- 10 Haziran 2024
- 152
- 90
- 13
- Konu Sahibi birhemsiree
- #2.141
AminÇok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsintransfer edilen embriyonuz 5. Gün 5 bb miydi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminÇok sevindim maşallah Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsintransfer edilen embriyonuz 5. Gün 5 bb miydi
bende bu şekilde öğrendim çatlatma iğnesi yoksa pozitif görünüyor kan vererek doğrulayabilirsin bunuSabahEki Görüntüle 3554507 Eki Görüntüle 3554508 Eki Görüntüle 3554509 kızlar bu sabah 7de testi yaptım transfer günü dahil 7.gün bugün sizce var mıilkinde yapmamıştım ama ikinci denememde sanırım ben bunu hergün yapıcam
15 gün önce catlatma iğnesi yapılmıştı. Bide bu marka teste pek güven yok gibi yorumlara baktımda artımed markabende bu şekilde öğrendim çatlatma iğnesi yoksa pozitif görünüyor kan vererek doğrulayabilirsin bunu
Çatlatma ipnesinin etkisi kaç günde gidiyor yabende bu şekilde öğrendim çatlatma iğnesi yoksa pozitif görünüyor kan vererek doğrulayabilirsin bunu
28 Şubatta aldım test sonucumu kontrol ranevumu bekliyorum :)Çok teşekkür ederim inşallah artarsizi de tebrik ederim,yeni mi öğrendiniz bilmiyorum ama Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
var gibi duruyorSabahEki Görüntüle 3554507 Eki Görüntüle 3554508 Eki Görüntüle 3554509 kızlar bu sabah 7de testi yaptım transfer günü dahil 7.gün bugün sizce var mıilkinde yapmamıştım ama ikinci denememde sanırım ben bunu hergün yapıcam
güzel kalpli arkadaşım çok zor biliyorum seni de önceki tecrübelerimden çok iyi anlıyorum, inancını asla yitirme en doğru ve en güzel zamanda sana nasip olacak bu mutluluk buna yürekten inanıyorumBende uzun zaman sonra girdim konuya tabloyu guncellemeyi biraktim cok fazla mesaj sonrasinda takip edemedim bir de uzun surdu atlatmam negatiften sonra pozitif olanlari tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla saglikla kucaginiza almak nasip etsin negatif olanlara da bir an evvel guzel hayirli saglikli bebisler nasip etsin Allah im bana da size de![]()
Aynı yerde aynı saattemi verdn canmKızlar 7. Gün akşam test verdim 51.4 cıkmıstı bugün 10.gün test verdim sabahtan 107 olmus sizde düşük mü değer biraz korku saldı içimi
Yok ya ilk testi pazartesi akşam verdim 6 gibi diğerini bugün sabah 8 de verdimAynı yerde aynı saattemi verdn canm
Saatlerde fark ediyor diye biliyorum canm toplam kaç saat olmuş oluyor iki testn arası doktorun bişey demedi yaYok ya ilk testi pazartesi akşam verdim 6 gibi diğerini bugün sabah 8 de verdim
Olabilir canm 3. Gün geç sonuç veriyor ve testlere güvenmeKızlar benim 3. Gün embriyosuydu. Transfer hariç 9. Günüm bugün. İdrar testim negatif. Sizce bu saatten sonra pozitif olur mu?
Simdi konustuk saatlerin arasındaki farklar kullanılan kitler herşey etki etmiş olabilir dedi suanlık iyi dedi cumartesi aynı yerde ver bir daha konusalım dediSaatlerde fark ediyor diye biliyorum canm toplam kaç saat olmuş oluyor iki testn arası doktorun bişey demedi ya
Evet canm ve aynı saatlerde ver canm içini rahat tutSimdi konustuk saatlerin arasındaki farklar kullanılan kitler herşey etki etmiş olabilir dedi suanlık iyi dedi cumartesi aynı yerde ver bir daha konusalım dedi
48 saat sonra aynı yerde değerin minimum %60 artmasını beklerler canım doktoruna danış istersen tekrar yaptırırsan artış da olabilir. Bu şekilde yüksek başlayıp sonra sağlıklı artan değerler çokça var umutsuzluğa kapılma benceKızlar 7. Gün akşam test verdim 51.4 cıkmıstı bugün 10.gün test verdim sabahtan 107 olmus sizde düşük mü değer biraz korku saldı içimi
7.gun çok erken ogrenmissiniz hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar 7. Gün akşam test verdim 51.4 cıkmıstı bugün 10.gün test verdim sabahtan 107 olmus sizde düşük mü değer biraz korku saldı içimi
Bende öyle yapıcam canım cumartesi aynı saatte aynı yerde vericem dogruu olan buymus allah herkese bu sevinci yasamayı naaip etsin kimse cocuksuzlukla imtihan etmesin cok zormus basıma gelmez derdim geldi yasamayan anlamaz7.gun çok erken ogrenmissiniz hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin10 ve 12. Gün kan aynı saatte aynı yerde verip takip edin.doktorlar erken verilip negatif olduğunda bile ilaçlara devam ettiriyorlar onlar için önemli olan 10 12 . Formda okuduklarima göre böyle dedim. 7. Gündeki değere takılma bence.pozitif düşün hep
![]()