• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 şubat ayında transfer olanlar tablo yaptım gelin✨☺️

Bende uzun zaman sonra girdim konuya tabloyu guncellemeyi biraktim cok fazla mesaj sonrasinda takip edemedim bir de uzun surdu atlatmam negatiften sonra pozitif olanlari tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip etsin negatif olanlara da bir an evvel guzel hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah im bana da size de☺️🤲🏻
güzel kalpli arkadaşım çok zor biliyorum seni de önceki tecrübelerimden çok iyi anlıyorum, inancını asla yitirme en doğru ve en güzel zamanda sana nasip olacak bu mutluluk buna yürekten inanıyorum 🙏

Kızlar 7. Gün akşam test verdim 51.4 cıkmıstı bugün 10.gün test verdim sabahtan 107 olmus sizde düşük mü değer biraz korku saldı içimi

Kızlar benim 3. Gün embriyosuydu. Transfer hariç 9. Günüm bugün. İdrar testim negatif. Sizce bu saatten sonra pozitif olur mu?

kızlar selamlar . Çok şükür keseyi gördük . 10 gün sonra kalp atışı için gideceğim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin .İnanın hepiniz için dua ediyorum. Burayı sıkı takip ediyorum .6 kez transfer oldum 3. denemeden bi kızım var 3 yaşında. Merak ettiğiniz şeyleri ister burdan ister özelden sorabilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olurum :KK200:

Kızlar 7. Gün akşam test verdim 51.4 cıkmıstı bugün 10.gün test verdim sabahtan 107 olmus sizde düşük mü değer biraz korku saldı içimi
48 saat sonra aynı yerde değerin minimum %60 artmasını beklerler canım doktoruna danış istersen tekrar yaptırırsan artış da olabilir. Bu şekilde yüksek başlayıp sonra sağlıklı artan değerler çokça var umutsuzluğa kapılma bence

7.gun çok erken ogrenmissiniz hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 🌸 10 ve 12. Gün kan aynı saatte aynı yerde verip takip edin.doktorlar erken verilip negatif olduğunda bile ilaçlara devam ettiriyorlar onlar için önemli olan 10 12 . Formda okuduklarima göre böyle dedim. 7. Gündeki değere takılma bence.pozitif düşün hep🌸

7.gun çok erken ogrenmissiniz hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin 🌸 10 ve 12. Gün kan aynı saatte aynı yerde verip takip edin.doktorlar erken verilip negatif olduğunda bile ilaçlara devam ettiriyorlar onlar için önemli olan 10 12 . Formda okuduklarima göre böyle dedim. 7. Gündeki değere takılma bence.pozitif düşün hep🌸
Bende öyle yapıcam canım cumartesi aynı saatte aynı yerde vericem dogruu olan buymus allah herkese bu sevinci yasamayı naaip etsin kimse cocuksuzlukla imtihan etmesin cok zormus basıma gelmez derdim geldi yasamayan anlamaz

Back