Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    40
Aaa inanmıyorum ya !

Sen kürtaj olacaktın. Çantam hazır bekliyorum dedin. Acaba bi daha ne zaman hamile kalırım dedin.

Ben de boş gebelikten düşük yaptığımdan beki.. Sanma seni unuttum. 1. Sayfadaki listede ismin önce flu oldu. Sonra tamamen

Bunca zaman bi ses vereydin. Bak gönül koydum sana.
Amaaaann! Trip atamıcam şimdi.

Çünkü çoook sevindim
Film gibi bi hikaye seninki. Herkese umut olsun

Son düzenleme:
İyi haberlerle geldim kızlar bende Çok şükür bebek iyiymiş içeride. Her şey yolundaymış Ense kalınlığı, burun kemiği her şey iyi çıktı. Cinsiyeti en erken 2 hafta sonra belli olurmuş. Var mı içine doğan cinsiyet konusunda tahmini olan Baksanıza içeride kara kara düşünüyor sanki

Harika haber nasıl sevindim anlatamam çok zor bir süreçten geçmişsin ama nazlı bi kız olacak ki heralde sonumda yüzünü güldürmüş maşallah diyelim

o eski günlerime eski gücüme kuvvetime bende kavuşmak istiyorum hasta olduğum zamanlarda bile olmuyorum inş biran önce gelirler kendileri

Ayyyy maşallah pek düşünceli gerçekten ben hiç hissetmiyorum cinsiyet ya gönlüne göre olsun

Bu benimkine benziyor o yüzden bence erkek sağlıkla gelsin

Ayy bizim isim bulduk oğluşumuzaaaa

Alp Han
Adıyla yaşasın paşa inşallah güzel isim
Kızlar benim sonucum cıktııı erkek annesi oluyorum
Çok sevindim canım gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik oğluşunu
Sorma bı geçse de rahat etsek kız bebek olunca mide bulantısı illa oluyor ya ben bugün kızımı gördüm 13+6 olmuşuz çok şükür
İnşallah en kısa sürede rahatlarsın canım benim maşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kızda bulantı olur işi hurafe kuzumm ya. İlki kızdı biliyorsun bulantıdan sürünüyordum. Bu bebişe de büyük ihtimalle kız dedi tek bulantım olmadı. Annem erkek kardeşlerime de bana da hamileyken hiç bulanti yaşamamiş. Bizim buralarda bebek sacliysa bulanır derler. Benim kız bir saçlı doğdu anam anam sanki tarayıp da çıkmış gibiydi o kadar çok saçı vardı ki görünce afallayip kalmıştım. Ama ben saçsız doğmuşum mesela belki bu doğru olabilir tamamen hormonlarla alakalı bu bulantı işleri buna inanıyorum

Bulantı betanin hızlı yukselip hormonların birbirini yumruklamasindan oluyor saçmis cinsiyetmis hep hurafe, vücut alışınca rahatlarz inşallah, ben 15olacagim bikac saate ve cidden iyiyim midem yemekten sonra bı tık rahatsız gaz yapıyor ama onun dışında iyiyim halsizlik hafifledi, sanki ağır bı hastalık süreci geçirip gözlerimi açmış gibiyim bir iki gündür kasık ağrısı batması rutin devam ediyor, hızlı yoruluyorum, çok hareket edince taş gibi oluyor karnım ama tolere edilir durumda asıl yoran şey mide bulantısı ve beslenenememekmis

Canım benim çok güzel haberlerle dönmüşsün aramıza. O kadar çok sevindim ki bebeğinin sana tutunmasina iyi olmasına çok sevindim. İkiniz de çok güçlüsünüz
Erkek gibi doğdu içime sağlıkla gelsin minik gerçekten çok düşünceli yerim ben onun duruşunu

Yaaa bayiliyorum saçlı bebeklere, şanslı bahtlı uzun omurlu olsun insallah... Canım bunun bilimsel araştırması bile var, kız bebekte bulantı olmayabiliyor, erkek bebekte bulantı olabiliyor ama ağırlık olarak kız bebek gebeliklerinde mide sorunlari daha fazla olabiliyormuş, sanirimm östrojen hormonu arttığı için bı de saç 12. hafta çıkmaya başlıyor ay benim bugün hafiften midem yandı sanki, acaba bebikimin saçları çıkıyor olabilir mi yaher hamilelik birbirinden farklı ama ondan eminim ya bugun beegimi görünce öyle heyecanlanmıştım ki dönüşte ultrason görüntüsünü kaybettim, bı yerde düşürdüm heralde neyse sağlık olsun...

Yaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu

Yaa bende bir de kabızlık başladı söylemesi ayıp, şiddetli değil hafif ama hiç başlarda böyle bir sorunum yoktu, demir ilacı da kullanmıyorum henuz, gobegim zaten 5 aylıktı 6 aylık oldu
Gelip gidiyor ya bı ishal bı kabız gelip gidiyor, meyve ye, bol su iç, başka yapacak birşey yok malesef gelince de tutma bı kere tutunca hiç gelmiyor

Hiççççç anlamıyorum ama içime erkek doğdu

Çok çok teşekkür ederim evet 3 hafta arabada kürtaj çantasıyla dolaştık hatta son gün gittiğimizde dr ultrasonla bakarken çat diye kalp atışını dinletti eşimle ben afedersiniz ml gibi kaldık hiç tepki vermiyorsunuz diyor

Açıkçası ses vermek için de çekindim çünkü kötü başladım ve burda düşükleri kürtajları okudukça korktum yine tekrar gruba girip çıkmak da üzücü olurdu birazcık emin olmak istedim diyelim

Çok çok teşekkür ederim evet 3 hafta arabada kürtaj çantasıyla dolaştık hatta son gün gittiğimizde dr ultrasonla bakarken çat diye kalp atışını dinletti eşimle ben afedersiniz ml gibi kaldık hiç tepki vermiyorsunuz diyor

Açıkçası ses vermek için de çekindim çünkü kötü başladım ve burda düşükleri kürtajları okudukça korktum yine tekrar gruba girip çıkmak da üzücü olurdu birazcık emin olmak istedim diyelim

Çok teşekkür ederim. Ben de dört gözle bekliyorum o günleri gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…