Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Aynısını bizde düşündük. Kraft Kenya’da nettik sonra pusetinin çok ağır olduğunu duydum
Şimdi araştırdığım kadarıyla Bagi Neo2 iyi gibi duruyor kullanan arkadaşlarım da var memnunlar isterseniz sizde inceleyin :)

Bende anne yanı park yataktan almak istiyorum sizin gibi biraz uzun süre kullansın diye düşünüyorum :)
65*95e olanlar da 3 yaşına kadar kullanılabilir mi acaba? Ben 70*120 görmüştüm baya büyük

Doona kısa süre kullanılıyor diye biliyorum ben cybex beezy model aldım arkadaşımın pusetini takıcam ilk 6 ay onu kullanıp sonra normal oturma kısmına gecıyorlar tek elle acılıp kapanıyor hafif beğendim

Merhaba ben vadidekine gidiyorum doktorum Ulviye Hanlı çok memnunum kendisi çok tatlı dilli anaç birisi tavsiye ederim
Çok teşekkürler. Ulviye hanımı takip ediyorum uzundur.
Doğal doğum yaklaşımı nasıl acaba? Neredeyse 40 yaşımda doğuracağım için sanki sürekli sezaryene yönlendirilecekmişim gibi geliyor.

Bagi incelemiştim yükseklik az geldi eşim ve ben uzunuz çocuğun kafası çarpar gibi geldi bana. Park yatağımız 70*110 ölçüde ideal geldi

Hanımlar merhabalar :)
Sizden bebek arabası ve beşik tavsiyesi istiyorum
İlk gebeliğim çok araştırıyorum çevremede soruyorum pek karar veremedim
Tavsiye verirseniz çok sevinirim
Araba için önerim yok ama ilk kızımda ilk pusetli kraftın bir model almıştık , çok kullandık araba taş gibi pusetinden sonra arabayıda kullandık bacak örtüsü üst tentesi baya kullanışlıydı tekerlekleri büyüktü yaldır yaldır gidiyordu. Ama sonra hantal geldi, 1 yaşından sonra baston tip bir araba aldım basit birşey onu kullandık. Tavsiyem çok para vermeden hatta çevrende biri varsa ondan ödünç alman pusetli arabalar çok uzun kullanılmıyor.

Ama beşik için kesinlikle anne yanlı park beşik öneririm elim ayağım park beşikti, 3 yıl gittiğimiz heryere taşıdık evde onda yattı. Düştü kafa çarptı derdi yok, hijyen derdi yok. Çocuğunda uyku düzeni bozulmuyor. Park beşik parasını sonuna kadar hak eden birşey

Bende de bir süredir akıntı oluyor , bir arkadaş nioli yağı kullandığını söylemişti çamaşırın tersinden 1 damla sürüp havalandırıp giyiyorum bende öle yapıyorum. Ve dediğiniz gibi günde 2-3 değişiyor

Sağlık ocağı bu aydan sonra bacaklarında ödem artar varis olabilir dedi, gün içi ayaklarını uzak çalışıyorsan altına bir çöp kovası koyarak yükselt dedi.

Memede kitle vardı çarşamba günü doktor kontrolü ve usg çekilecekti ama doktorun ameliyatı varmış 10 gün daha öteledi , zaten öncedende 10 gün ötelenmişti sinir oldum.. başka doktor mu araştırsam beklesem mi bilemedim

Detaylı ultrasondan çıktım her şey yolunda gözüküyor çok şükür. Sadece plesentanın içindeki sıvı miktarı biraz azmış ve bu yüzden de bebiş sıkışmış şekilde duruyormuş. Yüzünü de göremedik plesenta yüzüne çok yakın duruyor sıvı azlığından dolayı. Sorun oluşturacak kadar az gözükmüyor dedi ama korktum da bir yandan.
Plesenta biraz aşağıda ama doktorun söylememiştir belki yukarı çıkacaktır zaten dedi buna da şaşırdım. Kendi doktorum ölçtüğünde normal diyordu çünkü.
Tüm bunlara ek olarak tam ultrason için doktorun gelmesine yakın bebiş çok hareket etmeye başladı. Sonra ultrasonla bir baktık ki hıçkırıyormuş Hislerim gelişmiş o yüzden hıçkırığı bile hissedebiliyormuşum öyle söyledi doktor. Karnımda hareket oluyor 2 saniye sonra ekranda bebişin hıçkırdığını görüyoruz o kadar güzeldi ki izlemek. Darısı bebeğini hissedemediğini söyleyen tüm annelerin başına inşallah, umarım bi an önce sizler de hissedersiniz bu güzel hareketleri

Ben de 15.haftadan itibaren birkaç güne bir hissediyordum ama 19 haftada 5 6 gün hiç hissetmedim çok da korktum tatlılar falan yedim yattım ama hala yoktu. En son gece 3te uyanıp acile gitmeyi bile düşündüm neyseki sabah druma gittim bebiş gayet iyiydi. Doktorum da dedi bazen plasenta önde olunca hissetmeyebilirsiniz diye. Korkma canım ben çok pimpirikliyim ama bu haftalarda hareket sayılmaz zaten, henüz çok küçükler

:)

Bagi incelemiştim yükseklik az geldi eşim ve ben uzunuz çocuğun kafası çarpar gibi geldi bana. Park yatağımız 70*110 ölçüde ideal geldi
Ya öyle mi birebir gidip inceleyemedim henüz peki hangi arabayı düşünüyorsunuz acaba? :))
Park yatak ne aldınız eleleyi çok duydum ama bilemiyorum

Ya teşekkür ederim çevremdekilerinde bebekleri var ödünç alamam mecbur alıcam zaten büyüyünce baston model alırım diye düşünüyordum :) bakıcaz artık

Kesinlikle bende anne yanı olan park beşik düşünüyorum herkes çok memnun sizin gibi taşınması vs çok iyi :)

Selam kızlar
Detaylı usg den çıktım bende doktor bütün herşeyine baktı ama ben bir şey göremedim ona üzüldüm ekranda bebişi görme umuduyla da gitmiştim ama sadece doktor kendisi bakarak bütün ölçümleri yaptı eller ayaklar burun böbrek vs usg fotosu da verilmedi sağlık olsun
Bir sıkıntı yok çok şükür değerler normal dedi sadece şeker yüklemesini yaptırmanı tavsiye ediyorum dedi bende randevu alıp gideceğim dedim bu şekilde çıktık artık
Rabbim sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Darısı bekleyen tüm arkadaşlara

Olsun önemli olan sağlıklı olması kuzucum çok şükür sağlıklıymış bu süper bir haber. Ben de geçen doktoruma inşallah detaylıda yüzünü gösterir demiştim. Aslında detaylı diyince gebeler renkli ultrasonlar, bebişin yüzü fotoğrafı falan gibi düşünüyor ama işin aslı detaylı ultrason asıl siyah beyaz ultrasondur demişti. Tüm organlara siyah beyaz şekilde bakılıyormuş be öyle anlaşılıyormuş ayrıntılar. Şanslıysanız yüzünü döner ve 4 boyutlu fotoğrafta alınır ama alınmasa da sorun değil önemli olan bir şey çıkmaması demişti :) biz de haftaya gideceğiz detaylıya. Son 3 seferdir bebiş yüzünü hiç dönmüyor hep çikolata yiyip gidiyordum. Bu sefer hiç bir şey yemeyeceğim belki yüzü dönük olur

Sevindim canım bebeğinin sağlıklı olmasına çok şükür. Daha bol mu su icmen gerekiyormus sıvı az olduğu için? Ne dedi tam bunun için? Yerim ben onun hareketlerini. İnsan hissettikce duygulaniyor çok guzell bir duugu
Saglikliymis ya canım önemli olan o sağlıkla gelsin inşallah miniğin çok sevindim her şeyin yolunda olmasına amin inşallah.

Tabiki öyle önemli olan sağlığı şükür kötü bir şey söylemedi tabi bir aydır görmeyince biraz o heyecanda vardı ama devlet hastanesi sonuçta randevu bile alabilmek zor oluyor
E nabızda var usg fotoğrafı aslında ama ben net bir şey göremedim kafası dönük şekilde
Bu arada ben tam emin değilim ama bir yerde okumuştum aç gidilmesi daha iyiymiş çünkü mesane dolu olursa bebek net görülmeyebilir miş niyetli gittim ben acaba tutmasam mı bir şeyler yiyip gideyim dedim ama sonra neyse şansını deneyeyim dedim doktor kontrol ederken bile hareketlerini karnımda hissediyordum
İnşallah sende gidersen bu sefer yüzünü net bir şekilde görürsün güzel haberlerle de geleceksin inşallah

Teşekkür ederim canım benim çok şükür

Merhaba kızlar. Bizimde detaylımız yapıldı bugün. Kalbinde minik bi delik varmış kapanabilirmiş amniyosentez yaptırabilirsin falan dedi. Genetiğe yolladı. Konuştular orda binde bir oranında bebek kaybına yol açıyormuş tespit edilsede bi tedavsi yokmş vs. Açıkcası gönlüm çok rahat hiç içime bi korku düşmedi benim gönlüm rahat. Zaten kapanabilirmiş. Google amcadanda baktım zamanla düzelebilen izlem gerektiren bişeymiş. Onun dışında kan uyuşmazlığı tahlili verdim 4 hafta sonra tekrar gel bakalım kalbine dedi. Bunlar dışında herşey iyiymiş çok şükür. Ekranı görmedim bende sekretere bilgileri yazdırdı ney ne kadar hiiiç anlamadım. Sağlıklı olduğunu düşünüyorum bunuda halletmiş oldk çk şükür. Herkese güzel haberler alır inşaAllah bizden böyle şimdilik ay bide hastanenin perinataloji bölümü ve oturcak yer olmazmı ya. Tüm gebelerce belimiz bıkınımız ağrıdı. Zaten uzun sürüyo muayeneler. Bi daha giderken katlanır samdalyemi götürsem diye düşünmedim değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…