- 29 Ekim 2020
- 1.845
- 4.046
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.941
Ben onun teşekkür edişini yerimmmmTam öyle oluyor bayılıyor aktivite yapmaya, boyamaya, kağıt kesmeye birşeyler yapmaya, gezegen çizip boyamayi çok seviyor, şimdi disaridaydim aldım yine boyalar malzemeler nefessiz döktü torbaları "teşekküll ederim annecim çok mutluyum dedi ben eridim zaten dedim içimden boya heryeri temizlerim ben
Sonra da altına pike serdim, sınır çizdik o noktanın dışında yapmayacak, çalışmak için küçük masası var onu da koyduk, bugün alanı orası dışına çıkmak yasak
Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmeneKızlar geldim detaylidan çok şükür her şey yolunda bir sıkıntı yokayak parmaklarına kadar saydı doktor muhteşemdi burnu büyük dedi anne baba karadenizli olunca şaşırmadım dedim gülüştük darısı tüm detayli ultrason bekleyen arkadaşların başıma ilk işim sadaka vermek şimdi....
Belirli bir sayısı yok canım ama çok sık hissediyorum evet. Artık güçlendiği için sık sık hissediyorum. Sen hissediyor musun?Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Evet canım özellikle bı kaç haftadır hissediyorum net bı şekilde ama tabi düzenli değil yemek yediğimde yada onu bacaklarimla falan sıkıştırdığımda daha çok vuruyo gece yatarken özellikle ama bu haftalarda düzenli olmuyomus burdaki arkadaşlar 28. Haftaya kadar düzensiz olur demisti sen hissetmiyomusun pekiKızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Yok yok çıkmaz, kural dışına çıkınca bı süre o malzemeleri ceza alıyorlar bı süre kullanamiyor o yüzden sınırda kalırBen onun teşekkür edişini yerimmmmbenim kızda da rler yok teşekküyley anne diyo insanın içi eriyor gerçekten. İnşallah çıkmaz o sınırdan benimki bazen dinliyor bazen dinlemiyor. Ben iş yaparken bir baktım geçen gün kapılar duvarlar boya Allah'tan silinince gidiyor da ugrastirmiyor fazla bende yeni etkinlikler alacağım bu ara bitirdi evdekileri sıkıldı cimcimem onlarla oyalaniyor çocuklar işte
20+4 üm şuan evet ara ara hissediyorum ama çok sık değil ve tedirgin oluyorum bazenBelirli bir sayısı yok canım ama çok sık hissediyorum evet. Artık güçlendiği için sık sık hissediyorum. Sen hissediyor musun?
Evet hissediyorum sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum bazen sert oluyor ama düzenli değil . Nasıl olması lazım bilmiyorum her zaman hissetmeyince de tedirgin oluyorumEvet canım özellikle bı kaç haftadır hissediyorum net bı şekilde ama tabi düzenli değil yemek yediğimde yada onu bacaklarimla falan sıkıştırdığımda daha çok vuruyo gece yatarken özellikle ama bu haftalarda düzenli olmuyomus burdaki arkadaşlar 28. Haftaya kadar düzensiz olur demisti sen hissetmiyomusun peki
20.haftada rutinleri yaptirmistim bende, sağlık ocağı yapıyor vakti gelinceDün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
Bir öncekinde lökositler havada uçuşuyordu şükür düzelmiş şimdide demirim yerlerde kabızlık yapıyor diye ilacı kesmiştim doktordan papayı yiyeceğisizin sonuçlarınız nasıl?
Aksiyete için ne yapıyorsunuz? eşim aklına saçma birşey getir onu düşün odağını dağıt diyor ama çok zor
ikinci gebeliğim. Bir aydan fazladır hissediyorum.Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Benim tahliller ortalaması alınsa, belki ayda bir yapılıyor bi vesileyle. Dahiliyeye de gidiyorum, o da var. O yüzden sanırım hiç sağlık ocağından bu sebeple aranmadım.Dün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
Bir öncekinde lökositler havada uçuşuyordu şükür düzelmiş şimdide demirim yerlerde kabızlık yapıyor diye ilacı kesmiştim doktordan papayı yiyeceğisizin sonuçlarınız nasıl?
Aksiyete için ne yapıyorsunuz? eşim aklına saçma birşey getir onu düşün odağını dağıt diyor ama çok zor
O bıçak saplanmalarını bana sor.Kızlar 17. Haftadayım ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ilk gebeliğim bebeğimi hala hissedemedim bekliyorum en kısa zamanda onu hissetmek için ağrılar normal mi bıçak saplanır gibi oldu
Kaçıncı haftadasın ?Dün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
inşallah canım 3 hafta önce plesanta malesef aşağıdaydı o yüzden gel hissedeceğim galibaikinci gebeliğim. Bir aydan fazladır hissediyorum.
Oruç tuttuğum günler daha sessiz oluyor. Onun da enerjisi düşüyor. Sanırım daha çok uyuyor. Bugün tutmadım. Daha hareketli. Kudur kudur baby mode on.
Benim tahliller ortalaması alınsa, belki ayda bir yapılıyor bi vesileyle. Dahiliyeye de gidiyorum, o da var. O yüzden sanırım hiç sağlık ocağından bu sebeple aranmadım.
Demir için solgar kullanıyorum. Kabızlık şişkinlik yapmadı. Eczaneden 90lısını 540 tl ye almıştım. Eşimin de kullandığı solgar takviyeleri var. Fatih’te bi eczaneden 420ye sipariş etmiş. 2 kutu aldım. Doğumdan sonra da kullanılacak nasılsa.
O bıçak saplanmalarını bana sor.
Bugün kızıma bayramlık bi şeyler alayım diye avm ye gittim. Sonra okula ugradım falan. 11 bin adımı aşmışım. Şu an oturduğum koltukta kıpırdayamıyorum
İlk gebelikte 19-20. haftalarda gibi minik , pıt pıtlar şeklinde hareketleri hissetmeye başlamıştım. Dr gaz hareketleridir demişti ama hayır. Bebek hareketi old eminim.
Her hamilelikte belki aynı olmaz bu günler. Ayrıca plasentanın konumu, bebeğin ağırlığı da önemli. Az daha sabret. Yakında hissedeceksin
Aşıdan önce hastanede falan yakın tarihte yapıldıysa yapmamislardir belkiKaçıncı haftadasın ?
Bana söylenmedi bu konu hakkında bir şey
En son sadece tetenoz aşısını oldum bir dahaki aşı için gün verdi o kadar çağırırlar mı bilmiyorum
aslında hem kadın doğum hem endokrin poliklinikliği aşıdan önce hemen hemen 1 ay önce istemişlerdi yaptırdım ard arda belki bu sebepten olabilir istememeleriAşıdan önce hastanede falan yakın tarihte yapıldıysa yapmamislardir belki
22 deyim normalde 20 de çağırmıştı ama gidemedim dün gittim. Gelmişken kan idrar alalım dedi , birdahaki ay yine gel tekrar ederiz dedi tahlilleri.Kaçıncı haftadasın ?
Bana söylenmedi bu konu hakkında bir şey
En son sadece tetenoz aşısını oldum bir dahaki aşı için gün verdi o kadar çağırırlar mı bilmiyorum
Çok mantıklıymış. Ve çok güzel bir parça seçmişsin çok severimBebek için bir şarkı seçip her gün dinletin, doğduğunda da o şarkıya tepki verir/rahatlar diye yazılar okumuştum, doğru mu bilmiyorum ama deneyen var mıBen Ezginin Günlüğü'nden "Delice Zeytin" şarkısına karar verdim, dinleteceğim her gün, bakalım doğunca tepki verecek mi
Canımm inşallah güzel haberler alayım. Sonra detaylımı da hallettik mi bi sadaka vereceğim inşallahÖyle annelere kolay olmuyor ama onlar mutlu olsun gözüyle bakıyoruz artık ne yapalım.
Tamam canım git mutlaka için rahatlasın en azındanbende çok kaygılı bir insanım seni çok iyi anlıyorum konu evlat olunca insan illa kaygı duyuyor ama eminim evladın iyi gidince de göreceksin duyacaksın inşallah
Canım çok güzel haberlerle gel inşallah
Canım ben şarkı dinlemiyorum hiç ne bileyim canım da istemiyor açıkçası ama evet bizim seslerimizi kesinlikle duyuyorlar şarkıyada kesin tepki verir. Kızımla kitap okuma saatimiz oluyor yatmadan her gece kitap okuyorum. O saatlerde ben kitap okurken hiç durmuyor. Gündüz kızımla ne zaman oynasak kızım yanimda konuşsa bir şeyler anlatsa tepki veriyor. Eşimin sesine tepki veriyor muhabbet ettiğimizde. Artık sesleri tanıyor ve tepki veriyor. Aynı sarkiya da kesinlikle tepki verir.
Çok şükür canımcımm çok sevindim. Darısı biz geride kalanlaraKızlar geldim detaylidan çok şükür her şey yolunda bir sıkıntı yokayak parmaklarına kadar saydı doktor muhteşemdi burnu büyük dedi anne baba karadenizli olunca şaşırmadım dedim gülüştük darısı tüm detayli ultrason bekleyen arkadaşların başıma ilk işim sadaka vermek şimdi....
Ya ben de öyle olur sanmıştım ilk yerinde. Nasıl olsa gidecek gözüyle bakarlar diye. Tam aksine herkes ben kadar sevinçli resmen. Samimi olmadığım bi arkadaşım minicik bebiş patiği örmüş mesela görünce duygulanıp ağladım. Diğer arkadaşım ben de elbise örüyoru. Bitince getireceğim dedi. Biri tulum almış falan. Daha biz bile doğru düzgün bi şey almamışken hem deBen muhtemelen 30 hafta dolunca ayrılacağım. 30 ‚a kadar da doktorum kasılma ağrı gördü istirahat etsen iyi olacak dedi. Biraz izin biraz rapor idare etmeye çalışacağız. Riskli dönemleri bir atlatalım inşallah. Sizde de şu his var mı değersiz gibi. Sanki hamile olunca bi tavırlar değişiyor iş yerlerinde yönetimlerde vs.
Ben 18 de hissetmeye başladım. Ama plesenta arkadaymış doktor zaten 18 de çok rahat hissedersin demiştiKızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
oy çok şükür ne güzel haberler aldık bugün böyle. Darısı detaylı için gün sayan bizlere olsunKızlarrrr ancak yazabildim şükür bende sıramı savdım detaylı ultrason icin :)
Bebek iyi suyu iyi çok şükür
Eşi rahime çok yakın ama rahmi kapatmamıs kapatsa tehlike ama suan tehlikeli bir durum yok ama böyle giderse normal dogum yapamazsın ama öncesinde kürtaj ve sezeryan gecmişin olmadıgı icin yukarı cıkar diye düşünüyorum dedi kanama yapabilir tabi ihtimal
Kalbini arkadan gördüğüm kadarıyla sorun görünmüyor ama 2 hafta sonra gel tekrar bakalım yüz üstü yatmıştı çocum :) Sanırım gitmiycem bu kadar yeterli benim icin hamdolsun darısı gideceklerin güzel haber almasına inş
Rabbim güc versin vallahi. Değersiz hissinden ziyade o gidecek geçici hissi veriliyor. Yetersizlik hissi sen hamilesin sana zor olur yapamazsın gibi. Ama yardım edeyim gibi değil de daha çok kusurlusun yapamazsın hissi veren var. Herkesin tavrı çeşit çeşit maalesefBen muhtemelen 30 hafta dolunca ayrılacağım. 30 ‚a kadar da doktorum kasılma ağrı gördü istirahat etsen iyi olacak dedi. Biraz izin biraz rapor idare etmeye çalışacağız. Riskli dönemleri bir atlatalım inşallah. Sizde de şu his var mı değersiz gibi. Sanki hamile olunca bi tavırlar değişiyor iş yerlerinde yönetimlerde vs.
Kıskandım valla . Sabah sürüne sürüne kalkıp gittim, serviste uyumuşum yatakta uyur gibiAyy sanırım banada bı uyku hali geldi dün 11 de uyuyup bu sabah 11 de uyandım hala uykum var
çok çok teşekkür ederim dualarım sizinleÇok şükür canımcımm çok sevindim. Darısı biz geride kalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?