Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Çok teşekkür ederim aslında ben hiç de o kadar güçlü değilim günlük hayatta bi görseniz kaç kez ölüp ölüp diriliyorum gün içinde

Selam kızlar hepiniz iyisinizdir umarım. Doktor ocean extramag magnezyum verdi fakat benim hap yutamama problemim var ve magnezyum hapı çok büyük Bölerek içsem bir problem olur mu? Var mıdır bir fikri olan?
Kırabilirsin hiç sorun olmaz.
İsmini merak ettim doğrusu, benim bir kızım bir oğlum var ikisine de içimize sinen beğendiğimiz isimleri koyduk. 3. Sürpriz yumurta olduğu için hazırlıksız yakalandık. Kız için güzel bir isim bulduk ama erkek konusunda uzlaşamıyoruz.
USG çıktılarını PVC kaplatabilirsin yüzeyi eskimez.
Senin adına çok sevindim tekrar hoşgeldin
Yaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu
2. Trimester da progestan artışından dolayı diz kaslarda gevşeme oluyor bu da kabızlığı tetikliyor bol lifli gıda ile beslenmeye çalış bir de magnezyum takviyesi de kabızlığa iyi gelir

İnşallah canım belki olabilir doğrudur çıkıyordur tabi saclari kıyamam olsun bebeğin iyiymiş ya önemli olan o
Çok teşekkür ederim aslında ben hiç de o kadar güçlü değilim günlük hayatta bi görseniz kaç kez ölüp ölüp diriliyorum gün içinde
Ölüp ölüp dirilmek de anneliğin şanından be kuzum ben günde kaç kez ölüp bitip toparlaniyorum bir bilsen ayakta kalabilmek önemli

Yaa durus Yaa duruşa bak maşallah bencede erkek gibi heybetli duruşu var Allah nazardan saklasın

Kızlar ya ağdaya giden var mı gebelik döneminde nasıl oluyor acaba riskli mi? Veya giden olduysa nasıl alıyorlar yüz üstü yatamıyorum batıyor karnım lazerim daha bitmemişti yarısı kaldı traş bıçağı ile yine coşturmak istemiyorum

Dün sizlere ağrım var diye yazmıştım bugün acile gittim ve vajinit olduğumu öğrendim. İdrar tahlilim temiz çıktı ama alttan muayenede doktor vajinit olmuşsun dedi.
Daha önce gebelikte vajinit olan var mı

Lutfen yardim bende nasip olursa temmuz annesi olacağım ama dün gece vertigom tuttu ve bu sabah WC ye gittim küçük abdesti yaptıktan sonra büyük abdestte geldi o anda 2 /3 gündür de böyle büyük abdestim cıvık ve onunla birlikte akıntı akıntıya eşlik eden kanama geldi ve belimde hafif ağrı düşük mu yapıyorum randevum 10.20 de ve vazinada batma

Konuyla ilgili bir fikrim yok ama geçmiş olsun demek istedim sadece. Büyük abdest ile düşüğün alakası olmayabilir diye düşündüm ama doktor en doğru muayeneyi yapar. İnşallah siz de bebeğiniz de iyisinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…