- 30 Ocak 2024
- 227
- 152
- 23
- 29
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #8.781
Birde izni doğum sonrasına bırakmaya çalışıyoruz karnımız burnumuzda çalışıyoruz. Şimdiden zor geliyor 37 ye kadar nasıl çalışayım. Hadi tamam bırakmayalım, sonraya diye düşünsem 32 ye kadar çalışmak bile zor. Şimdiden zorlanırken hele..Evet sonra da doğum oranı düştü deniyor. Düşer çok normal. Yazık günah 8 ile 13 hafta arası doğum sonrası ücretli izin. E sonra?
İnan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o kadar yorucu oluyor ki eve gelince nereye doğru bayılacağımı şaşırıyorum gerçektenBirde izni doğum sonrasına bırakmaya çalışıyoruz karnımız burnumuzda çalışıyoruz. Şimdiden zor geliyor 37 ye kadar nasıl çalışayım. Hadi tamam bırakmayalım, sonraya diye düşünsem 32 ye kadar çalışmak bile zor. Şimdiden zorlanırken hele..
Ya gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.İnan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o kadar yorucu oluyor ki eve gelince nereye doğru bayılacağımı şaşırıyorum gerçekten
Zaten ücretsiz almak zorundayım, 1 aydan bi şey olmaz deyip duruma bağlı olarak 32de ayrılabilirim de
Evet bir de seninkiler ikiz iki kere daha zordur diye düşünüyorumYa gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.
Evet maalesefEvet bir de seninkiler ikiz iki kere daha zordur diye düşünüyorum
Keşke evden çalışabilsek gerçekten ama kamuda bu imkansıza çok yakın bir olasılıkta
Alnım sivilce içinde ve evet sersemlik uyku yapıyo. Fitil olarak alıyorum geceleri. Ama gündüz ağızdan alınca kafası baya iyi dkjfjfKızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor muayrıca da birden sivilcelendim
Çok sağ olun, bakacağımBht clinic neslihan bahatı duydum memnuniyetleri yüksek bi doktor. Araştırabilirsiniz.
Ben kulağımda hissetmiyorum ama göğsüm gümbür gümbür sol tarafıma yatamıyorum çok rahatsız oluyorum doktoruma sorcam unutmazsam gittiğimdeKızlar bu arada son bir kaç gündür kalbim sanki kulağımda atıyor gibi. Resmen kalp sesimi duyuyorum. Hatta emin olamadım başta saat gece 2 falandı. Eşime diyorum ki davulcular neden bu saatte geçiyor dkdkdaşkım davul sesi yok diyor hayır duymuyor musun diyorum. Meğer kalp sesimmiş hamilelikte kan basıncı artıyor belki o yüzdendir diye yorumladım ama sizlerde de oluyor mu merak ettim
ayy kesinlikle bakacağım teşekkür ederimMedicana Ataşehir Prof Dr Ahmet Göçmen. Çok tatlı tecrübeli bir doktordur. Benim de ablamın da doktoruydu çok şükür ikimiz de sağlıkla kucağımıza aldık. Kesinlikle öneririm.
Çok güzel yaaKızlar son eserim nasıl olmuş
Çok güzel yaaellerine sağlık canım
Görmüştüm bunu çok sekerKızlar son eserim nasıl olmuş
Küçük kurbağaaaa küçük kurbağaaaGörmüştüm bunu çok sekeryeni projen ne tahmin yurutemedim
Kolay gelsinKüçük kurbağaaaa küçük kurbağaaa
Teşekkür ederimKolay gelsin
Yaaa ne güzelteşekkür ederim sırada kurbağa var ben benim ufaklığa küçük çaplı hayvanat bahçesi kurucam galiba
Yaa çok güzel şeyler yapıyorsun eline emeğine sağlıkKızlar son eserim nasıl olmuş
Hepimizin bebişleri çok şanslı sizin gibi anneleri var daha ne olsunYaaa ne güzelçok şanslı ufaklık baksana annesi ona çok tatlı şeyler yapıyor
Evet sayfam var fotoğrafların uzerinde yazan isim:) kullanıcı adım. Ama henuz tarifli videolara baslamadim aklimda hep ama vakit bulup bir türlü başlayamadim alışmışım herhalde tv nin karşısında yayıla yayila örmeyeYaa çok güzel şeyler yapıyorsun eline emeğine sağlıkbi instagram sayfan falan varmı? Yada tariflere nerden bakıyorsun? Bende örgü örüyorum hobi olarak ama videosu olmazsa yapamıyorum instagramda yaptıklarımı paylaştığım bir sayfam var. Eşe dosta hediye ediyorum. Ama benimki daha çok hırka yelek tarzı şeyler. Senin yaptıklarınada bayılıyorum. Bendemi denesem acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?