Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119

Eklentiler

• 94469d90-11a5-4bcb-be64-028a74cf85dd.webp
    57,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 3ce5155c-9694-454f-bca9-7e1966c6c81f.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 20
Canım anneler idrar yolu enfeksiyonu mu oldum acaba doktora da gitmedim ama bugün her tuvalete gidişimde sanki bir miktar kalıyor idrarım gibi hissediyorum . Nasıl oluyordu bu enfeksiyon geçiren arkadaşlar bu bitmeme hisside dahilmiydi . Cumaya detaylı randevusu alacaktım öncesinde kendi doktoruma gitmesem mi diyorum ama

Ben serklajli oldugum icin idrar yolu enfeksiyonu acisindan doktorum her randevuda yanma ya da agri olup olmadigini , kokulu bir akinti gelip gelmedigini soruyor anlamak icin.Cok sukur daha basima gelmedi ama sizin bu tarz sikayetlerinizde var mi ? Bitmeme hissi icin bisey diyemeyecegim ama simdi diger arkadaslar yazar mutlaka. Bol bol su icin.

Yanmam yok şuanda ama sık idrara çıkma hissi oluyor. Yani bebeklerden biri baskı yaptığı için mi bilmiyorum suyu arttırayım bakalım .

Kızlar hurma aşırı seviyorum sakıncası varmı bilgisi olan varmı
Canım 35 haftadan sonra yenilmesi daha iyi olur
hurma tüketimi doğumu kolaylaştırıcı etkisine sahip rahim ağzının açılmasını sağlar erkenden yenilmesi doğru değilmiş birçok araştırmada mevcuttur bu
Ben de çok severim ama çok canım çekerse bir tane alıyorum ama her gün değil
Geçen umre den hurma getirilmişti üç tane yedim ama daha yemem artık canım çekmez bir zaman sonra
Ben bu şekilde biliyorum yiyen arkadaşlarım var mı bilmiyorum

Kızlar ben bugün oruç hayatıma veda ettim gibi iftardan yarım saat önce şekerim 53 tansiyonum 7/3 çıktı direndim dayandım iftarı açtım bir iki bişey yedim çok afedersiniz kendimi lavaboya çok zor attım bir saattir eşimle banyo temizlemeye çalışıyoruz sanırım kendime de çocuğuma da bi sıkıntı çıkaracağım korkuyorum

Az önce denk geldim

2 gündür fena yedim ben :) kayınvalidem sagolsun tok tutar dedi inşallah birşey olmaz daha yemiyorum

Zorlama canım bende aralıklı tutucam 3 saat kala fena acıkıyorum kendine dikkat et bebiş icin kendin icin zorlama

Ben 2 gün abarttıkca abarttım ama bilmiyordum

Bende şüphelenmiştim kasık ağrısı çok olmuştu bende. doktorum yanma, idrar renginde koyulaşma, kötü koku yoksa birde kötü kokulu akıntın yoksa sorun etme bol su iç demişti.

Canım keşke hiç zorlamasaydın (( çok geçmiş olsun . Devam etme kazasını yaparsın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…