Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    122
Evet sonra da doğum oranı düştü deniyor. Düşer çok normal. Yazık günah 8 ile 13 hafta arası doğum sonrası ücretli izin. E sonra?
Birde izni doğum sonrasına bırakmaya çalışıyoruz karnımız burnumuzda çalışıyoruz. Şimdiden zor geliyor 37 ye kadar nasıl çalışayım. Hadi tamam bırakmayalım, sonraya diye düşünsem 32 ye kadar çalışmak bile zor. Şimdiden zorlanırken hele..

Kızlar selamlar . Detaylı ultrasonumuz vardı güzel geçti şükür . Ama ağrı gördü doktor ve dikkat etmemi kendimi çok yormamı söyledi doğum iznine kadar ara ara doktorunuzla konuşun istirahat edin dedi. Rahim ağzını yanlış görmediysem 44 mm mi 34 mm mi gibi birşey ölçtü soramadım da Ama bebeklerden biri aşağıda ve epey baskı yapıyor . Yarın kendi doktoruma gideceğim bakalım . Bu arada bebekler 440 gr civarı 23 cm sanırım .

Son düzenleme:
İnan aynı duyguları paylaşıyorum seninle o kadar yorucu oluyor ki eve gelince nereye doğru bayılacağımı şaşırıyorum gerçekten
Zaten ücretsiz almak zorundayım, 1 aydan bi şey olmaz deyip duruma bağlı olarak 32de ayrılabilirim de

Ya gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.

Ya gerçekten bari evden çalışma gibi birşey olsa belirli bir haftadan sonra. Tüm gün birşey yapmayıp otursan bile öyle zor ki.
Evet bir de seninkiler ikiz iki kere daha zordur diye düşünüyorum
Keşke evden çalışabilsek gerçekten ama kamuda bu imkansıza çok yakın bir olasılıkta

Kızlar sürekli uyku hali ve ani 2 haftada bir bir kilo gibi bir kilo aldım böyle şeyler yaşayan var mı Protestan kullanan kadınlar size de aşırı uyku hali yapıyor mu ayrıca da birden sivilcelendim
Alnım sivilce içinde ve evet sersemlik uyku yapıyo. Fitil olarak alıyorum geceleri. Ama gündüz ağızdan alınca kafası baya iyi dkjfjf

Ben kulağımda hissetmiyorum ama göğsüm gümbür gümbür sol tarafıma yatamıyorum çok rahatsız oluyorum doktoruma sorcam unutmazsam gittiğimde

Eklentiler

• 17411120252576499464542696352182.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 11
Kızlar son eserim nasıl olmuş
Yaa çok güzel şeyler yapıyorsun eline emeğine sağlık bi instagram sayfan falan varmı? Yada tariflere nerden bakıyorsun? Bende örgü örüyorum hobi olarak ama videosu olmazsa yapamıyorum instagramda yaptıklarımı paylaştığım bir sayfam var. Eşe dosta hediye ediyorum. Ama benimki daha çok hırka yelek tarzı şeyler. Senin yaptıklarınada bayılıyorum. Bendemi denesem acaba

Yaaa ne güzel çok şanslı ufaklık baksana annesi ona çok tatlı şeyler yapıyor
Hepimizin bebişleri çok şanslı sizin gibi anneleri var daha ne olsun
Evet sayfam var fotoğrafların uzerinde yazan isim:) kullanıcı adım. Ama henuz tarifli videolara baslamadim aklimda hep ama vakit bulup bir türlü başlayamadim alışmışım herhalde tv nin karşısında yayıla yayila örmeye
Seninde ellerine sağlık bubarada eminim çok guzeldir hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…