- 8 Kasım 2024
- 483
- 969
- 18
- 25
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #10.201
Teşekkür ederim ladycimBen
2 gün içmeyeyim. 3 gün dayanamıyorum bir tablet alıyorum. Anı anına uymuyor yani. Kim görse şimdiye bulantıların bitmesi gerekti diyor. Hea, ben fantezi olsun diye ilaç yazdırmaya gidiyorum
Hea, şurada temmuza ne kaldı ?
Geçmiş olsun bacım.
Aç karnına içmek beni de kötü yaptı.
Gün içinde çok açlık çekmiyorum misal. Ama bi bulantı geliyor. Anlıyorum. Midem boş old için bulantım var. Hemen bi parça ekmek, iki parça ceviz. Bulantı kesiliyor. İlginç.
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin buraya kuzum detaylıdanOy sağol kuzucum Allah razı olsunburun önemli değil ya cumartesi detaylım var ondan güzel haberlrle döneyim inşallahhh
Darısı başımıza kuzum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.Amin inşallah canım
Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptı
Neyseki yeni yeni geçti bulantı
Atlattım darısı kalan arkadaşlarıma
Kuzucum ben trendyoldan almadım ama h&m de indirim vardı oradan aldım. Baya uygun fiyata geldi. Aşırı rahatlar evde asla başka bir şey giymiyorum artık. Tesettürlü olmasam dışarda da başka bir şey giymezdim sanırımTaranta Eldorin Umutvari pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.
Peki Trendyol’dan falan hamile taytı, hamile külodu vs. alıp memnun kalan var mı? Eğer varsa alırım bir linkinizi
valla benim de iki gün önce bitti. Artık almayacağım dedim duramadım arkadaşıma yazdırdım. Hala mı kullanıyorsun diyoBu aralar tekrar alsammi diye düşündüm dün gece fena bı bulantım oldu evde olsaydı kesinlikle içerdim ama bırakalı çok oldu böyle giderse alırım bı kutu
valla lady zaten bi senin bi benim bitmediBen
2 gün içmeyeyim. 3 gün dayanamıyorum bir tablet alıyorum. Anı anına uymuyor yani. Kim görse şimdiye bulantıların bitmesi gerekti diyor. Hea, ben fantezi olsun diye ilaç yazdırmaya gidiyorum
Hea, şurada temmuza ne kaldı ?
Geçmiş olsun bacım.
Aç karnına içmek beni de kötü yaptı.
Gün içinde çok açlık çekmiyorum misal. Ama bi bulantı geliyor. Anlıyorum. Midem boş old için bulantım var. Hemen bi parça ekmek, iki parça ceviz. Bulantı kesiliyor. İlginç.
canımsın kuzucummm zaten grupta bi ben kaldım sanırım detaylı yaptırmayan. Sonu çekiyorumİnşallah çok güzel haberlerle gelirsin buraya kuzum detaylıdaninanıyorum tüm kalbimle her şey yolunda diye geleceksin inşallah
Darısı başımıza kuzum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.Benim ilk gebeliğimde teneke kutuda gazoz gibi bir şey vermişlerdi onu içmiştim. Bulantı da yapmamısti sanırım öyle hatırlıyorum beklemistik eşimle dışarıda vakit geçsin diye. Bakalım benimki de Nisan 4 de inşallah sorunsuz geçer
Şimdi nasıl oldunuz , endişe etmeyin çok zor geçiyor zaten benim ciğere indi 2 hafta öyle süründüm antibiyotik kullandığım haldeC vitamini alıyorum meyve falan yiyorum ama katı olan hiç bı şey yiyemiyorum sadece sıvı tuketebiliyorum öksürüğüm ciğerime inmiş hırıltı var
Böyle gelmiş böyle gidecek belki, ki sağlık olsunTeşekkür ederim ladycim
Ah sorma aç kalınca bende öyle oluyorum gece bile hafif bulantı hissi var bir parça ekmek alsam sadece kuru kuru yesem yeterli oluyor bir kaç kere yaşadım bunu devam eder mi bilmiyorum
Ne çektik bea?! Yazıııııkvalla benim de iki gün önce bitti. Artık almayacağım dedim duramadım arkadaşıma yazdırdım. Hala mı kullanıyorsun diyo
valla lady zaten bi senin bi benim bitmedien başından beri ne bulantı çektik laydim
Hemen linkliyorum canım, ben XL aldım 172 - 73 kilo rahat, 80 olursam da olur gibi geldi bilerek büyük aldım basenlerim genişledi. Çok memnunum bu markanın ürünlerinden. Paçası biraz uzun geldi terziye kestirdimTaranta Eldorin Umutvari pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.
Peki Trendyol’dan falan hamile taytı, hamile külodu vs. alıp memnun kalan var mı? Eğer varsa alırım bir linkinizi
Evet canim benim de vajinal bakmamak için epey uğraştı bastırdı pozisyonu değişsin diye dürttü ama biraz inat etti beybi en son mecbur vajinal baktı. Hatta vajinal bakarken de ellerimi yumruk yaptırıp kalçanın altına koydurdu daha doğru bir pozisyonda görüp ölçüm yapabilmek için. Bazen ihtiyaç oluyor vajinal anneleri tedirgin ettiği için mümkün olduğunca karından bakabiliyirlarsa oradan bakmaya çalışıyorlar bence.canım benim bebeklerimden biri aşağıda doktorum detaylıda bakarken inanılmaz zorlandı. bir türlü pozisyon değiştirmedi vs. hatta epey bastırdı .bekledi yani pozisyon alsın diye. başka bir hekim arkadaşımla bunu konuşurken dediki niye vajinal bakmadıki hemen görürdü o kadar zorlamasına gerek yoktu felan dedi.
Canım ben hiç hamile reyonundan almıyorum ya bendekiler genelde doğum sonrası da giyebilecegim kıyafetlerTaranta Eldorin Umutvari pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.
Evet evet bende ilkinde teneke kutuda içmiştim ama gayet iyiydi rahatsız bile olmadım bunseferki farklıydı biraz o yüzden kötü oldum sağlık olsun inşallahİnşallah çok güzel haberlerle gelirsin buraya kuzum detaylıdaninanıyorum tüm kalbimle her şey yolunda diye geleceksin inşallah
Darısı başımıza kuzum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların.Benim ilk gebeliğimde teneke kutuda gazoz gibi bir şey vermişlerdi onu içmiştim. Bulantı da yapmamısti sanırım öyle hatırlıyorum beklemistik eşimle dışarıda vakit geçsin diye. Bakalım benimki de Nisan 4 de inşallah sorunsuz geçer
Taranta Eldorin Umutvari pirelideve kızlar teşekkür ederim hamile yastıkları hakkında fikirleriniz için.
Ayy bende aynı senin gibiyim diyorumki boncuk yutmuş solucan gibi oldumAcayip komik kilo almışım totom olmuş sepet göbeğim olmuş dobiş, bacaklarım çırpı kafam kozalak kadar göbekle totoda acayip bı duruş var önlü arkalı niye böyle olmuşum ki ben
Bende korka korka sipariş ettim bu pantolonu bayramda giyerim umuduyla normalde internetten pek kıyafet sipariş etmem eee malım dışarda denediğim halde bulamayınca buraya yöneldimHemen linkliyorum canım, ben XL aldım 172 - 73 kilo rahat, 80 olursam da olur gibi geldi bilerek büyük aldım basenlerim genişledi. Çok memnunum bu markanın ürünlerinden. Paçası biraz uzun geldi terziye kestirdim
Artış İspanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt T15 - Fiyatı, Yorumları
Artış İspanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt T15 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Diz Altı Kapri Hamile Tayt T08 - Fiyatı, Yorumları
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Diz Altı Kapri Hamile Tayt T08 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bi benim her yerim olgun ve dolgun galibaAyy bende aynı senin gibiyim diyorumki boncuk yutmuş solucan gibi oldum
Aldığım.6kilonun üçü totoda üçü göbekte acayip bı duruşum var sabah gözüm aynaya takıldı, hiç dikkatli bakmamism ya da dikkat etmemisim döne döne güldümAyy bende aynı senin gibiyim diyorumki boncuk yutmuş solucan gibi oldum
Aa bnde buradan aldım çok çok memnunumHemen linkliyorum canım, ben XL aldım 172 - 73 kilo rahat, 80 olursam da olur gibi geldi bilerek büyük aldım basenlerim genişledi. Çok memnunum bu markanın ürünlerinden. Paçası biraz uzun geldi terziye kestirdim
Artış İspanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt T15 - Fiyatı, Yorumları
Artış İspanyol Paça Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Hamile Tayt T15 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Diz Altı Kapri Hamile Tayt T08 - Fiyatı, Yorumları
Artış Ayarlanabilir Yüksek Bel Esnek Toparlayıcı Diz Altı Kapri Hamile Tayt T08 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kız bebekte yaygan oluyor diyorlar kalça ve göbekAcayip komik kilo almışım totom olmuş sepet göbeğim olmuş dobiş, bacaklarım çırpı kafam kozalak kadar göbekle totoda acayip bı duruş var önlü arkalı niye böyle olmuşum ki ben
Eşime yakala diyorum ellerini koyup bekliyor bekliyor hareket yok bıraktığı dk gene başlıyor, biliyorlar benceYa benim bebeğim hareket ediyor hissediyorum dışarıdan da görüyorum ne zaman eşime göstermek için video çekmeye çalışsam hareketleri durduruyor bu çocuk hissediyor mu nedir
Belli belli oğlumda vücuduma yayılmıştı bunda öne arkaya sıkıştırılmış gibiKız bebekte yaygan oluyor diyorlar kalça ve göbek
Ben hacıyatmaz gibi görünüyorum göbek, basen ve popodan ibaretimBi benim her yerim olgun ve dolgun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?