Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Senin erkek miydi canım ? Çok bulantısı olanın bebeği çok güzel olur derler
Kızım olacak inşallah canımm oy annesinin kuzusu keşke bu kadar bulandırmasa
Bana hiç o ve türevleri yaramadı be bulantı hazımsızlığım arada oluyor kötü hissedersem, çekmek istemezsem gaviscon içiyorum, sık tekrarlamiyor şükür, senin pis geçiyor sanırım
Ya o aşırı bulantılı kusmalı dönemlerde günde 3-4 e çıkıyordum yine de her gün kusmadan duramıyordum. Şimdi sadece gece yatmadan bi tane alsam kesiyor. İki gün önce artık 21. Haftaya girdim abartmayım bırakayım dedim ertesi gün yine kusma. Hala bırakma zamanım gelmemiş sanırım

A kızsa zaten bulantı yapar annem banyodan çıkamıyormuş bana hamileyken biz erkek diye bi tık daha rahatız

Benim yok denecek kadar az dı sızıyordu sürekli. Erken doğuma alındım hatta o yüzden inşallah hiçbir problem çıkmaz doktor kontrolünüzde

Geldim bugün şeker yüklemesine
Benim ilk gebeliğimde hiç böyle bir şeyle karşılaşmamıştım tadı iğrenç mide altüst başıma ağrılar girdi ve en kötüsü iki saat bekleyeceğim kan için
Verilen içecek ise bu ama bakmayın böyle şeffaf durduğuna resmen mahvediyor insanı

Eklentiler

• IMG_3009.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 18
Ah kuzum benim çok üzüldüm kaybın için. İnsan daha önce yaşayınca ister istemez daha tedirgin oluyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini
Dualarım seninle

Kızlar hastanede çalışıyorum memurum. Gece valilik açıklama yapmış okullar tatil hamilelere de bir gün idari izin diye şimdi ben sabah işe gitmeyim demi ya konyada yaşıyorum bu arada
Arayabiliyorsan ara kuzum amirini falan onlar sana söylerler

Kolaylıkla, kusmadan atlatırsın umarım bugünü <3

Yaa evet bununla alakalı o zaman benimde muhtemelen

Bencede kendini ne kadar çok dinlersen o kadar az hareket ediyor minnoşlar

Bende bundan içtim ama bana dokunmadı çok şükür ya sadece ciğerim yandı şekerden inşallah kolaylıkla geçsin

canım benim bebeklerimden biri aşağıda doktorum detaylıda bakarken inanılmaz zorlandı. bir türlü pozisyon değiştirmedi vs. hatta epey bastırdı .bekledi yani pozisyon alsın diye. başka bir hekim arkadaşımla bunu konuşurken dediki niye vajinal bakmadıki hemen görürdü o kadar zorlamasına gerek yoktu felan dedi.

Kolaylıkla, kusmadan atlatırsın umarım bugünü <3
Amin inşallah canım
Bende bundan içtim ama bana dokunmadı çok şükür ya sadece ciğerim yandı şekerden inşallah kolaylıkla geçsin
Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptı
Neyseki yeni yeni geçti bulantı
Atlattım darısı kalan arkadaşlarıma

Kilo sınırı olduhunu ilk defa duydum üçüncüye hamileyim boyum uzun ama ücündede 90 üstüydüm ne alakası var bacım göbekli bir bayan olduğum halde herşeyi i görebildik
Bilemiyorum göremeyende var cihazdan mı doktordan mı artık neysede özel hastanede de yetersiz cihaz olmasını hiç mantığım almıyor. Niye gidiyoruz ki ozmn özele o kdr para verip

Kızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mı hala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım
Bu aralar tekrar alsammi diye düşündüm dün gece fena bı bulantım oldu evde olsaydı kesinlikle içerdim ama bırakalı çok oldu böyle giderse alırım bı kutu

Kızlar aranızda hala benim gibi pirilam kullanan prensesler var mı hala pirilam içtiğim için utanıyorum ama geçmiyor da bulantılar ne yapayım
Ben

2 gün içmeyeyim. 3 gün dayanamıyorum bir tablet alıyorum. Anı anına uymuyor yani. Kim görse şimdiye bulantıların bitmesi gerekti diyor. Hea, ben fantezi olsun diye ilaç yazdırmaya gidiyorum
Aynen aynen kız çocuklarda çok bulantı oluyormuş. Benim de midem zaten normalde de her şeye bulanır neyse 21. Haftadayız az kaldı az
Hea, şurada temmuza ne kaldı ?
Amin inşallah canım

Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptı
Neyseki yeni yeni geçti bulantı
Atlattım darısı kalan arkadaşlarıma
Geçmiş olsun bacım.
Aç karnına içmek beni de kötü yaptı.
Gün içinde çok açlık çekmiyorum misal. Ama bi bulantı geliyor. Anlıyorum. Midem boş old için bulantım var. Hemen bi parça ekmek, iki parça ceviz. Bulantı kesiliyor. İlginç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…