Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Sezeryan olucam valla bu hemoroid kafamı iyice karıstirdi ben sürekli çorba mı içiyim internet nohut fasülye ye diyor ama onlarda kabız yapar
Yok yok öyle hep çorba değil de yoğurt ye, kuru kayısı ye bol su iç, kefir iç, bağırsakların güzel çalışırsa onu zorlayacak bı durum yaşamazsın rahatsız etmez, acı baharat meselesine dikkat et, üşütme usutursen ağrı batma yapar, duşta ılık suyla güzelce yika yumaar, kendisi geçer inşallah dikakt ettikçe, bir de çörek otu çiğnemek lazım bı çay kaşığı kadar düzenli kullanımda ağrı acıyı engelliyor da tam bitirmiyor yine de, doktora danışmadan ilaç kullanma basur ilaçları gebelikte kullanılmıyor

Kuzum muhtemelen bizim normal tansiyonumuz bu. Benim yılardır hep düşüktü. Hamilelikte iyicedüştü doktorum hamilelikte düşük tansiyon normal bi şey dedi. Bence normal durumdayız
kuzum evet magnezyum kullanıyorum belki de ondandır hiç düşünmemiştim

Sesin çıkmayınca merak etmiştik biz de şükür iyisin hangimizin kafa Leyla değil ki seni çok iyi anlıyorum ne zaman gireceksin peki hangi gün

Bugün Sifonella ve biri daha vardı ismi aklıma gelmedi. Detaylısı olan arkadaşlara dua ediyorum. İns güzel haberlerle dönün
Kızlar geçen perşembe 21+2 haftalıkken yaptırdım detaylıyı güzel konuştu doktor.herhangi bir sorun olduğunu düşünmedi benim de içim rahat etti. Ben sık giremiyorum zaten takipten iyice koptum. Ara ara girip okumak istiyorum ama bebekle çok zor oluyor bir de ramazan telaşı var. Bu arada herkesin ramazanını kutlarım.
Detaylı için randevu almamış olanlara ve arayanlara gittiğim doktoru tavsiye edebilirim. Ben normalde doğum yapacak olduğum hastaneden randevu almıştım ama daha ileri bir tarihe verdikleri için tekrarı istenirse sorun olmasın diye başka yerde yaptırdım. Anadolu yakasında olanlar için zeki Şahinoğlu hem alanında iyi hem de fiyat olarak hastanelerin çoğundan daha uygun. Nakit 4500 kredi kartına 5000 TL ymil ve sağlık ödemesi olarak geçtiği için kendi bankanızın kampanyası varsa taksitlendirme yapabiliyorsunuz. Arayışta olanlar için yazmak istedim.
Bebişin kız olduğu detaylı ile kesinleşti 460 Gr dedi doktor. USG fotosunda kızıma benzettik
Bu arada doğum fiyatları yeni yıl ile güncellenmiştir ben kendi hastanemle tekrar görüşmedim bilgim yok sizler fiyat aldınız mı bu konu konuşulduysa ben kaçırmışımdır muhtemelen

Kızlar normal doğumdan aşırı korkan biri olarak eğer vucudum elverirse normal dogum yapmak istiyorum sadece tek korkum allta dikiş olursa nasıl dikecekleri:)) Çok şikayet aldığım da oldu etrafımda baya genişleme oldu vs filan tek düşündüren yanı bu acıkcası yoksa emzirme yönünden ayaklanma yönünden normal doğum. Neden ameliyat olayım ki diye düşündüm acıkcası.
Bu arada aşırı vucut ısım yükseliyor ve sag sola dönüyorum bol su icinde artık midem bulanıyor önceden bu yoktu:) yarın sabah detaylım var aşırı düşünüyorum inş bir sorun çıkmaz dualarınızı bekliyorum

Dikisi dogum bittiği saniye şıp şak dikiyorlar oraya igne yapıp uyusturmak için sanırım hiç birşey anlamıyorsun bile, ben bebeğin peşinden kalkmaya çalışınca ebe tutmuştu dikisimi atayım da öyle diye yoksa kesi olduğunu falan hiç anlamadım, anlaşılacak şeyler değil zaten o an adrenalin falan tavan hissedilmiyor, bunun dikisi vız gelir sezeryan olanlar gerçekten takdirlik o dikişle nasıl yapıyorlar Allah yardımcıları olsun, pelvik kasları çalıştırmak için egzersiz yapabilirsin, egzersiz aletleri var atarım sana bı bakarsın, benim genişleme sorunum olmadı, ilk doğumda o kadar genişler mı bilmiyorum

Dikiş en basit işi emin olki bende uyuşturma oldu sprey sıkmışlardı ama acıyı hissetmedim sadece yapıldığı an biraz uğraştıklarını hissedebiliyorsun korkma bu konuda umarım hangisi hayırlısı ise o olsun
Güzel haberlerle gel canım

Maşallah maşallah 2.dede inşallah bir ayazda dogurursun cok duamı aldın :) amin

Acı değil aslında bahsettigim yani kesiden sonra genişlik kalabiliyormus düzgün dikiş olmazsa çok afedersin hava girdigi bile oluyor diyenler oldu
İnş canım hepimiz sag saglim kucagımıza alalım inş

Ayy o kadar güzel anlatmışsinki heveslendim resmen rabbim banada sizlerede böyle kolay güzel hayırlı doğum versin inşallah

Ben ilkinde normal doğumu çok istiyordum çok şükür kızım normal doğum oldu. 2. Doğumum da inşallah normal doğum olur. Evet sancıları kolay değil. Ama bebeğin doğduğu o ana şahit olunca, koynuna koyduklarinda hepsi unutuluyor sanki o kadar saat sancı cekmemissin gibi oluyorsun Bende genişleme idrar kaçırma gibi bir durum olmadı. Dikişi de hiç anlamadım hissetmiyorsun. Bu mübarek günde rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar merhaba. Uye olmadan uzun zamandır okuyorum yazdıklarınızı. Ama karar verip uye oldum. Allah hepimize hayırlı sağlıklı dogum nasip etsin. 2 normal doğum yapmış olmama rağmen hala korkarım ve yeri gelir aptl bir acemiye donusurum. Ne olursa olsun hep hayirlisii isteyin. Hayirli sağlıklı kolay dogm isteyin.
kabizlik cekenlere kis armudu öneriyorum iyi geliyor.
ve enfeksiyona çok dikkat edin usumetmeyin. Ben dikkat etmeyen ve 2 hafta sondayla gezen biri olarak uyarayım. Hepiniz çok tatlısınız. Sağlıcakla yavruları alalim inşallah kucağımıza ⚘️

Allah yardımcın olsun kuzucum güzel haberlerini bekliyoruz. Çıkınca bizi haberdar et mutlaka vücut ısım benim de yüksek bence normal bi kaç kişinin daha böyleymiş

Selam arkadaşlar. Herkes iyidir umarım. İyi haberleri okudukça seviniyorum. Küçük sorunlarla boğuşup haber bekleyen arkadaşlara da sabır ve sağlıklı haberler diliyorum.

Detaylı bizim de iyi geçti çok şükür. Bir de dün Tetanos aşısı oldum, resmen gazi gibiyim. Sizde de aynı etki oldu mu, kaç günde geçiyor bu kol ağrısı?

Dün gece ateşim de çıktı parol içmek zorunda kaldım. İkinci aşıyı olmamayı düşünüyorum, umarım bir tane aşı bebeği koruyordur.

Çok çok aminnnn

Allah yardımcın olsun kuzucum güzel haberlerini bekliyoruz. Çıkınca bizi haberdar et mutlaka vücut ısım benim de yüksek bence normal bi kaç kişinin daha böyleymiş
İnsallah canımmm . Benim adet dönemlerimde oluyor dengem şaşıyor bi daralma geliyor ev aşırı sıcak degil ama bana aşırı sıcak geliyor gibi :) menopoz olayı gibi hissediyorum kendimi

Amin amin hepimiz inşallah en kolay en güzel şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…