- 24 Temmuz 2024
- 400
- 454
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #9.281
Evet saçlarım artık ölmüştü resmen belimdeydi omuza kadar kestirdim demirim zaten az bebeğe gitsin diye saç çok kan yiyorBatıl inanç olarak söylüyorlar evet ilk 3 ay kestirmeyin bebeğin ömrü kısalır vs diye ama bence tamamen batıl inanç. Bebeğe zararı olan bir şey değil sonuçta hatta bence bana göre saçın kısa olması bebek için daha iyi çünkü saç vitaminleri alıyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah her şey düzelecekBen de detaylıdan çıktım kızçeler plesantamız yukarı çıkmamış, daha da aşağıya inmiş moraller bozuk, dualarınıza talibim
Kesinlikle öyle benimde belimdeydi bende kendim kestim valla benimde az çünkü demirim dediğin gibi bebeğe gitsin saça gideceğineEvet saçlarım artık ölmüştü resmen belimdeydi omuza kadar kestirdim demirim zaten az bebeğe gitsin diye saç çok kan yiyor
Ya beni öyle korkuttular ki Allahım sabır ver dinde yeri yoksa ben zaten batıl inançlara inanmam bunu duyduğum iyi oldu kasıklarım ağrımaya başladı dedim saçım yüzünden mi insanlar insanları gerçekten delirtiyorKesinlikle öyle benimde belimdeydi bende kendim kestim valla benimde az çünkü demirim dediğin gibi bebeğe gitsin saça gideceğine
Yok canım ya sen stresten öyle olmuşsundur. Düşündükçe kötü olursun boşver tamamen batıl inanç bunlar takma kafanaYa beni öyle korkuttular ki Allahım sabır ver dinde yeri yoksa ben zaten batıl inançlara inanmam bunu duyduğum iyi oldu kasıklarım ağrımaya başladı dedim saçım yüzünden mi insanlar insanları gerçekten delirtiyor
Her gün yiyeyim ben de havuç ve elma. Çok teşekkür ederim öneri içinBir doktorun videosunda denk gelmiştim. Anne günlük bir havuç ve bir elma yiyince plesentanın suyu artıyormuş. Ben sadece havuç yiyorum elmayla aram olmadığı için. 30 . Haftaya doğru elma da yemeye başlıycam.
Bir de deveci armudu amniyon sıvısıni arttırıyor, şifa olurlar inşallahHer gün yiyeyim ben de havuç ve elma. Çok teşekkür ederim öneri için
Hepsine birden bakılır kuzum. Ferritin demir deposu demek. Önce demir düşmeye başlar en son depolar boşalmaya başlar diye biliyorum. Yanlış da biliyor olabilirimBu kan tahlilinde bi ferritin var, bi demir var. Kansızlık teşhisinde baz alınan hangisi? Yoksa hepsine birden bakılıp mı yorumlamıyor ?
Rahimi kapatmışmı ilk hamileliginiz mi ?Ben de detaylıdan çıktım kızçeler plesantamız yukarı çıkmamış, daha da aşağıya inmiş moraller bozuk, dualarınıza talibim
Bol su ve havuç iyi gelir tedirgin olup kendinizi strese sokmayın benimde plesanta rahime yakın Allah büyük neyse onu yaşıycaz artık beterinden korusun RabbimDetaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Sadece plesentanın içindeki sıvı miktarı biraz azmış ve bu yüzden de bebiş sıkışmış şekilde duruyormuş. Yüzünü de göremedik plesenta yüzüne çok yakın duruyor sıvı azlığından dolayı. Sorun oluşturacak kadar az gözükmüyor dedi ama korktum da bir yandan.
Plesenta biraz aşağıda ama doktorun söylememiştir belki yukarı çıkacaktır zaten dedi buna da şaşırdım. Kendi doktorum ölçtüğünde normal diyordu çünkü.
Tüm bunlara ek olarak tam ultrason için doktorun gelmesine yakın bebiş çok hareket etmeye başladı. Sonra ultrasonla bir baktık ki hıçkırıyormuşHislerim gelişmiş o yüzden hıçkırığı bile hissedebiliyormuşum öyle söyledi doktor. Karnımda hareket oluyor 2 saniye sonra ekranda bebişin hıçkırdığını görüyoruz o kadar güzeldi ki izlemek. Darısı bebeğini hissedemediğini söyleyen tüm annelerin başına inşallah, umarım bi an önce sizler de hissedersiniz bu güzel hareketleri
Sağlıklı olsunda iyi olsunda malesef bende bakamadım çıktı vermediler ama saglıklı ya şükür pek kafaya takmadımSelam kızlar
Detaylı usg den çıktım bende doktor bütün herşeyine baktı ama ben bir şey göremedim ona üzüldüm ekranda bebişi görme umuduyla da gitmiştim ama sadece doktor kendisi bakarak bütün ölçümleri yaptı eller ayaklar burun böbrek vs usg fotosu da verilmedi sağlık olsun
Bir sıkıntı yok çok şükür değerler normal dedi sadece şeker yüklemesini yaptırmanı tavsiye ediyorum dedi bende randevu alıp gideceğim dedim bu şekilde çıktık artık
Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara
E nabız radyoloji görüntülerine koymamışlar mi bikac poz, bana koymuşlardiSağlıklı olsunda iyi olsunda malesef bende bakamadım çıktı vermediler ama saglıklı ya şükür pek kafaya takmadım
Söyledi doktor bakarsın e nabızdan dedi anlamadım ki hic renkli olarak işaretlemiş cocumu göremedimE nabız radyoloji görüntülerine koymamışlar mi bikac poz, bana koymuşlardi
Oyle gorunuyor malesefRahimi kapatmışmı ilk hamileliginiz mi ?
Daha çokkk var canınızı sıkmayınnn 3 bucuk ayda neler olur kimse bilemezOyle gorunuyor malesefilk hamilelik
Bende içimden hep onu geçirdim sağlıklı olsunlar yeter ki orda göremesem de diğer hastanede kadın doğuma randevu alıp görürüm dedim şükür bunu duymak bile güzelSağlıklı olsunda iyi olsunda malesef bende bakamadım çıktı vermediler ama saglıklı ya şükür pek kafaya takmadım
Renkli de bakmıyorlar detaylıya siyah beyaz bakıyorlar özelde yapıyorlar renkli üç boyutlu canım şehir Hastanesinde ya da devlette yapıldığından da emin degilimSöyledi doktor bakarsın e nabızdan dedi anlamadım ki hic renkli olarak işaretlemiş cocumu göremedim
Bende koymuşlar ama net değil yani kafatası kısmı var anlaşılmıyor arkası dönük şekilde vücüt kısmı da var ama baya silik gibi görünmüyor yada ben netleştiremedimE nabız radyoloji görüntülerine koymamışlar mi bikac poz, bana koymuşlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?