Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    127
Hiç sıkıntı yapma öyle ufak delik olan çok bebek duydum sonradan kapanabiliyormuş içini ferah tut sağlıkla alacaksın inşallah kucağına
Ben beklemedim şükür geldiğim gibi ismim yandı belleyen gebeler vardı orda oturulacak yer yok gerçekten neyseki şanşlı günündeydim ben

Ben geç kalma korkusuyla hep erken giderim 20-25 dk bekledim sanırım. Sağlık olsn ama daha fazla beklemeye gücüm kalmamıştı. Amin cnm sağolasın gönlüm kalbim ferah. Allahım sağlıkla versn kucağımıza

Merhaba kızlar. Bizimde detaylımız yapıldı bugün. Kalbinde minik bi delik varmış kapanabilirmiş
Doğduğunda benim oğlumda da vardı 6ay en geç bir yasa kadar kapanır dedi, geçen burada biriyle tartismistik hatta bu konudan doktorun bana söylediği bebislerin kalbi delik olurmus orada bı oluşum varmış detayları hatırlamıyorum şimdi çok oldu, o doğuma kadar kapanmaz doğumdan sonra kapanirmis, ağlaya ağlaya gitmiştim doktora bana dedi seni böyle kim korkuttu bu çok normal bı süreç dedi, başka bulgular varsa eğer işte ense kalınlığı ya da organlarda bı problem onlarla birleştirildiğinde problem olmasını bekliyorlar, yoksa sıkintili bı durum değil bizim dördüncü ay kontrolünde kapanmış demislerdi, kafan rahat olsun hicbirsey olmaz

Teşekkür ederim Allah razı olsun Allahtan 3.gebelik ve buraya bakıyorum. Yoksa kafayı yerdim heralde kaygıdan

Ben 24 ün içindeyim canım evet hareketler çok düzensiz ben kendim için konuşayım yani. Bundan 2 hafta önce daha çok hareketli gibiydi 2 gündür az hareket ediyor ama bebek sürekli yer değiştirdiği için bu haftalarda zaten hareket takibi yapılmıyormuş. Burda daha öncede konuşuldu tecrübeli anneler de yazdı 28. Haftadan sonra hareket takibi yapılacak o zaman düzenli mi değil mi önemli olacak bizim için. Allah’ın izni ile inşallah bir sorun yoktur.

Gözün aydın canım çok şükür.

Canım çok kişide duydum böyle kalple ilgili sonradan düzeliyormuş, kapanıyormuş Allahın izni ile.

Canım bol su içmelisin benim de akrabama aynısını dediler 3 litre su içti şu an bi sorun yok korkma bi şey olmaz inşAllah

Teşekkür ederim hepinize dondurma falan yedim yattım bir süre daha sonra karnıma dokunduğumda bebeğim de hareket etti içim rahatladı inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz

Bu kan tahlilinde bi ferritin var, bi demir var. Kansızlık teşhisinde baz alınan hangisi? Yoksa hepsine birden bakılıp mı yorumlamıyor ?

Bu kan tahlilinde bi ferritin var, bi demir var. Kansızlık teşhisinde baz alınan hangisi? Yoksa hepsine birden bakılıp mı yorumlamıyor ?
Benim bildiğim kadarıyla hemoglobin ve demire öncelikli olarak bakıyorlar bu ikisi normal ise o günlerdeki demirin iyi olduğunu gösteriyor, ferritin de demir depolarını gösteriyor o düşükse demire devam ettiriyorlar ki depolarda olsun, o da iyiyse hiç sıkıntı yok zaten..

Kızlar saçlarımı kestirdim de hamilelikte saçlar kesilmez falan dediler böyle bi şey var mı ?
Batıl inanç olarak söylüyorlar evet ilk 3 ay kestirmeyin bebeğin ömrü kısalır vs diye ama bence tamamen batıl inanç. Bebeğe zararı olan bir şey değil sonuçta hatta bence bana göre saçın kısa olması bebek için daha iyi çünkü saç vitaminleri alıyor

Canım bol su içmelisin benim de akrabama aynısını dediler 3 litre su içti şu an bi sorun yok korkma bi şey olmaz inşAllah
3 lt içiyorum zaten günlük olarak. O yüzden de tedirgin oldum biraz, daha başka ne yapmak gerekir ki acaba bu suyun artması için

Bir öneride de bulunmadı nedense, günde 3 lt su içiyorum zaten. Ne yapmam gerektiği konusunda çok tedirgin oldum. 4 ltye çıkarmaya çalışacağım bakalım su tüketimini

Bir öneride de bulunmadı nedense, günde 3 lt su içiyorum zaten. Ne yapmam gerektiği konusunda çok tedirgin oldum. 4 ltye çıkarmaya çalışacağım bakalım su tüketimini
Bir doktorun videosunda denk gelmiştim. Anne günlük bir havuç ve bir elma yiyince plesentanın suyu artıyormuş. Ben sadece havuç yiyorum elmayla aram olmadığı için. 30 . Haftaya doğru elma da yemeye başlıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…