Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Ben ilk kızımda almıştım defter gebelikten doğuma kadar ufakta olsa küçük anılar biriktirdim yarısına kadar doldu şimdi diğer yarısı kardeşi için ayırt ettim benimki sayfa sayfa direk istediğimi koyuyorum prit kullanmadım hiç bu şekilde daha iyi olur diye düşünüyorum arada çıkartıp bakabiliyorum hatta sana atayım fikir olur

Eklentiler

• IMG_0334.jpeg
    371,3 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_0335.jpeg
    234 KB · Görüntüleme: 41
Ay çok hoş olmuş teşekkür ederim öneriniz için

aa evet video da aldık. Ayak parmakları tek tek görünüyor çok minik ve komik
Vajinal mi baktı karından mı canım ya dün ben başka doktora gittim karından asırı kötü görüntü hiç bir şeyi belli olmadı kendi doktorum vajinal bakmıştı her şeyi belliydi onda 9. Haftada seninde baya net o bakımdan merak ettim cihaz farkı mı acaba salı kendi doktoruma muayenem var olmadı vajinal isteyeceğim memnun kalmadm dünkünden

Ben teşekkür ederim canım
Böyle anıların olması çok güzel şuan üç sene önceki kızımın hatıralarına baktım duygulanmamak elde değil iyisiyle kötüsüyle yaşadık o günleri
Büyüyünce oda çok mutlu olur bence benim ultrasonumu saklamış annem bakıp bakıp seviyorum insanı aşırı mutlu ediyor ağlaya ağlaya dizerim artık bu hormonlarla

Kuzum benim 9. Haftada karından bakmıştı. Bugün 11 iz bugün hem vajinal baktı hem karından baktı. Bu görüntü karından. Ama benim doktorumun ultrason makinesi çok kaliteliymiş. Bugün perinatologa gidecek miyiz diye sordum da yok onu buraya çağırıyoruz ben ultrason cihazımı ona göre satın aldım demişti.

A çok iyi valla ben vajinal sanmıştım baya iyi cihaz o zaman şanslısın

Arkadaşlar herkese merhaba,

Foruma gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren girip 8. haftaya kadar boş gebelik olduğunu sandığımız için o zaman çıkmıştım. Uzun zamandır sadece yazdıklarınızı okuyorum biraz sancılı süreçler geçirdim. Geç yumurtlama geç döllenme vs durumları varmış ama şükür gebeliği sonlandırmadan farkedildi. Ben de kendi belirtilerimi girmek istedim belki aynı durumları yaşayan arkadaşlara fikir olur.

Şu an itibariyle 12+4 teyiz. Fetal yaptırmadık dün ikili teste girdim. Ense kalınlığı 0,95 çıktı burun ve alın kemikleri de mevcut. Kol ve bacaklarını yukarıya doğru uzatmış uyuyordu bizimki. O yüzden bacak arasını görmek zor olmadı. Doktor birkaç kez gösterip bacak arası boş ama şimdilik kız da erkek de diyemem dedi (ben kız isteyip hissediyorum başından beri).

Benim satım 10 ekim normalde ama her gittiğimde değiştiriyor doktor artık bilmiyorum. 20 kasımdan beri de yatıyorum (nezle olup yatmıştım 3 gün sonra da bulantılarım başladı.). O dönemden beri sadece işe gitmek için kalkıyorum sürekli mide bulantısı şikayetim var ne yersem ne ilaç içersem fayda etmiyor. 2 haftadır evde yemek pişirmek yasak sürekli dışarda yiyoruz o yüzden. (İkimizde memleketlerimizden çok uzaktayız o yüzden beni mental olarak çok yıprattı bu yemek olayı). Sürekli uyuyorum yataktan çıkmam nerdeyse imkansız. Dün serum tedavisi gördüm bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala yataktan yazıyorum

Cinsiyet için de (ben pek ihtimal vermiyorum böyle şeylere ama) asla tatlı yiyemediğim bir dönem olmuştu. Normal ekmeğin içindeki şeker bile aşırı midemi bulandırıyordu. Alakalı alakasız her şeye limon sıkıp yedim. Sadece tuzlu ve ekşi şeylerle beslendim. Hala kız mı bilmiyoruz ama kızlarda mide bulantısı ve ekşi yemek çok olur diyorlar.

Bir de benim ne kanamam ne mide yanmam ne bir yerimde ağrım oldu şükür. Belki de sürekli yatmaktandır bilemiyorum ama bu mide bulantısı beni aldı aldı duvarlara vurdu. Her gün bir miktar ağlama seansı ve eşime ‘senin yüzünden bu haldeyim beni ne hale soktun. Bak bu günlerimizi sakın unutma 2.yi isterken lazım olur’ falan serzenişleri ve kapanış yaşıyoruz.

Biraz (biraz mı ) uzun oldu kusura bakmayın. İnşallah şu günleri sağ salim atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.

Bir soru: Daha önce doğum yapmış arkadaşlar gerçekten eski sağlıklı (hamile kalmadan önceki günler) halimize dönebilecek miyiz? Sanki artık hayatım böyle geçecekmiş gibi hissediyorum.

Bir soru: Daha önce doğum yapmış arkadaşlar gerçekten eski sağlıklı (hamile kalmadan önceki günler) halimize dönebilecek miyiz? Sanki artık hayatım böyle geçecekmiş gibi hissediyorum.
Merak etme dönüyoruz öyle de bı dönüyoruz ki birin üstüne iki üç yapıyoruz sadece artılar var, merak etme ilk şokları atlatinca her levelde yeni guncelleme geliyor, eski halin olur musun bilmem ama daha güçlü olacağın kesin bende eksilere bayılırdım Allah'ım ekşi yeşil zeytin kavanozuna çökmüştüm bı gece bol limon da sıkıyordum yemeden bı gün once ki duble ekşi olsun diye, kavanoz güm diye düştü patladı, eşim koştu temizledi bende başında ağladım yiyecektim gittiler diye, velhasıl ne doğurdum dersin erkek, bende tutmayan huraflerden biri bizim evde de iki aya yakın hiç yemek pismedi daha yeni basladim hafiften evde yemek işine

Gelecek di mi o güzel güneşli günler yaaa ben de bilemiyorum açıkçası pozitif bir anlamı var mı ekşi-kız ilişkisinin göreceğiz artık

Ay canım zor zamanlar gecikmissin ama bak o günler de geride kaldı. Bunlar da geride kalacak hiç merak etme

Ben belirtilerin cinsiyete göre değiştiğine hiç inanmıyorum Allah gönlüne göre versin inşallah. Ben oğlumda hiç tatlı yiyemedim mesela ama tatlı ister oğlan derler 2 haftaya netleşir cinsiyeti

Valla ben de her şeye rağmen ikinci için yırttım kendimi biraz zaman geçince yeniden o cesaret geliyor merak etme.

Biri diyordu ‘Bazı dertler vardır değer geçer bazı dertler vardır deler geçer’ diye beni parçalayıp geçiyor gibi sanki ama zamanla yaşayıp göreceğiz

Biri diyordu ‘Bazı dertler vardır değer geçer bazı dertler vardır deler geçer’ diye beni parçalayıp geçiyor gibi sanki ama zamanla yaşayıp göreceğiz
Çoğu zorluk 14. Haftadan sonra hafifliyor inşallah sen de onda sonrasını keyifli yaşarsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…