Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Bence kendi doktoruna güven canım. Benim bildiğim kadarı ile su azlığı bebekte hareket azlığı yapıyor benim ilk gebeliğim de suyum az dı bebek hareket etmedi mi gel hemen diyoru doktorum. Gidiyordum serum veriyordu hareketler düzeliyordu. Bebekler balık gibidir su mutlaka olmaşı diyordu. Ama tabi doktorun eminim sana daha doğrusunı iletecektir. stres yapma doktoruna güven

Selamlar, yeni üye olduğum için mesajımın onaylanması biraz vakit aldı. O sebeple herkese tekrardan merhaba demek istedim Bir de aşağıdaki linkteki anne bebek çantasını aldım fiyatına göre kaliteli ve kullanışlı görünüyor. Düşünen olursa bakabilir. Yarın da 21+1'de detaylıya gireceğim, umarım güzel geçer, çok heyecanlı :KK36:

Kiwi Coolbag Anne Bebek Çantası - Bebek Bakım Çantası - Termal Gözlü Su Geçirmez Alt Açma Pedli - Siyah - Fiyatı, Yorumları

Ben ne zaman kafama takarsam bebek hareketsiz hic hareket etmiyor düşünmeyin bence o streste bebişi etkiler bende öyle oluyor 2 gündür hareketleri azdı bugün resmen karnımda oyun oynuyor:) dün mesela lady peacock dedigi gibi sanki çok uzaktan vuruyordu stres yapma akışına bırak

Merhaba canım hoşgeldin
Yarın için umarım güzel haberlerle gelirsin
Sıkıntısız geçecektir inşallah

Çek hadi der gibi
Çok şükür canım darısı bana inşallah

Hoşgeldiniz
Güzel haberlerinizi bekliyoruz güzel düşünelim güzel olsun

Bizim çanta da aynısı, pudra & füme renkleri. Güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

Çek hadi der gibi
Çok şükür canım darısı bana inşallah
İnşallah canım benim oğlumda ekojenik odak yani kalpte parlak nokta ve bir bobreginde büyüme çıkmıştı o zaman çok tedirgin olmuştum fetal DNA istemişti doktor çok şükür bunda gerek kalmadı. Oğlum da gayet sağlıklı doğdu zaten i yüzden bunda sorun da olsa için rahat olacaktım ufak tefek böyle şeyler çıkabiliyor çünkü

İnşallah sen de her şey yolunda çıkacaksın güzel haberler alacaksın

Kızlar hamile yastığı kullanıyor musunuz? Bir kaç farklı şekli varmış hangisi en rahatı olur acaba?
U şeklinde olanı önermiyorum ya, L daha rahat olabilir çünkü zor sığıyorum içine zaten sırttan sıkıştırıyor gibi geliyor şimdi olsa L alırdım. Örnek foto ekliyorum bu bence iyi değil.

Eklentiler

• Screenshot_2025-03-19-20-30-49-585-edit_com.android.chrome.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar hamile yastığı kullanıyor musunuz? Bir kaç farklı şekli varmış hangisi en rahatı olur acaba?

U şeklinde olanı önermiyorum ya, L daha rahat olabilir çünkü zor sığıyorum içine zaten sırttan sıkıştırıyor gibi geliyor şimdi olsa L alırdım. Örnek foto ekliyorum bu bence iyi değil.

Yaaa ben de en çok bunda rahat ettim diyecektim sırtımı da desteklediği için daha rahat oldu bana kişiden kişiye çok değişiyor bunlar keşke bir gece deneme şansı olsa hepsini

Yaaa ben de en çok bunda rahat ettim diyecektim sırtımı da desteklediği için daha rahat oldu bana kişiden kişiye çok değişiyor bunlar keşke bir gece deneme şansı olsa hepsini
Aa evet ben sırt problemi yaşamıyorum bacağımı kaldırıp koymak yetiyor bana. Kişiden kişiye değişiyor gerçekten

Bende de bundan var. Aslında kötü değil ama aşırı yer kaplayan bir şey. Yatağa eşim ben ve iki kedi zor sığıyoruz bi de bu yastık olunca sıkışıyoruz resmen

Ben bundan kullanıyorum ve çk memnunum yer kaplıyor ewt ama daha az ağrılı gece geçiriyorm kullanınca.

Merhaba bende dün detaylı ultrason için oradaydım . Evet çok ilgili bir doktor benimde 40 dk felan sürdü her detayı anlattı.

Ben şehir hastanesinde yaptırdım 15 20 dk anca sürmüştür ama karından bakıldı vajinal hiç lafı geçmedi dr ekranda birkaç yeri bana gösterdi ikili testleri fln sormuştu öyle gecti benim , benden önceki kızın burun kemiği fln küçük dedi rapora yazdırdı yani dikkat edilecek hususlara etti diyebilirim

Yüzünün yan profili net görmek istiyor doktorlar burun dudak göz çukurları ayrıca dudak damak yarıkları için iyice bakmak istiyor yüzüne , benimki dönmeyince yüzünü şeker yedim sağa sola yattım öyle pozisyonu değişince görebildik uğraştık biraz