıma atıyordum bir seyler. Eşime söyledim hemen oturup kahvaltı yaptım. Geçmedi ama hemen. Sonra sofrayı topladım tansiyon ölçmek aklıma geldi. Bir ölçtüm 8/5. O kadar dolanıp gelip hemen olctugum halde, yemek yediğim halde böyle düşük çıktı demek ki daha fazla düşmüştü. Korkuttu beni açıkçası, ya eşim evde yokken daha fazla düşerse? Ne kadara düşerse bebek için tehlikeli hale gelir acaba? Herşeyi düşündürdü bana. Bir de bu cimcime felaket kuvvetli tekme atıyor ablası son aylarda bu kadar güçlü atıyordu afedersiniz ön ve arka tarafimda hissediyorum tekmelerini bu normal mi ya? Sanki her an doğacak gibi hem hareketli hem kuvvetli hem aşağı yukarı demiyor vuruyor süreklikorkutuyor beni açıkçası bu kadar güçlü olması. Ve aşağıda hissetmek. İnşallah son zamanlara kadar bekler ablası bu cimcimeden sakinken beklememisti
Ben saçlarına kıyamıyorum uzamış BayaBaşladı hemen kestim şu an baya azaldı. Denir yetmiyor hem bebeğe hem saça bence.
bende dikiş makinesi alıp kendim dikmek istiyorum ama nasıl öğreneceğim
Ah canım ya keşke buradaki herkes çok saygılı çok tatlı kadınlarYakin olsak beraber dikerdik :)
Ayy birgun bebislerimizle toplaşip kahve icsek acayip hosuma giderAh canım ya keşke buradaki herkes çok saygışı çok tatlı kadınlar
Ben de severim ama kısa saç da seviyıorum bende bayağı uzatmıştım ama artık uçları beni kesin diyordu çok dökülmeye başlamıştı. Kısalınca inan dökülmesi durdu.Ben saçlarına kıyamıyorum uzamış Bayauzun saç severim o yüzden kesmekte çok kararsızım geçen sene kestirdim çok rahatlamıştım kafam kuş gibi olmuştu
İdrar konusun da evet sık sık giderim ama tatlı yok olmuyor şuan önümde çikolata var açılmadı daha güya getirip bir bardak çay ile içecektim ben ona o bana bakıyorKızlar iyi akşamlar 15 dk da bir idrar yapan ve sürekli tatlı isteyenler var mı ?
Güzel fikirAyy birgun bebislerimizle toplaşip kahve icsek acayip hosuma gider
Ne güzel ya maşallah diyelim ben hep tatlı istiyorum maalesef. 15 dk da bir de tuvalet şekerden korkuyorum inş çıkmaz.İdrar konusun da evet sık sık giderim ama tatlı yok olmuyor şuan önümde çikolata var açılmadı daha güya getirip bir bardak çay ile içecektim ben ona o bana bakıyor
Daha sağlıklı güzel uzar merak etmeBen de severim ama kısa saç da seviyıorum bende bayağı uzatmıştım ama artık uçları beni kesin diyordu çok dökülmeye başlamıştı. Kısalınca inan dökülmesi durdu.
Ben de dedim keseyim sağlıklı uzasın zaten Bayadır boyamıyorum da güçlensin dedim. BakalımDaha sağlıklı güzel uzar merak etmekesim arada iyidir doğuma yakın kestirebilirim bende kafa ağrısını yaşamamak için saçlarda kalın olunca mecburi kesiliyor
Yeni mi başladı canının sürekli tatlı çekmesi yoksa gebeliğin başından beri miNe güzel ya maşallah diyelim ben hep tatlı istiyorum maalesef. 15 dk da bir de tuvalet şekerden korkuyorum inş çıkmaz.
Çiş evetKızlar iyi akşamlar 15 dk da bir idrar yapan ve sürekli tatlı isteyenler var mı ?
Ayy birgun bebislerimizle toplaşip kahve icsek acayip hosuma gider
Sık sık tuvalete gidiyorum az tutsam tuvaletimi kasık agrısı yapıyor diyorum çocum iyi olsun :) ama tatlı malesef yeni yeni çikolata yemeye başladım.Kızlar iyi akşamlar 15 dk da bir idrar yapan ve sürekli tatlı isteyenler var mı ?
Yardım edecek kimse yok muİftara misafirim vardı. Anca şimdi oturdum. Ayaklarımı uzattım. Mutfak savaş alanı gibi. Ama toplayacak halim yok.
Yarın belediyeyi arayayım. Toptan yükleyip götürsünler
En sevmediğim kısım mutfak ve bulaşıkİftara misafirim vardı. Anca şimdi oturdum. Ayaklarımı uzattım. Mutfak savaş alanı gibi. Ama toplayacak halim yok.
Yarın belediyeyi arayayım. Toptan yükleyip götürsünler
Misafir ikindi vakti belli oldu. Kızım olmasa hiç yetişmezdimYardım edecek kimse yok muvalla artık ağırlaşıyoruz bana da iftardan sonra bi ağırlık çöküyor
Di mi ?En sevmediğim kısım mutfak ve bulaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?