Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Teşekkür ederim ladycim
Ah sorma aç kalınca bende öyle oluyorum gece bile hafif bulantı hissi var bir parça ekmek alsam sadece kuru kuru yesem yeterli oluyor bir kaç kere yaşadım bunu devam eder mi bilmiyorum

Oy sağol kuzucum Allah razı olsun burun önemli değil ya cumartesi detaylım var ondan güzel haberlrle döneyim inşallahhh
İnşallah çok güzel haberlerle gelirsin buraya kuzum detaylıdan inanıyorum tüm kalbimle her şey yolunda diye geleceksin inşallah
Amin inşallah canım

Evet çok şekerli ama aç karınla içtim diye sanırım beni fena kötü yaptı
Neyseki yeni yeni geçti bulantı
Atlattım darısı kalan arkadaşlarıma
Darısı başımıza kuzum. İnşallah tertemiz çıkar sonuçların. Benim ilk gebeliğimde teneke kutuda gazoz gibi bir şey vermişlerdi onu içmiştim. Bulantı da yapmamısti sanırım öyle hatırlıyorum beklemistik eşimle dışarıda vakit geçsin diye. Bakalım benimki de Nisan 4 de inşallah sorunsuz geçer

Kuzucum ben trendyoldan almadım ama h&m de indirim vardı oradan aldım. Baya uygun fiyata geldi. Aşırı rahatlar evde asla başka bir şey giymiyorum artık. Tesettürlü olmasam dışarda da başka bir şey giymezdim sanırım kuzenim de lcw dan almış hamileyken. Onları bana verdi onlar da aşırı rahat. Bence marka farketmiyor tek önemli olan üstüne olması. Yine de link atayım

MAMA Jarse Tayt
https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.1124027001.html
Bu aralar tekrar alsammi diye düşündüm dün gece fena bı bulantım oldu evde olsaydı kesinlikle içerdim ama bırakalı çok oldu böyle giderse alırım bı kutu
valla benim de iki gün önce bitti. Artık almayacağım dedim duramadım arkadaşıma yazdırdım. Hala mı kullanıyorsun diyo
valla lady zaten bi senin bi benim bitmedi en başından beri ne bulantı çektik laydim
canımsın kuzucummm zaten grupta bi ben kaldım sanırım detaylı yaptırmayan. Sonu çekiyorum

C vitamini alıyorum meyve falan yiyorum ama katı olan hiç bı şey yiyemiyorum sadece sıvı tuketebiliyorum öksürüğüm ciğerime inmiş hırıltı var
Şimdi nasıl oldunuz , endişe etmeyin çok zor geçiyor zaten benim ciğere indi 2 hafta öyle süründüm antibiyotik kullandığım halde

Teşekkür ederim ladycim
Ah sorma aç kalınca bende öyle oluyorum gece bile hafif bulantı hissi var bir parça ekmek alsam sadece kuru kuru yesem yeterli oluyor bir kaç kere yaşadım bunu devam eder mi bilmiyorum
Böyle gelmiş böyle gidecek belki, ki sağlık olsun
Ne çektik bea?! Yazııııık

Hemen linkliyorum canım, ben XL aldım 172 - 73 kilo rahat, 80 olursam da olur gibi geldi bilerek büyük aldım basenlerim genişledi. Çok memnunum bu markanın ürünlerinden. Paçası biraz uzun geldi terziye kestirdim

Evet canim benim de vajinal bakmamak için epey uğraştı bastırdı pozisyonu değişsin diye dürttü ama biraz inat etti beybi en son mecbur vajinal baktı. Hatta vajinal bakarken de ellerimi yumruk yaptırıp kalçanın altına koydurdu daha doğru bir pozisyonda görüp ölçüm yapabilmek için. Bazen ihtiyaç oluyor vajinal anneleri tedirgin ettiği için mümkün olduğunca karından bakabiliyirlarsa oradan bakmaya çalışıyorlar bence.
Canım ben hiç hamile reyonundan almıyorum ya bendekiler genelde doğum sonrası da giyebilecegim kıyafetler ilk defa bu hamileliğimde 4 tane pantolon aldım. Dolaptan aldım onları da ikinci el 4 pantolon 300e geldi çok kısa süreli kullanacağım için pek para vermeye kıyamıyorum hakile kıyafetine

Evet evet bende ilkinde teneke kutuda içmiştim ama gayet iyiydi rahatsız bile olmadım bunseferki farklıydı biraz o yüzden kötü oldum sağlık olsun inşallah
Amin inşallah canım benim sonuçlar için pazartesi doktora gideceğim bakalım ne diyecek bir sıkıntı çıkmaz umarım

Trendyol değilde lcw nin uygulamasından iki tane hamile taytı bi tane eşofman altı aldım penye ve pamuklu olmasına dikkat ettim memnunum. Hepsiburada üzerinden ebebeğin (babymom di galiba markası)hamile kilotlarını aldım çk güzeller.

Bende korka korka sipariş ettim bu pantolonu bayramda giyerim umuduyla normalde internetten pek kıyafet sipariş etmem eee malım dışarda denediğim halde bulamayınca buraya yöneldim ama iyiki etmişim çok rahat bende L bedenini aldım ama bir kaç aya kadar giyebilirim esnek yapısı var kilo alsam bile olur bende 76 kilodayım tam oturdu beni doğuma kadar idare eder bu

Aa bnde buradan aldım çok çok memnunum

Ya benim bebeğim hareket ediyor hissediyorum dışarıdan da görüyorum ne zaman eşime göstermek için video çekmeye çalışsam hareketleri durduruyor bu çocuk hissediyor mu nedir
Eşime yakala diyorum ellerini koyup bekliyor bekliyor hareket yok bıraktığı dk gene başlıyor, biliyorlar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…