- 22 Mayıs 2023
- 1.721
- 2.412
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.181
Kızım olacak inşallah canımmSenin erkek miydi canım ? Çok bulantısı olanın bebeği çok güzel olur derler
Ya o aşırı bulantılı kusmalı dönemlerde günde 3-4 e çıkıyordum yine de her gün kusmadan duramıyordum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane alsam kesiyor. İki gün önce artık 21. Haftaya girdim abartmayım bırakayım dedimBana hiç o ve türevleri yaramadı bebulantı hazımsızlığım arada oluyor kötü hissedersem, çekmek istemezsem gaviscon içiyorum, sık tekrarlamiyor şükür, senin pis geçiyor sanırım
A kızsa zaten bulantı yapar annem banyodan çıkamıyormuş bana hamileyken biz erkek diye bi tık daha rahatızKızım olacak inşallah canımmoy annesinin kuzusu keşke bu kadar bulandırmasa
Ya o aşırı bulantılı kusmalı dönemlerde günde 3-4 e çıkıyordum yine de her gün kusmadan duramıyordum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane alsam kesiyor. İki gün önce artık 21. Haftaya girdim abartmayım bırakayım dedimertesi gün yine kusma. Hala bırakma zamanım gelmemiş sanırım
Aynen aynen kız çocuklarda çok bulantı oluyormuş. Benim de midem zaten normalde de her şeye bulanırA kızsa zaten bulantı yapar annem banyodan çıkamıyormuş bana hamileyken biz erkek diye bi tık daha rahatız
Ben varımKızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mıhala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım
Ay çok şükür birileri varBen varımİçmiyim deneyeyim dedim yok hayat kalitem yerlerde. İnş bu son kutu olur
Okudum bende evet evet hamişlerede tatil iyi dinlenmeler:)Kızlar hastanede çalışıyorum memurum. Gece valilik açıklama yapmış okullar tatil hamilelere de bir gün idari izin diye şimdi ben sabah işe gitmeyim demi ya konyada yaşıyorum bu arada
Benim yok denecek kadar az dı sızıyordu sürekli. Erken doğuma alındım hatta o yüzdenBenim de suyum azmış ve 17. Haftadan beri dışarıdan bile hareketleri görülebiliyor ve sürekli hareket ediyor. Ama su fazla olunca hissetmek ve görmek zorlaşıyor mantıken aslında. Sizin bahsettiğiniz ciddi şekilde su azlığı sanırım, hiç hareket edemeyecek kadar. Aslında benim detaylıdaki doktorum da bebeğin hareketinin kısıtlı olduğunu çok sıkışık şekilde durduğunu söyledi ama benimki aşırı hareketli olduğu için garipsiyorum ben de. Pazartesi kendi doktoruma randevum var o ne söyleyecek çok merak ediyorum bakalım. İnşallah sorunsuz atlatırız şu günleri
Ah kuzum benim çok üzüldüm kaybın için. İnsan daha önce yaşayınca ister istemez daha tedirgin oluyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniBenimde ilk hamileliğimde ense kalınlığı ve ağır omfalosel ultrason bulgusu vardı ardından fetal yaptırdık temiz geldi yine ardından detaylı yaptırdık bu saydıklarımdan ayrı 3 anomali daha eklendi ve zorunlu sonlandırılma kararı verildi, yaşanması gereken yaşanıyor ama güzel şeyler duymaya ihtiyacım var benimde dualarınıza talibim kısacası
Arayabiliyorsan ara kuzum amirini falan onlar sana söylerlerKızlar hastanede çalışıyorum memurum. Gece valilik açıklama yapmış okullar tatil hamilelere de bir gün idari izin diye şimdi ben sabah işe gitmeyim demi ya konyada yaşıyorum bu arada
Kolaylıkla, kusmadan atlatırsın umarım bugünü <3Geldim bugün şeker yüklemesine
Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştımtadı iğrenç mide altüst başıma ağrılar girdi ve en kötüsü iki saat bekleyeceğim kan için
Verilen içecek ise bu ama bakmayın böyle şeffaf durduğuna resmen mahvediyor insanı
Yaa evet bununla alakalı o zaman benimde muhtemelenMerhaba aynı zamanlarda önceki gebeliğimde hareketleri az hissediyordum. Daha ben doktora söylemeden o söyledi bana. Bu sıralar hareketleri az hissedersin çünkü suyun fazla dedi, gebelik şekerin olabilir dedi. Nitekim gebelik şekerim çıkmıştı.
Bencede kendini ne kadar çok dinlersen o kadar az hareket ediyor minnoşlarBen ne zaman kafama takarsam bebek hareketsiz hic hareket etmiyor düşünmeyin bence o streste bebişi etkiler bende öyle oluyor 2 gündür hareketleri azdı bugün resmen karnımda oyun oynuyor:) dün meselalady peacock dedigi gibi sanki çok uzaktan vuruyordu stres yapma akışına bırak
Bende bundan içtimGeldim bugün şeker yüklemesine
Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştımtadı iğrenç mide altüst başıma ağrılar girdi ve en kötüsü iki saat bekleyeceğim kan için
Verilen içecek ise bu ama bakmayın böyle şeffaf durduğuna resmen mahvediyor insanı
canım benim bebeklerimden biri aşağıda doktorum detaylıda bakarken inanılmaz zorlandı. bir türlü pozisyon değiştirmedi vs. hatta epey bastırdı .bekledi yani pozisyon alsın diye. başka bir hekim arkadaşımla bunu konuşurken dediki niye vajinal bakmadıki hemen görürdü o kadar zorlamasına gerek yoktu felan dedi.Yaaa bazen gizem seviyor bebislerilerleyen haftalarda daha güzel görürsün inşallah kuzum.
Teşekkür ederim
Çok sağol kuzumiçim rahatladı
Benim bebişim kafası rahim ağzına çok yakın olduğu için karından göremedi bir de beynin bir noktasini göremedi ikisine de vajinal baktı o yüzden. Nadiren de olsa vajinale ihtiyaç oluyir. Oğlumda gerek olmamıştı
Amin inşallah canımKolaylıkla, kusmadan atlatırsın umarım bugünü <3
Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptıBende bundan içtimama bana dokunmadı çok şükür ya sadece ciğerim yandı şekerden inşallah kolaylıkla geçsin
Bilemiyorum göremeyende var cihazdan mı doktordan mı artık neysede özel hastanede de yetersiz cihaz olmasını hiç mantığım almıyor. Niye gidiyoruz ki ozmn özele o kdr para veripKilo sınırı olduhunu ilk defa duydum üçüncüye hamileyim boyum uzun ama ücündede 90 üstüydüm ne alakası var bacım göbekli bir bayan olduğum halde herşeyi i görebildik
Bu aralar tekrar alsammi diye düşündüm dün gece fena bı bulantım oldu evde olsaydı kesinlikle içerdim ama bırakalı çok oldu böyle giderse alırım bı kutuKızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mıhala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım
BenKızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mıhala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım
Hea, şurada temmuza ne kaldı ?Aynen aynen kız çocuklarda çok bulantı oluyormuş. Benim de midem zaten normalde de her şeye bulanırneyse 21. Haftadayız az kaldı az
Geçmiş olsun bacım.Amin inşallah canım
Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptı
Neyseki yeni yeni geçti bulantı
Atlattım darısı kalan arkadaşlarıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?