Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Aslında geç kalma opsiyonu diye bişey yok. Hasta en az 15 dakika önceden randevu yerinde olmak zorunda o tamamen doktorun insiyatifiyle alakalı bi durum. Yeri geliyor 8.30 randevusuna taa öğleden sonra bakıyor yanında çalıştığım doktor gelmiş geri gitmesin yazık günah diye. 16.30 son randevu bizde bazı doktorlar 16.31 olsun gelmezse çıkar gider arkasından gelen hasta sonra mağdur. Neredeyse bir hasta başına 7 dk süre olduğu için geç gelene pek opsiyon tanınmıyor tamamen vicdanla alakalı canım. Ama iki senedir çalışıyorum yanında çalıştığım doktorların neredeyse hemen hepsi bana da arattı hasta mağdur olmasın geri dönmesin diye ki başhekimlikten hasta aranmaz uyarısı almamıza rağmen devlet hastanesi bile bu kadar dikkatliyken bu doktorun yaptığı bence hem saygısızlık hem vicdansızlık

Hsjdjs afiyet şifa olsun. Avokadoyu tuzlamadan öylece bile yiyebilirim ama işte yemeye hazır bulamıyorum sömürmüşler marketlerde yok. Ben de bekletiyorum aldıklarım olgunlaşsınlar diye sürekli kontrol ediyorum olgunlaşınca afiyetle yicem

Sevene afiyet olsun işte şifa olsun diye yutuyorum hissetmeden

kız dedi doktorum tekrar değişmesinden korkuyorum

Sevene afiyet olsun işte şifa olsun diye yutuyorum hissetmeden
Avokadoyu çatalla tamamen ezip, içine 1/3 limon, tuz ve küp küp doğranmış küçük bir domates ile de deneyebilirsiniz. Belki domates biraz daha tadını hafifletir. Ben avokadoyu çok seviyorum ama bazen değişiklik olsun diye böyle tüketiyorum.

Beni de tarif etmişsiniz bende öyleyim:)

Ay cidden Vaalbara bu şekilde çok güzel oluyor ben de çok seviyorum hatta akşam tüketilecekse (mesela evde tako tarzı şeyler yapınca) içine azcık sarımsak da koyuyorum.
Vallahi gelip sana hazırlayasım geldi

Zeytinyağı limon tuz bu üçünün deyip de yedirmediği çok az şey var heralde

Kızlar birkaç saattir regl olacakmışım gibi hafif hafif vuran bi sancı var acaba normal mi bu? Acı eşiğim de yüksek olduğu için kestiremiyorum ne kadar hafif olduğunu

(Bacağımın kırıldığını 2 gün sonra farkettim oradan hesap edin çok ağrımıyodu çünkü.)

bebiş kasıkta ağrı neredeyse hepimizde oluyor rahim büyüdüğü için gerilmeden kaynaklı olabiliyor. benim gaz sancım da çok benziyor regl ağrısına yani o da olabilir belki yediğin içtiğin gaz yapmıştır? daha önce hiç olmadıysa da lekelenme başlarsa acile görünebilirsin bence. bence sorun yoktur

Nadiren ben de hissediyorum kısa süreli o ağrıyı. Adet mi olacağım acaba diye düşünüyorum. Sonra dank ediyor. Lady sen hamilesin ya diyorum

Kanama olmadığı sürece tehlike yoktur ins. Kendini yorduysan da ağrı başladıysa dinlen. İns geçer.

Ya ben yasaklandıktan sonra bildirimler ekranıma düşmüyor. Anca uygulamaya giriş yapınca görüyorum. Neden acaba?

Canım inşallah hiçbir sıkıntı olmadan bu süreç geçip gidecek merak etme dualarımız seninle ♡ Bu gruptaki herkes sağlıkla kucağına alsın sağlıkla da büyüsün bütün bebisler inşallah. Allah endişenizi büyük sevinçlere çevirsin
İnşallah canım bizim de detaylı zamanı yaklaşıyor. Bana zaman çok hızlı geçti gibi geliyor, neredeyse yarıladık
Bu arada o sol kasık ağrısı acisi arası sey arada bende de oluyor. Dinlenince uyuyunca geçiyor pazartesi ben de soracağım doktora
Geçmiş olsun, çok çirkin bir davranış özel de devlet de olsa kimsenin kimseye böyle davranma hakkı yok. Devlette belki yoğunluk fazla, nöbet ertesidir, biriyle tartismistir şöyledir böyledir anlık birsey midir diyeceğim ama özel hastanede de bu neyin gerginliği. İnsanlar zaten daha fazla bilgi alabilmek, doktoruna daha kolay ulaşabilmek, standartlar biraz daha yüksek olabilsin diye özel hastaneyi tercih ediyor. Şikayet etmekle çok iyi yapmışsın. İnş gönlüne göre birini bulabilirsin

Bugün fazla hareket ettim belki de ondan oldu karnım büyüdükçe hareketim kısıtlanıyo ama aynı şeyleri yapmaya devam da ediyorum
Biraz fazla hareket ettim bugün temizlik çamaşır ütü sonrasında bi de hava alayım diye dışarı çıkınca

Bana normalde bildirim gelmiyordu hiç zaten geliyor muydu

Benim de bildirim düşmüyor ki girince görüyorum, bildirim düşüyor.muydu ki

Su görüntü kilit ekranıma düşüyordu. Tuş kilidini açmadan bildirim var mı yok mu görüyordum.

şimdi tuş kilidini açmam gerekiyor bu şekilde bildirimi görmem için

Türk usulü acıp kapasam mı acaba?
Kısayolu silip tekrar yükleyeyim

Eklentiler

• IMG_4787.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 20
Evet kesinlikle doktorların sonradan düzelebilecek şeyler için endişe yüklemelerini anlayamıyorum. Benim doktor böyle yapmazdı. 99% oranında düzelir ama siz söyleyin muhakkak dedi. Ama delik demedi çünkü kuzenim öyle doğmuştu o geldi o an aklıma acaba öyle mi diye çağrışım yapardı.

Ne güzel sizi en sonunda doktor rahatlatmış. Hep öyle doktorlara denk geliriz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…