- 10 Mayıs 2022
- 1.376
- 1.563
- 63
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.401
Buyuk işlerde bende çok sıkılıyorum, büyük ve daha seri yapan kişileri görünce İmreniyorum resmen.Bence yetenek yani beceri ben yapamam sıkılıyorum hemen :) ip aldım bebişe düz yelek yapayım diye hheheheheh daha başlamadım muhtemelen de başlayamam mesela görüyorum neler örüyorlar bebişlerine ben örgü kadını değilim ikna oldum :) severek yapınca isteyerek yapınca ortaya ne güzel şeyler çıkıyor bebiş çok şanslı sizin bence
Kuzum ben daha almadım. Son aylara yakın al dedi çevremdeki herkes. Ne kadar büyeyeceğimiz belli değilmişKızlar kendiniz için hastane de hangi pijama yada lohusa seti aldınız Tesettürlüyüm hic bilgim de yok açıkcası hangisi daha iyi olur rahat olur kestiremiyorum
Dimi oda varKuzum ben daha almadım. Son aylara yakın al dedi çevremdeki herkes. Ne kadar büyeyeceğimiz belli değilmiş
Ah yaaa!Ben hissettim başıma bi aksilik geleceğini8 saat aç olmam gerekiyormuş Dün kayıt açtırırken de Bana kimse bir şey demedi Ben de Gece sahurda yedim de yedim bana ilk kan aldiklarinda acmisin dedi bende evet gece yedim dedim kaçta diye soran da olmadı sonra internetten baktım 8 saat diyo sordum kıza doktoruna bi sor dedi oda erken olur suan diyince 4 saat sonra geliyimno zaman dedim doktor okey dedi laboratuvar kabul etmedi bu seferde gece açlığı gerekiyormuş Ne saçma Ben açım zaten ben yemek yedikten 2 saat sonra da aç alabiliyorum aç gel dediler bana sadece. 8 saat ac gel demediler
Neyse Uzun lafın kısası bugün yattı Pazartesi gideceğim sahurda yemeden
Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın8 saat en az aç olmam gerekiyormuş kimsede söylemedi bana dün de doktor da söylemedi kayıt açtırdığım kız da söylemedi Ben de Sabaha Çok acıkmayayım diye Gece sahurda kocamdan daha çok yedim... yememem gerekiyormuş
Ama açım diyorum çok açım şu anda diyorum naunau diyolar
ben yemek yesem bile 2 saat sonra acıkıyorum ne değişebilir ki
Benim kızımdan kalan bi takımım var. Ama suan içine girebilir miyim bilmiyorum. Çünkü kızımı doğurduğum kilodayım.Kızlar kendiniz için hastane de hangi pijama yada lohusa seti aldınız Tesettürlüyüm hic bilgim de yok açıkcası hangisi daha iyi olur rahat olur kestiremiyorum
Ben hamile kıyafeti hic almadım bilmiyorumAh yaaa!
Neden öyle savsak iş yapıyorlar? Bilgilendirme yapmadan ..Zahmete sokuyorlar insanı.
Bana verilen kağıdı iki kez attım gruba ama o da gözünden kaçtı demek.
Popüler Konu Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Günaydın.
Bugün dahiliyeye randevum var. Tiroid ilacının dozu ayarlansın diye ayda bir geleceksin demişti dr.
E madem hastaneye gidiyorum. Kadın doğuma da randevu alayım. Şeker yüklemesi aradan çıksın dedim. Halt etmişim
Maltepe devlette hemen aynu gün mis gibi yapılıyormuş. Burada da (Lütfi Kırdar) öyle olur sandım, aç geldim. 9 gün sonraya randevu verdiler.
Neyse muayene oldum. Hersey yolunda. 650 gr olmuş benimkikarbonhidrat tüketimi fazla galiba. Azalt. Bel çevresi kalın dedi. Anasının kaderini yaşıyor yavrum.
Rutin tahlil dediler. İliğimi kemiğimi...
Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın
Ben devlet hastanesine yaptırdım. O kağıdı verdikleri halde, randevu almaya gelen kişilere yine tek tek şartları anlatıyorlar. Bi gebe geldi. Ona da standart anlattılar. Hatta kağıtta dikkat ederseniz yüklemeden 3 gün öncesinde karbonhidrat ağırlıklı bi diyet var. Kadın dedi ki, benim suyum fazla özel diyet uyguluyorum. Bunları yemem yasak. Hemsire sonuçlarınız objektif çıkmaz. Hepsini uygulamasanız da günlük sunları şunları yiyin. Şekere toleranslı vücudun tepkisini ölçmeye çalışıyoruz dedi.
Benim kızımdan kalan bi takımım var. Ama suan içine girebilir miyim bilmiyorum. Çünkü kızımı doğurduğum kilodayım.
Söyle 1-1,5 ay gecsin. Bakalım ne kadar semiricem, ona göre beden alayım
Kaçırmışım Vallahi gözdenAh yaaa!
Neden öyle savsak iş yapıyorlar? Bilgilendirme yapmadan ..Zahmete sokuyorlar insanı.
Bana verilen kağıdı iki kez attım gruba ama o da gözünden kaçtı demek.
Popüler Konu Konu Mesajı '2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı'
Günaydın.
Bugün dahiliyeye randevum var. Tiroid ilacının dozu ayarlansın diye ayda bir geleceksin demişti dr.
E madem hastaneye gidiyorum. Kadın doğuma da randevu alayım. Şeker yüklemesi aradan çıksın dedim. Halt etmişim
Maltepe devlette hemen aynu gün mis gibi yapılıyormuş. Burada da (Lütfi Kırdar) öyle olur sandım, aç geldim. 9 gün sonraya randevu verdiler.
Neyse muayene oldum. Hersey yolunda. 650 gr olmuş benimkikarbonhidrat tüketimi fazla galiba. Azalt. Bel çevresi kalın dedi. Anasının kaderini yaşıyor yavrum.
Rutin tahlil dediler. İliğimi kemiğimi...
Sağlık olsun. Geç olsun güç olmasın
Ben devlet hastanesine yaptırdım. O kağıdı verdikleri halde, randevu almaya gelen kişilere yine tek tek şartları anlatıyorlar. Bi gebe geldi. Ona da standart anlattılar. Hatta kağıtta dikkat ederseniz yüklemeden 3 gün öncesinde karbonhidrat ağırlıklı bi diyet var. Kadın dedi ki, benim suyum fazla özel diyet uyguluyorum. Bunları yemem yasak. Hemsire sonuçlarınız objektif çıkmaz. Hepsini uygulamasanız da günlük sunları şunları yiyin. Şekere toleranslı vücudun tepkisini ölçmeye çalışıyoruz dedi.
Benim kızımdan kalan bi takımım var. Ama suan içine girebilir miyim bilmiyorum. Çünkü kızımı doğurduğum kilodayım.
Söyle 1-1,5 ay gecsin. Bakalım ne kadar semiricem, ona göre beden alayım
Bedenler de çok değişken bacım. Daha doğrusu kalıplar. Netten alacaksam, kesinlikle yorum oku. X kilodayım, Y beden dar geldi-tam oldu tarzı yorumlar insanı yönlendiriyor.Ben hamile kıyafeti hic almadım bilmiyorumlady peacock bedenim neyse onu mu almam lazım peki
Çok sagol canım teşekkür ederimmm acemilik beni idare edinBedenler de çok değişken bacım. Daha doğrusu kalıplar. Netten alacaksam, kesinlikle yorum oku. X kilodayım, Y beden küçük oldu-tam oldu tarzı yorumlar insanı yönlendiriyor.
Ben bol giymeyi sevdiğimden garanti olsun diye, hep elim bi büyük bedene gidiyor. Pişman da değilim.
Tam sakınca yok yazacaktım ki yaptiramadim mesajlarını gördüm canım. Olsun sağlık olsun .inşallah pazartesi yaptırıp sağlıklı, güzel sonuçlar alırsın..Kızlar bugün kontrolüm vardi 23+5 plesenta yukarı çıkmaya başlamış doktorum 28. Haftaya kadar yerini bulur tamamen dedibebiş 660gr olmuş böbrek 3.4 yine detaylidakiyle ayni çıktı sinirin altinda ilerlememişte erkek bebeklerde normal görüyoruz bu durumu dedi. Çok hareketliydi usg çekerken bile tekmeler durmadi ama yüzünü saklamayı da ihmal etmedi tabi yine net göremedik
Yarın sabah şeker yüklemesi için gidicem dikkat etmem gereken bisey var mı? Ac gidicem ama su icmemde sakınca yoktur herhalde dimi
Çok sagol canım teşekkür ederimmm acemilik beni idare edin
Rabbim yar ve yardımcın olsun.Canlar 3 buçukta detaylıya gireceğim. Grubun son bir kaç detaylısından biridua beklerimmm
Mis gibi haberlerle dönersin inşallah canım dualarım seninleCanlar 3 buçukta detaylıya gireceğim. Grubun son bir kaç detaylısından biridua beklerimmm
İnşallahTam sakınca yok yazacaktım ki yaptiramadim mesajlarını gördüm canım. Olsun sağlık olsun .inşallah pazartesi yaptırıp sağlıklı, güzel sonuçlar alırsın..bu arada elbise süper olmuş böyle marifetli ellere hayranım bin kere maşallah kuzum
Güzel haberlerini bekliyoruuuuuzzCanlar 3 buçukta detaylıya gireceğim. Grubun son bir kaç detaylısından biridua beklerimmm
Okumaya başladım. Tansiyon dedim. Geçmiş olsun.Kızlar sabah kahvaltı hazırlarken birden bir şey oldu bana. Basımın sol tarafından bir ağrı saplandı, başım dönmeye hafif midem bulanmaya başladı fenalık geldi birden. Oysaki öyle çok aman aman açlık da hissetmiyordum hep hazırlayıp hem ağzıma atıyordum bir seyler. Eşime söyledim hemen oturup kahvaltı yaptım. Geçmedi ama hemen. Sonra sofrayı topladım tansiyon ölçmek aklıma geldi. Bir ölçtüm 8/5. O kadar dolanıp gelip hemen olctugum halde, yemek yediğim halde böyle düşük çıktı demek ki daha fazla düşmüştü. Korkuttu beni açıkçası, ya eşim evde yokken daha fazla düşerse? Ne kadara düşerse bebek için tehlikeli hale gelir acaba? Herşeyi düşündürdü bana. Bir de bu cimcime felaket kuvvetli tekme atıyor ablası son aylarda bu kadar güçlü atıyordu afedersiniz ön ve arka tarafimda hissediyorum tekmelerini bu normal mi ya? Sanki her an doğacak gibi hem hareketli hem kuvvetli hem aşağı yukarı demiyor vuruyor süreklikorkutuyor beni açıkçası bu kadar güçlü olması. Ve aşağıda hissetmek. İnşallah son zamanlara kadar bekler ablası bu cimcimeden sakinken beklememisti
Herkes bir şey söylüyor onlar da duyup korkuyorlar kuzum işteİnşallahannem ve kv arkadaşlarından komşularından duyduklarıyla beni darlayıp duruyorlar yaptırma diye hayırlısıyla yaptırıp kurtulsaydım. Az önce annemle konuşuyorum bak Allah bile yaptırma diye engel çıkartıyor önüne, arkadaşım 2. Çocuğunda yaptırmış çocuk obur olmuş diyo dedim az yedirseymiş arkadaşın çocuğuna. Hayır kvde de annem de cahil insanlar değiller ama bu toplumda herkesin kendine göre yorumu ve ona iyi gelmeyen şey kesin kötüdür algısı beni bitirecek.
Teşekkür ederim bende güzel düşüncen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?