- 21 Ekim 2024
- 726
- 620
- 18
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.861
Endişe etme güzel haberler alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorumŞöyle ki bebeğin sağ beyin lobundaki sıvı sınırda çıktı hatta sınırı biraz geçiyordu. Yukselmemesi gerekiyormuş. Kendi doktorum ölçtü bir tık daha düşük çıktı. Enfeksiyon kaynaklı olabilir dedi. Görünen enfeksiyon yok daha aramadi.da bakalım.ne diyecek. Detaylı Dr ile ikisi ortak takipte kalacaklar yükselip yukselmedigini takip edecekler. O zamandan beri stres, üzüntü ne ararsan var. Dua edip bekliyoruz zamanın geçmesini.
İnşallah canım bakalım. Doktorum bir tık daha düşük ölçtü zaten belki de düşer ya. Ne bileyim valla kafamda bin tane soru var beklemekten başka çare yok.
SormaKızlar 4.aya kadar 2 kg almıştım bu ay tam 3 kilo daha almışım her dk kendimi durduramadan yemek yiyorum ağzım asla boş kalmıyor yine acıkıyorum bu 5.ay felaket iştah artışı oldu sizde böyle durum yaşayan var mı
İnşallah canım benim inşallah bende tüm kalbimle inanmak istiyorumEndişe etme güzel haberler alacaksın Allahın izniyle ben inanıyorum
Ne güzel sen baslamissin avokadoya en azından afiyet olsun, ben alamadım haftasonu başlamaya da cesaretim bir var bir yok inan kiBol limonlu avakadomu yerken kilomu hesaplamaya çalışıyordum bı süre sonra vazgeçtim
Düşük tansiyon dediğiniz kaç çıkıyor kızlar ya merak ettim benimde 9/5 çıkıyor kayınpederim ahhh kızım vah kızım sen nasıl duruyorsun çok düşük falan dedi korkuttu beniKuzum muhtemelen bizim normal tansiyonumuz bu. Benim yılardır hep düşüktü. Hamilelikte iyicedüştüdoktorum hamilelikte düşük tansiyon normal bi şey dedi. Bence normal durumdayız
kuzum evet magnezyum kullanıyorum belki de ondandır hiç düşünmemiştim
Canım bende de hamilelik öncesinde vardır zaten normalde de kabız olan biriyim. Ben bol su tüketiyorum, kesinlikle kefir, kuru erik, pilav makarna ve beyaz ekmek yememeye çalış ve tabi ki baharatlı. Birde magnezyum kullanıyor musun bilmiyorum ama o da bağırsakları rahatlatıyor. Onun dışında ben çıktığında duşta duş başlığını o bölgeye tutup sıcak su uygulaması yapıyordum birde zeytin yapı sürüyordum baya yumuşatıyor. İlaçsız çok şükür hallettim geçti kabız olmamaya bak ve baharatlı acı tüketme en güzeli bu yapabileceğin.Kızlar bişey soracağım ama utanıyorum buraya sormaya ama belki bi çözümü vardır benim 18 haftada bir hemoroid çıktı ne yalan söyleyim baharatı kullanan bir insanın şimdi baharatsız sulu yemekleri tüketmeye çalışıyorum acaba acı ağrı sızı kaşınma çok şükür yok proctolog merhem aldım kullanıyorum ama etki edermi bilmiyorum sizin böyle bu durumdan muzdarip olan doğal çözüm bulan varmı yada bişey yapma doğumdan sonra geçiyor diyen saolun çekinmeyin yazmaya lütfen kafam karıştı iyiceteşekkür ederim
Oooooo afiyet şifa olsun aramıza hoşgeldin :)Bol limonlu avakadomu yerken kilomu hesaplamaya çalışıyordum bı süre sonra vazgeçtim
Hiç hoş değil hala ama ne yapalım el mahkumOooooo afiyet şifa olsun aramıza hoşgeldin :)
+1 canım. Hep o civarda çıkar benim 9/5 veya 6.Düşük tansiyon dediğiniz kaç çıkıyor kızlar ya merak ettim benimde 9/5 çıkıyor kayınpederim ahhh kızım vah kızım sen nasıl duruyorsun çok düşük falan dedi korkuttu beni
Maşallah canım benim gözün aydın sağlıklı olmasına güzel haberlerle gelmene çok sevindim inşallah sağlıkla alırsın kucağına daKızlaardetaylı ultrasondan çıktım çok şükür herşey normal çıktı. İlk başta bakarken hareketliydi ne güzel herşeyi göstermişti doktor da şaşırdı her bebek böyle göstermez diye ama sanırım nazar ettik en son 3 boyutlu resimlerini çekerken o hareketler bize baya engel oldu yüzünü pek göstermedi döndü durdu ama olsun sağlıklı olsun da önceki bebeğimi kalp anomalisi sebebiyle kaybetmiştim kalpten çok korkuyordum ama çok şükür kalbe de normal dedi doktor
Çok şükür canııım gözün aydınKızlaardetaylı ultrasondan çıktım çok şükür herşey normal çıktı. İlk başta bakarken hareketliydi ne güzel herşeyi göstermişti doktor da şaşırdı her bebek böyle göstermez diye ama sanırım nazar ettik en son 3 boyutlu resimlerini çekerken o hareketler bize baya engel oldu yüzünü pek göstermedi döndü durdu ama olsun sağlıklı olsun da önceki bebeğimi kalp anomalisi sebebiyle kaybetmiştim kalpten çok korkuyordum ama çok şükür kalbe de normal dedi doktor
Dualarımdasın canım benim inşallah bir sonraki kontrolünde normale değerine gelmiş olcak ben inanıyorumİnşallah canım benim inşallah bende tüm kalbimle inanmak istiyorum
Ne güzel sen baslamissin avokadoya en azından afiyet olsun, ben alamadım haftasonu başlamaya da cesaretim bir var bir yok inan ki
Oyyyy maşallah ne tatlı oğluşun varErkek anaları gazaniz mübarek olsun, gelecekten size mesajlar...
Gözün aydın güzel haberlerle gelmişsinKızlaardetaylı ultrasondan çıktım çok şükür herşey normal çıktı. İlk başta bakarken hareketliydi ne güzel herşeyi göstermişti doktor da şaşırdı her bebek böyle göstermez diye ama sanırım nazar ettik en son 3 boyutlu resimlerini çekerken o hareketler bize baya engel oldu yüzünü pek göstermedi döndü durdu ama olsun sağlıklı olsun da önceki bebeğimi kalp anomalisi sebebiyle kaybetmiştim kalpten çok korkuyordum ama çok şükür kalbe de normal dedi doktor
Sağol canım benim, tatlıdır yaramazligi yoktur da, hep birşeylerle meşguldür, işte bazen böyle hayal gücü beni zorluyorOyyyy maşallah ne tatlı oğluşun var
Birde korktum biraz anammmm bizi böyle yaramazlıklar bekliyor olacak
Benim kızım maşallah çok akıllı böyle yaramazlıkları olmaz asla tabi bu bıcırık nasıl olacak hiç bilmiyorum inşallah ablasına çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?