Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Ben onun teşekkür edişini yerimmmm benim kızda da rler yok teşekküyley anne diyo insanın içi eriyor gerçekten. İnşallah çıkmaz o sınırdan benimki bazen dinliyor bazen dinlemiyor. Ben iş yaparken bir baktım geçen gün kapılar duvarlar boya Allah'tan silinince gidiyor da ugrastirmiyor fazla bende yeni etkinlikler alacağım bu ara bitirdi evdekileri sıkıldı cimcimem onlarla oyalaniyor çocuklar işte
Çok sevindim canım iyi haberlerle gelmene inşallah sağ saglim alırsın kucağına yavrunu

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Belirli bir sayısı yok canım ama çok sık hissediyorum evet. Artık güçlendiği için sık sık hissediyorum. Sen hissediyor musun?

Kızlar bebeğinizin hareketlerini hissettiniz mi ? Hissedenlerde günde kaç kere hissediyor
Evet canım özellikle bı kaç haftadır hissediyorum net bı şekilde ama tabi düzenli değil yemek yediğimde yada onu bacaklarimla falan sıkıştırdığımda daha çok vuruyo gece yatarken özellikle ama bu haftalarda düzenli olmuyomus burdaki arkadaşlar 28. Haftaya kadar düzensiz olur demisti sen hissetmiyomusun peki

Kızlarrrr ancak yazabildim şükür bende sıramı savdım detaylı ultrason icin :)
Bebek iyi suyu iyi çok şükür
Eşi rahime çok yakın ama rahmi kapatmamıs kapatsa tehlike ama suan tehlikeli bir durum yok ama böyle giderse normal dogum yapamazsın ama öncesinde kürtaj ve sezeryan gecmişin olmadıgı icin yukarı cıkar diye düşünüyorum dedi kanama yapabilir tabi ihtimal
Kalbini arkadan gördüğüm kadarıyla sorun görünmüyor ama 2 hafta sonra gel tekrar bakalım yüz üstü yatmıştı çocum :) Sanırım gitmiycem bu kadar yeterli benim icin hamdolsun darısı gideceklerin güzel haber almasına inş

Yok yok çıkmaz, kural dışına çıkınca bı süre o malzemeleri ceza alıyorlar bı süre kullanamiyor o yüzden sınırda kalır benim ki de r yerine l diyor teşekkül edelim diye söylüyor
E sokakta oynama ,zamanlarını geçtik artık kapı önüne salamiyorsun çocuğu ne yapalım böyle oyalanacak yol buluyoruz

Dün sağlık ocağı çağırdı kontrol için, kan ve idrar istedi. Sizler bu haftalarda yaptırdınız mı?
Bir öncekinde lökositler havada uçuşuyordu şükür düzelmiş şimdide demirim yerlerde kabızlık yapıyor diye ilacı kesmiştim doktordan papayı yiyeceği sizin sonuçlarınız nasıl?

Aksiyete için ne yapıyorsunuz? eşim aklına saçma birşey getir onu düşün odağını dağıt diyor ama çok zor

Evet hissediyorum sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum bazen sert oluyor ama düzenli değil . Nasıl olması lazım bilmiyorum her zaman hissetmeyince de tedirgin oluyorum

Kızlar 17. Haftadayım ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ilk gebeliğim bebeğimi hala hissedemedim bekliyorum en kısa zamanda onu hissetmek için ağrılar normal mi bıçak saplanır gibi oldu

20.haftada rutinleri yaptirmistim bende, sağlık ocağı yapıyor vakti gelince

ikinci gebeliğim. Bir aydan fazladır hissediyorum.
Oruç tuttuğum günler daha sessiz oluyor. Onun da enerjisi düşüyor. Sanırım daha çok uyuyor. Bugün tutmadım. Daha hareketli. Kudur kudur baby mode on.
Benim tahliller ortalaması alınsa, belki ayda bir yapılıyor bi vesileyle. Dahiliyeye de gidiyorum, o da var. O yüzden sanırım hiç sağlık ocağından bu sebeple aranmadım.

Demir için solgar kullanıyorum. Kabızlık şişkinlik yapmadı. Eczaneden 90lısını 540 tl ye almıştım. Eşimin de kullandığı solgar takviyeleri var. Fatih’te bi eczaneden 420ye sipariş etmiş. 2 kutu aldım. Doğumdan sonra da kullanılacak nasılsa.
Kızlar 17. Haftadayım ve ara ara kasık ağrılarım oluyor ilk gebeliğim bebeğimi hala hissedemedim bekliyorum en kısa zamanda onu hissetmek için ağrılar normal mi bıçak saplanır gibi oldu
O bıçak saplanmalarını bana sor.

Bugün kızıma bayramlık bi şeyler alayım diye avm ye gittim. Sonra okula ugradım falan. 11 bin adımı aşmışım. Şu an oturduğum koltukta kıpırdayamıyorum

İlk gebelikte 19-20. haftalarda gibi minik , pıt pıtlar şeklinde hareketleri hissetmeye başlamıştım. Dr gaz hareketleridir demişti ama hayır. Bebek hareketi old eminim.

Her hamilelikte belki aynı olmaz bu günler. Ayrıca plasentanın konumu, bebeğin ağırlığı da önemli. Az daha sabret. Yakında hissedeceksin

Kaçıncı haftadasın ?
Bana söylenmedi bu konu hakkında bir şey
En son sadece tetenoz aşısını oldum bir dahaki aşı için gün verdi o kadar çağırırlar mı bilmiyorum

inşallah canım 3 hafta önce plesanta malesef aşağıdaydı o yüzden gel hissedeceğim galiba

Kaçıncı haftadasın ?
Bana söylenmedi bu konu hakkında bir şey
En son sadece tetenoz aşısını oldum bir dahaki aşı için gün verdi o kadar çağırırlar mı bilmiyorum
22 deyim normalde 20 de çağırmıştı ama gidemedim dün gittim. Gelmişken kan idrar alalım dedi , birdahaki ay yine gel tekrar ederiz dedi tahlilleri.
Ama bazı değerler aşağıda yukarda netten baktım hamişlikte normal diyor, sizde de öle mi merak ettim.

lady peacock Solgarı daha öncedende söylemiştim aklımda doktora gidince bir soracağım. Gebelikte ve doğumdan sonra organlar yerine yerleşirken kabızlık zor.

Yemek için doktor bana ara ögünler yap dedi, yapmazsan acıkırsın karbondidrata düşersin oyüzden aralarda bir havuç kemiriyorum, meyve yiyorum , çerez atıştırıyorum açlığı bastırıyor.

Çok mantıklıymış. Ve çok güzel bir parça seçmişsin çok severim ben de ara ara işe giderken dinliyordum hep. Kendime ve kızıma bir parça da ben seçeyim madem

Canımm inşallah güzel haberler alayım. Sonra detaylımı da hallettik mi bi sadaka vereceğim inşallah Rabbim evlatlarımızın sağlığıyla imtihan etmesin hiç birimizi

Çok şükür canımcımm çok sevindim. Darısı biz geride kalanlara

Ya ben de öyle olur sanmıştım ilk yerinde. Nasıl olsa gidecek gözüyle bakarlar diye. Tam aksine herkes ben kadar sevinçli resmen. Samimi olmadığım bi arkadaşım minicik bebiş patiği örmüş mesela görünce duygulanıp ağladım. Diğer arkadaşım ben de elbise örüyoru. Bitince getireceğim dedi. Biri tulum almış falan. Daha biz bile doğru düzgün bi şey almamışken hem de insanlar şaşırtıyor ama çok da mutlu oldum tabi.
Ben 18 de hissetmeye başladım. Ama plesenta arkadaymış doktor zaten 18 de çok rahat hissedersin demişti hala bebiş hareketi mi emin değilim ama daha önce hiç karşılaştığım bi his de değil. Muhtemelen bebiştir . Pıt pıt ediyor
oy çok şükür ne güzel haberler aldık bugün böyle. Darısı detaylı için gün sayan bizlere olsun

Rabbim güc versin vallahi. Değersiz hissinden ziyade o gidecek geçici hissi veriliyor. Yetersizlik hissi sen hamilesin sana zor olur yapamazsın gibi. Ama yardım edeyim gibi değil de daha çok kusurlusun yapamazsın hissi veren var. Herkesin tavrı çeşit çeşit maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…