Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    133
Ya benim bebeğim hareket ediyor hissediyorum dışarıdan da görüyorum ne zaman eşime göstermek için video çekmeye çalışsam hareketleri durduruyor bu çocuk hissediyor mu nedir
Geçen bir an dışardan gördüm hareketini telefon yanımdaydı senin gibi çekeyim de eşime göstereyim dedim durdu minik kuş bekle anam bekle yok ben bırakıp uzanıyorum aradan zaman geçiyor yine hareketi görüyorum pes ediyorum çekmekle oyun oynuyorlar bizimle

Bi benim her yerim olgun ve dolgun galiba
Bi de ben varım merak etme kızımı doğurduktan sonra 64 kiloydum 172 boyum. Sonra ise başladım 15 kilo aldım o halimle de hamile kaldım. kızımı dogurdugum kilonun 20 kilo fazlasıyla filan oglumu dogurcam büyük ihtimalle. İnşallah verebilirim valla

Bana eşekten düşeni getirin demiş Nasrettin Hoca.
Bacıımmmm!
Kizceler magnezyum ve kullanıyorsanız omega3 hangi marka önerdi doktorunuz?
Şunu kardeşim verdi. Hamileliğinden kalmış. Ama kullanmaya başlamadım.

Eklentiler

• IMG_4990.webp
    46,2 KB · Görüntüleme: 12
Omega 3 için ocean mummy kullanıyordum ama bitti doktorum tekrar başlayalım demedi. Magnezyum için osteocare kullanıyorum. Magnezyumun içeriği gerçekten çok güzel. Doktorum önermişti sonra mümessil arkadaşlarıma da sordum onlar da içeriği en iyi ürün bu dediler. Tavsiye ederim ben de sana yazacaktım kuzucum detaylı ne zaman ? En sona ikimiz kaldık sanırım. Eldorin sen ve ben aynı zamanda ilerliyoruz. Eldorin yaptırdı detaylıyı :) grubun sonunu biz çekiyoruz sanırım

Canım günde kaçtane içiyorsun. bende ondan aldım ama doktoruma sormadım. doktorumun yazdığı bitti.
Doktor yazdığı zaman gece iç demişti bana günde bir defa ama ben gece içmiyorum gün içerisinde ağrılarım oluyor kalçama kramplar giriyor yyürüyemiyorum ve bazen bel ağrılarım oluyor akşam içince daha iyi oluyor ağrısı diniyor en azından
gece içince zaten uyuyorsun ve ağrıları gündüz çekmiş oluyorsun Bir anlamı kalmıyor

Ben orzax ocean extramag kullanıyorum canım magnezyum da güzel ve içeriği temiz diyorlar ağrılarım oldukça içiyorum gayet iyi
Teşekkür ederim cnm, bugün kan verdim magnezyum sınırda düşük gelmiş. Günde 1 mi 2 mi kullanıyorsun
Osteocare günde 1 tane mi? Canım kontrolüm pazartesi inşallah ama benim doktorum 3 hafta önce bu da detaylı aslında dedi 25 30 dk incelemisti. Organların gelişim tamamlama sırasına göre bakıyor gibi. Bu haftadaki de detaylı olacakmış Bi de sizi radyolojiye yönlendiririm demisti, ona ne zaman gönderecek bilmiyorum inşallah biz de sorunsuz atlatırız detaylilarimizi ♡

Ben orzax ocean extramag kullanıyorum canım magnezyum da güzel ve içeriği temiz diyorlar ağrılarım oldukça içiyorum gayet iyi
Teşekkür ederim cnm, bugün kan verdim magnezyum sınırda düşük gelmiş. Günde 1 mi 2 mi kullanıyorsun
Osteocare günde 1 tane mi? Canım kontrolüm pazartesi inşallah ama benim doktorum 3 hafta önce bu da detaylı aslında dedi 25 30 dk incelemisti. Organların gelişim tamamlama sırasına göre bakıyor gibi. Bu haftadaki de detaylı olacakmış Bi de sizi radyolojiye yönlendiririm demisti, ona ne zaman gönderecek bilmiyorum inşallah biz de sorunsuz atlatırız detaylilarimizi ♡

Günde bir kere kullanıyorum canım

anladım canım çok teşekkür ederim.

Ben nuktivitamin kullaniyorum içinde OMEGA üç de var ama bir oncekinde oceanin OMEGA 3 unu kullandım ben

Ben sirami savdim sıra sizde temmuz sonu olunca haftalar öyle oluyor ağustos ayı grubunde ilk yaptıranlar biz oluyoruz
Egergece rahat uyuyorsan gündü de icebilirsin canım ben gece aldım hep çünkü gece bı yerlerim agriyarak utanıyordum özellikle bacak kısmında ağrılarım oluyordu benim şimdi sadece ocean mummy demir ve d dvitamininkullaniyorum

İnşallah kolayca atlatalım günde bir demişti normalde ama bende fibromiyalji var. Nöbetlerden sonra da çok ayakta durmaktan sanırım sırtım ve belim çok ağrıyordu hamilelikle iki katına çıktı. Günde ikiye çıkaralım dedi doktor. Magnezyum benim de alt sınırın biraz daha altında

Gece rahatım canım ya benim gündüz ağrılarım oluyor bende akşam yemeğinden hemen sonra içiyorum ağrılar diniyor bu sefer akşam değilde gündüz içeyim diyorum en azından daha iyi rahatlamış olurum her gün içmiyorum ama ağrılarım oldukça içiyorum bir kaç güne tekrar başlıyor ağrılar

Evettt darısı bize olsun kuzucum. Ben hem ağustosu hem burayı takip ediyordum başta ama sonradan iki grubu takip etmek güçleşti. Kendimi de temmuz annelerine daha yakın hissettim o yüzden burada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…