- 8 Ağustos 2011
- 10.752
- 4.278
- 448
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #6.021
Aaa inanmıyorum ya !Arkadaşlar herkese merhaba,
Foruma gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren girip 8. haftaya kadar boş gebelik olduğunu sandığımız için o zaman çıkmıştım. Uzun zamandır sadece yazdıklarınızı okuyorum biraz sancılı süreçler geçirdim. Geç yumurtlama geç döllenme vs durumları varmış ama şükür gebeliği sonlandırmadan farkedildi. Ben de kendi belirtilerimi girmek istedim belki aynı durumları yaşayan arkadaşlara fikir olur.
Şu an itibariyle 12+4 teyiz. Fetal yaptırmadık dün ikili teste girdim. Ense kalınlığı 0,95 çıktı burun ve alın kemikleri de mevcut. Kol ve bacaklarını yukarıya doğru uzatmış uyuyordu bizimki. O yüzden bacak arasını görmek zor olmadı. Doktor birkaç kez gösterip bacak arası boş ama şimdilik kız da erkek de diyemem dedi (ben kız isteyip hissediyorum başından beri).
Benim satım 10 ekim normalde ama her gittiğimde değiştiriyor doktor artık bilmiyorum. 20 kasımdan beri de yatıyorum (nezle olup yatmıştım 3 gün sonra da bulantılarım başladı.). O dönemden beri sadece işe gitmek için kalkıyorum sürekli mide bulantısı şikayetim var ne yersem ne ilaç içersem fayda etmiyor. 2 haftadır evde yemek pişirmek yasak sürekli dışarda yiyoruz o yüzden. (İkimizde memleketlerimizden çok uzaktayız o yüzden beni mental olarak çok yıprattı bu yemek olayı). Sürekli uyuyorum yataktan çıkmam nerdeyse imkansız. Dün serum tedavisi gördüm bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala yataktan yazıyorum
Cinsiyet için de (ben pek ihtimal vermiyorum böyle şeylere ama) asla tatlı yiyemediğim bir dönem olmuştu. Normal ekmeğin içindeki şeker bile aşırı midemi bulandırıyordu. Alakalı alakasız her şeye limon sıkıp yedim. Sadece tuzlu ve ekşi şeylerle beslendim. Hala kız mı bilmiyoruz ama kızlarda mide bulantısı ve ekşi yemek çok olur diyorlar.
Bir de benim ne kanamam ne mide yanmam ne bir yerimde ağrım oldu şükür. Belki de sürekli yatmaktandır bilemiyorum ama bu mide bulantısı beni aldı aldı duvarlara vurdu. Her gün bir miktar ağlama seansı ve eşime ‘senin yüzünden bu haldeyim beni ne hale soktun. Bak bu günlerimizi sakın unutma 2.yi isterken lazım olur’ falan serzenişleri ve kapanış yaşıyoruz.
Biraz (biraz mı) uzun oldu kusura bakmayın. İnşallah şu günleri sağ salim atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.
Bir soru: Daha önce doğum yapmış arkadaşlar gerçekten eski sağlıklı (hamile kalmadan önceki günler) halimize dönebilecek miyiz? Sanki artık hayatım böyle geçecekmiş gibi hissediyorum.
Ahahahha ay yazmayalım ya ben kız istiyomBir erkek daha maşallah sağlıkla gelsindiyorum temmuz anneleri yanına erkek anneleri yazalım diye
Harika haber nasıl sevindimArkadaşlar herkese merhaba,
Foruma gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren girip 8. haftaya kadar boş gebelik olduğunu sandığımız için o zaman çıkmıştım. Uzun zamandır sadece yazdıklarınızı okuyorum biraz sancılı süreçler geçirdim. Geç yumurtlama geç döllenme vs durumları varmış ama şükür gebeliği sonlandırmadan farkedildi. Ben de kendi belirtilerimi girmek istedim belki aynı durumları yaşayan arkadaşlara fikir olur.
Şu an itibariyle 12+4 teyiz. Fetal yaptırmadık dün ikili teste girdim. Ense kalınlığı 0,95 çıktı burun ve alın kemikleri de mevcut. Kol ve bacaklarını yukarıya doğru uzatmış uyuyordu bizimki. O yüzden bacak arasını görmek zor olmadı. Doktor birkaç kez gösterip bacak arası boş ama şimdilik kız da erkek de diyemem dedi (ben kız isteyip hissediyorum başından beri).
Benim satım 10 ekim normalde ama her gittiğimde değiştiriyor doktor artık bilmiyorum. 20 kasımdan beri de yatıyorum (nezle olup yatmıştım 3 gün sonra da bulantılarım başladı.). O dönemden beri sadece işe gitmek için kalkıyorum sürekli mide bulantısı şikayetim var ne yersem ne ilaç içersem fayda etmiyor. 2 haftadır evde yemek pişirmek yasak sürekli dışarda yiyoruz o yüzden. (İkimizde memleketlerimizden çok uzaktayız o yüzden beni mental olarak çok yıprattı bu yemek olayı). Sürekli uyuyorum yataktan çıkmam nerdeyse imkansız. Dün serum tedavisi gördüm bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala yataktan yazıyorum
Cinsiyet için de (ben pek ihtimal vermiyorum böyle şeylere ama) asla tatlı yiyemediğim bir dönem olmuştu. Normal ekmeğin içindeki şeker bile aşırı midemi bulandırıyordu. Alakalı alakasız her şeye limon sıkıp yedim. Sadece tuzlu ve ekşi şeylerle beslendim. Hala kız mı bilmiyoruz ama kızlarda mide bulantısı ve ekşi yemek çok olur diyorlar.
Bir de benim ne kanamam ne mide yanmam ne bir yerimde ağrım oldu şükür. Belki de sürekli yatmaktandır bilemiyorum ama bu mide bulantısı beni aldı aldı duvarlara vurdu. Her gün bir miktar ağlama seansı ve eşime ‘senin yüzünden bu haldeyim beni ne hale soktun. Bak bu günlerimizi sakın unutma 2.yi isterken lazım olur’ falan serzenişleri ve kapanış yaşıyoruz.
Biraz (biraz mı) uzun oldu kusura bakmayın. İnşallah şu günleri sağ salim atlatıp bebeklerimizi kucağımıza alabiliriz.
Bir soru: Daha önce doğum yapmış arkadaşlar gerçekten eski sağlıklı (hamile kalmadan önceki günler) halimize dönebilecek miyiz? Sanki artık hayatım böyle geçecekmiş gibi hissediyorum.
Ayyyy maşallahİyi haberlerle geldim kızlar bendeÇok şükür bebek iyiymiş içeride. Her şey yolundaymış Ense kalınlığı, burun kemiği her şey iyi çıktı. Cinsiyeti en erken 2 hafta sonra belli olurmuş. Var mı içine doğan cinsiyet konusunda tahmini olan Baksanıza içeride kara kara düşünüyor sanki Eki Görüntüle 3533578
Bu benimkine benziyorİyi haberlerle geldim kızlar bendeÇok şükür bebek iyiymiş içeride. Her şey yolundaymış Ense kalınlığı, burun kemiği her şey iyi çıktı. Cinsiyeti en erken 2 hafta sonra belli olurmuş. Var mı içine doğan cinsiyet konusunda tahmini olan Baksanıza içeride kara kara düşünüyor sanki Eki Görüntüle 3533578
Hayırlısı olsun canımKızlar benim sonucum cıktıııerkek annesi oluyorum
Adıyla yaşasın paşa inşallahAyy bizim isim bulduk oğluşumuzaaaa
Alp Han
Çok sevindim canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik oğluşunuKızlar benim sonucum cıktıııerkek annesi oluyorum
İnşallah en kısa sürede rahatlarsın canım benimSorma bı geçse de rahat etsekkız bebek olunca mide bulantısı illa oluyor ya ben bugün kızımı gördüm 13+6 olmuşuz çok şükür
Canım benimArkadaşlar herkese merhaba,
Erkek gibi doğdu içime sağlıkla gelsin minikİyi haberlerle geldim kızlar bendeÇok şükür bebek iyiymiş içeride. Her şey yolundaymış Ense kalınlığı, burun kemiği her şey iyi çıktı. Cinsiyeti en erken 2 hafta sonra belli olurmuş. Var mı içine doğan cinsiyet konusunda tahmini olan Baksanıza içeride kara kara düşünüyor sanki Eki Görüntüle 3533578
İnşallah en kısa sürede rahatlarsın canım benimmaşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızda bulantı olur işi hurafe kuzumm ya. İlki kızdı biliyorsun bulantıdan sürünüyordum. Bu bebişe de büyük ihtimalle kız dedi tek bulantım olmadı. Annem erkek kardeşlerime de bana da hamileyken hiç bulanti yaşamamiş. Bizim buralarda bebek sacliysa bulanır derler. Benim kız bir saçlı doğdu anam anam sanki tarayıp da çıkmış gibiydi o kadar çok saçı vardı ki görünce afallayip kalmıştım. Ama ben saçsız doğmuşum mesela belki bu doğru olabilir tamamen hormonlarla alakalı bu bulantı işleri buna inanıyorum
Çok su icebiliyorsan şanslısın canım maşallah, tezden iyilesirsin inşallahcok su iciyorum canım sürekli lavoboya git gel yapıyorum resmen aynı zamanda cok ıcıncede mide bulantısı cekiyorum inşallah cabucak gecer
Yaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık olduBulantı betanin hızlı yukselip hormonların birbirini yumruklamasindan oluyor saçmis cinsiyetmis hep hurafe, vücut alışınca rahatlarz inşallah, ben 15olacagim bikac saate ve cidden iyiyim midem yemekten sonra bı tık rahatsız gaz yapıyor ama onun dışında iyiyim halsizlik hafifledi, sanki ağır bı hastalık süreci geçirip gözlerimi açmış gibiyim bir iki gündürkasık ağrısı batması rutin devam ediyor, hızlı yoruluyorum, çok hareket edince taş gibi oluyor karnım ama tolere edilir durumda asıl yoran şey mide bulantısı ve beslenenememekmis
Gelip gidiyor ya bı ishal bı kabız gelip gidiyor, meyve ye, bol su iç, başka yapacak birşey yok malesef gelince de tutma bı kere tutunca hiç gelmiyorYaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu
Hiççççç anlamıyorum ama içime erkek doğduİyi haberlerle geldim kızlar bendeÇok şükür bebek iyiymiş içeride. Her şey yolundaymış Ense kalınlığı, burun kemiği her şey iyi çıktı. Cinsiyeti en erken 2 hafta sonra belli olurmuş. Var mı içine doğan cinsiyet konusunda tahmini olan Baksanıza içeride kara kara düşünüyor sanki Eki Görüntüle 3533578
Bu çok doğruGelip gidiyor ya bı ishal bı kabız gelip gidiyor, meyve ye, bol su iç, başka yapacak birşey yok malesef gelince de tutma bı kere tutunca hiç gelmiyor
Çok çok teşekkür ederimAaa inanmıyorum ya !
Sen kürtaj olacaktın. Çantam hazır bekliyorum dedin. Acaba bi daha ne zaman hamile kalırım dedin.
Ben de boş gebelikten düşük yaptığımdan beki.. Sanma seni unuttum. 1. Sayfadaki listede ismin önce flu oldu. Sonra tamamen
Bunca zaman bi ses vereydin. Bak gönül koydum sana.
Amaaaann! Trip atamıcam şimdi.
Çünkü çoook sevindim
Film gibi bi hikaye seninki. Herkese umut olsun
Çok teşekkür ederim. Ben de dört gözle bekliyorum o günleri gerçektenHarika haber nasıl sevindimanlatamam çok zor bir süreçten geçmişsin ama nazlı bi kız olacak ki heralde sonumda yüzünü güldürmüş maşallah diyelim
o eski günlerime eski gücüme kuvvetime bende kavuşmak istiyorum hasta olduğum zamanlarda bile olmuyorum inş biran önce gelirler kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?