Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Buyuk işlerde bende çok sıkılıyorum, büyük ve daha seri yapan kişileri görünce İmreniyorum resmen.
Ama başlamak istiyorsan bence Ufak şeylerden başla daha basit örgüler daha sade şeyler. kendime bir kere hırka öreyim dedim bir buçuk senede bitti Sonra giyesim gelmedi dolapta askıda duruyor bir kere giydim sadece Çünkü çok sıktı beni

Kızlar kendiniz için hastane de hangi pijama yada lohusa seti aldınız Tesettürlüyüm hic bilgim de yok açıkcası hangisi daha iyi olur rahat olur kestiremiyorum
Kuzum ben daha almadım. Son aylara yakın al dedi çevremdeki herkes. Ne kadar büyeyeceğimiz belli değilmiş

Ah yaaa!
Neden öyle savsak iş yapıyorlar? Bilgilendirme yapmadan .. Zahmete sokuyorlar insanı.

Bana verilen kağıdı iki kez attım gruba ama o da gözünden kaçtı demek.

Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın

Ben devlet hastanesine yaptırdım. O kağıdı verdikleri halde, randevu almaya gelen kişilere yine tek tek şartları anlatıyorlar. Bi gebe geldi. Ona da standart anlattılar. Hatta kağıtta dikkat ederseniz yüklemeden 3 gün öncesinde karbonhidrat ağırlıklı bi diyet var. Kadın dedi ki, benim suyum fazla özel diyet uyguluyorum. Bunları yemem yasak. Hemsire sonuçlarınız objektif çıkmaz. Hepsini uygulamasanız da günlük sunları şunları yiyin. Şekere toleranslı vücudun tepkisini ölçmeye çalışıyoruz dedi.
Kızlar kendiniz için hastane de hangi pijama yada lohusa seti aldınız Tesettürlüyüm hic bilgim de yok açıkcası hangisi daha iyi olur rahat olur kestiremiyorum
Benim kızımdan kalan bi takımım var. Ama suan içine girebilir miyim bilmiyorum. Çünkü kızımı doğurduğum kilodayım.

Söyle 1-1,5 ay gecsin. Bakalım ne kadar semiricem, ona göre beden alayım

Ben hamile kıyafeti hic almadım bilmiyorum lady peacock bedenim neyse onu mu almam lazım peki

Kaçırmışım Vallahi gözden şimdi daha çok üzüldüm.
Ben Medical Park'a gidiyorum hiç kimse Ben sormasam 8 saat olduğunu söylemeyecek bana en azından içmeden Fark ettim de boşu boşuna içmiş olmadım diye seviniyorum artık Sağlık olsun

Ben hamile kıyafeti hic almadım bilmiyorum lady peacock bedenim neyse onu mu almam lazım peki
Bedenler de çok değişken bacım. Daha doğrusu kalıplar. Netten alacaksam, kesinlikle yorum oku. X kilodayım, Y beden dar geldi-tam oldu tarzı yorumlar insanı yönlendiriyor.

Ben bol giymeyi sevdiğimden garanti olsun diye, hep elim bi büyük bedene gidiyor. Pişman da değilim.

Son düzenleme:
Çok sagol canım teşekkür ederimmm acemilik beni idare edin

Tam sakınca yok yazacaktım ki yaptiramadim mesajlarını gördüm canım. Olsun sağlık olsun .inşallah pazartesi yaptırıp sağlıklı, güzel sonuçlar alırsın.. bu arada elbise süper olmuş böyle marifetli ellere hayranım bin kere maşallah kuzum

Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken birden bir şey oldu bana. Basımın sol tarafından bir ağrı saplandı, başım dönmeye hafif midem bulanmaya başladı fenalık geldi birden. Oysaki öyle çok aman aman açlık da hissetmiyordum hep hazırlayıp hem ağzıma atıyordum bir seyler. Eşime söyledim hemen oturup kahvaltı yaptım. Geçmedi ama hemen. Sonra sofrayı topladım tansiyon ölçmek aklıma geldi. Bir ölçtüm 8/5. O kadar dolanıp gelip hemen olctugum halde, yemek yediğim halde böyle düşük çıktı demek ki daha fazla düşmüştü. Korkuttu beni açıkçası, ya eşim evde yokken daha fazla düşerse? Ne kadara düşerse bebek için tehlikeli hale gelir acaba? Herşeyi düşündürdü bana. Bir de bu cimcime felaket kuvvetli tekme atıyor ablası son aylarda bu kadar güçlü atıyordu afedersiniz ön ve arka tarafimda hissediyorum tekmelerini bu normal mi ya? Sanki her an doğacak gibi hem hareketli hem kuvvetli hem aşağı yukarı demiyor vuruyor sürekli korkutuyor beni açıkçası bu kadar güçlü olması. Ve aşağıda hissetmek. İnşallah son zamanlara kadar bekler ablası bu cimcimeden sakinken beklememisti

21+3deyim kızlar bazen deli gibi hareket ettiğini hissediyorum ama 2 gündür çok az gibime geliyor normalde yatınca çok hareketli oluyordu normal mi acaba?

İnşallah annem ve kv arkadaşlarından komşularından duyduklarıyla beni darlayıp duruyorlar yaptırma diye hayırlısıyla yaptırıp kurtulsaydım. Az önce annemle konuşuyorum bak Allah bile yaptırma diye engel çıkartıyor önüne, arkadaşım 2. Çocuğunda yaptırmış çocuk obur olmuş diyo dedim az yedirseymiş arkadaşın çocuğuna. Hayır kvde de annem de cahil insanlar değiller ama bu toplumda herkesin kendine göre yorumu ve ona iyi gelmeyen şey kesin kötüdür algısı beni bitirecek.

Teşekkür ederim bende güzel düşüncen için

Okumaya başladım. Tansiyon dedim. Geçmiş olsun.
Cihazın varmış madem. Hissettiğin an ölç. Düşük tansiyona tuzlu ayran iyi gelir derler.

Tekmeler konusunda, dün gece ben ayını şeyi hissettim. Aşağıda nereye vuruyorsa, demek hassas bi nokta, can acıması değil de bi garip hissettiriyor. Eziyor içimi. Makat yönüne doğru bi tepkime yapıyor velet. Henüz bir kg bile değil

Herkes bir şey söylüyor onlar da duyup korkuyorlar kuzum işte doktor yaptır dedi deyip geçmek lazım inşallah güzelce yaptırır atlatırsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…