- 17 Kasım 2023
- 408
- 624
- 23
- 36
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.981
İshal olunca bol sivi almak gerekiyor, ihmal etme, sulu meyveler ye, bı de haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum...kızlar günaydın bende bi kac gündür ishal olmuşum bi agrım sızım yok ama muz yıyıyorum gecmedi başına gelen varmı gecmesi için başka ne yapabilirim
Ben 23 aralikta kan vermiştim 6 ocakta çıkmıştı sonuçSizin sonucunuz çıktı mı, 28 Aralık cumartesi yaptırdım ses yok daha
Ben Çınar olabilir diye düşünmüştüm eşim istemediYa evet erkek isimleri bulmak çok zor aklıma hiç gelmiyor
Aiyyy evett teyzesiiiievet oğlan olacaksa isim lazım hiç isim yok aklımızda
Çocuğun anne baba üstündeki ilk ve en önemli hakları;Ya evet erkek isimleri bulmak çok zor aklıma hiç gelmiyor
Dedimmmmm, sabah beri yine bulantı varrrrBen geçen gün etten tiksinme diye yazmıştım, o günden sonra et çok zor yiyorum
Yaaa evet aslında çok haklısın. Dönemin popüler isimlerini koyınca her çocuğun ismi aynı oluyor. Anlamı çok önemli gerçekten. Bir de iki isim olması ve isimlerden birinin çok kullanılmaması gerektiği taraftarı bazı insanlar. Ama bilmiyorum gerçekten iyi araştırıp düşünmek gerek. İnşallah güzel hayırlı isimler koyabilirizÇocugun anne baba üstündeki ilk ve en önemli hakları;
-Ebeveynin, anne yada babasını iyi seçmesi.
-Ona anlamı güzel bi isim koyması. (Kişi ismine rücu eder)
-Çocuğa iyi bir terbiye ve eğitim vermesi.
Ben genelekselciyim.
Eski, manası gerçekten güzel olan (öyle Google da yazan her isim anlamına güvenmeyin, sallıyorlar) ve eskiden yaşamış büyük şahsiyetlerin isimlerini tercih ederim.
Kendi ismimi çok beğeniyorum misal. Adım olmasaydı kızıma verirdim.
Bi de bazı dönemler moda olan isimler vardır. O furya beni itiyor.Misal bi dönem Ada ismi çok vardı. Çocuğunuzun sınıfında görürsünüz. Bir sürü Tuana , Eymen, Yağız, Eylül olur.
Kendi ismi yafa çocuğunun ismi bu olanlar alınmasın.Mevzu isim değil, herkesin o dönem doğan her çocuğa aynı ismi vermesi.
Aynı şekilde farklı olacak diye, yeni duyulmamış anlamı da olmayan şeyler verilmesi de..
Dedimmmmm, sabah beri yine bulantı varrrr
hay ben bu dilimiiiiiii…
İnşallah canım benim tek temennimiz bu şuanHaklısın, iyi haberler gelsin de, önemli olan bu. Bize 10 günde ya da 12 günde çıkar dedikleri için gün sayıyordum. Bir ay daha uzunmuş tabii ama bilince insan ona göre bekler. İnşallah güzel sonuçlar gelir hepimiz için.
Kendi kendine nazar etmek bu olsa gerekBen geçen gün etten tiksinmedim diye yazmıştım, o günden sonra et çok zor yiyorum
Buna katılıyorum kesinlikle. İsminin anlamı güzel olmalı. Eskisinde yenisinde değilim anlamı güzel olsun çocuk taşıyacak ömür boyu o ismi. Ela benim içimde ta lise dönemindeyken beri olan bir isimdi. Anlamı, Kur'an-ı Kerim de geçiyor olması. Kısa, öz olması. Bir ara her yer ada, Eymen doluydu. Aleyna doluydu bir ara. Şimdi Lina, Luna falan duyuyorum hep. Aynen kimse alınmasın ama moda oluyor sonra kayboluyor gibi oluyor. Çok saçma erkek isimleri de duymuştum ama unuttumÇocugun anne baba üstündeki ilk ve en önemli hakları;
-Ebeveynin, anne yada babasını iyi seçmesi.
-Ona anlamı güzel bi isim koyması. (Kişi ismine rücu eder)
-Çocuğa iyi bir terbiye ve eğitim vermesi.
Ben genelekselciyim.
Eski, manası gerçekten güzel olan (öyle Google da yazan her isim anlamına güvenmeyin, sallıyorlar) ve eskiden yaşamış büyük şahsiyetlerin isimlerini tercih ederim.
Kendi ismimi çok beğeniyorum misal. Adım olmasaydı kızıma verirdim.
Bi de bazı dönemler moda olan isimler vardır. O furya beni itiyor. Misal bi dönem Ada ismi çok vardı. Çocuğunuzun sınıfında görürsünüz. Bir sürü Tuana , Eymen, Yağız, Eylül olur.
Kendi ismi yafa çocuğunun ismi bu olanlar alınmasın.Mevzu isim değil, herkesin o dönem doğan her çocuğa aynı ismi vermesi.
Aynı şekilde farklı olacak diye, yeni duyulmamış anlamı da olmayan şeyler verilmesi de..
Dedimmmmm, sabah beri yine bulantı varrrr
hay ben bu dilimiiiiiii…
Banada 14 gun daha erken cikmasi pek mumkun degil dediler ama 12 de geldi iste rapora baktigimda ankarada laba ulastiktan 5 gun sonra sonuclanmis gozukuyordu.teslim tarihi ve raporlama arasinda yani. O yuzden 1 haftada cikar insallah seninkiTeşekkür ederim kuzucumm. 2 hafta kadar sürede çıkıyor dediler. Daha erken olmaz mı dedim. Acele diye bildiririz dediler ama ne kadar sürede olur bilmiyorum. Doktorum gelmene gerek yok zaten sana da bana da mail atacaklar. Bana attıkları mailde cinsiyeti de yazacak ben sana atacağım sonucu dedi. Hatta özel bi cinsiyet partisi vs düşünüyorsanız söyleyin biz numarasını verdiğiniz kişiye bildirelim dedilerparti vs düşünmüyoruz bu arada. Sadece sonucu doktor bana atarsa eşimle aynı zamanda öğrenmemiş olacağız. Aynı anda öğrenelim istiyorum ben kadar o da hak ediyor bence o yüzden belki bi arkadaşımıza falan mesaj attırırız düşünemedik onu henüz
Ben de 28 aralıkta verdim henüz gelmedi. Araya yılbaşı girdiği için uzadı büyük ihtimalleSizin sonucunuz çıktı mı, 28 Aralık cumartesi yaptırdım ses yok daha
Merhaba, benim dogumum agustos gorunuyor ama temmuz grubuna da goz atayim ilerleyen zamanlarda ne bekliyor diye bakarken mesajinizi gordum. İlk dogumumda suyum gelmedi nisan geldi sanci basladi. Hastaneye yatis yaptiktan sonra patlamadiysa onlar patlatiyor zaten meraklanmayin bende oyle olduKız doğuma kaç ay var ama beni aldı bir dert. Bizim sülaledeki kadınların suları patlamıyo. Sancı açılma ilerliyor, ama ebe su patlatınca sıklaşıp doğum hızla ilerliyor. Müdahale olmayınca katiyen bebek gelmiyor.
Bu doğumu ben devlette yapıcam. Ebeye filan söylesem mi bu durumu delirdi heralde gece vakti diyceksiniz ama kafama takıldı dert içindeyimBi akıl verin rahatlatın beni kurban olduklarım.
mrb canım ense kalınlığı kac cıktı dr söyledimi bende haftaya gidecem cok tedirginim@aryakusumlady peacock A acemianne92 kızlar doktordan çıktım şimdi. Çok şükür bir sıkıntı yok. Ense kalınlığı çok güzel burun kemiği çok iyi dedi. Fetal dna için kan verdim. Ankara intergen de yapılacak 13450 liraymış. İki hafta gibi bir sürede çıkar dediler. Cinsiyeti de o zaman öğreneceğiz
Geçmiş olsun. İnşallah bağışıklığınız vardır. Olmasa bile doktor kontrol eder zaten, sizi de bebeği de etkilemez umarım. Bu süreçlerde bilinmezlik içinde beklemek zor, oyalanacak bir şeyler bulup sürekli bu konuları düşünmemek en iyisi sanırım. Zaten iş güç zaman da kalmıyordur çoğumuz için.14+0 dan merhabalar <3
İkinci hamileliğim , normalde evhamlı biri değilim ama sürekli panik halindeyim, kendimi bir konuda sakinleştirsem diğeri başlıyor. Buna şükür diyorum Allah beterinden korusun diyorum ..
ilk kesede kanam vardı şükür geçti , sonra plesanta aşağıda dediler doktor beni rahatlattı hayırlısı dedim, fetal yaptırdık şükür temiz geldi.
Kan testi vermiştim toksoplazma testim pozitif geldi şirketin sularında yakın zamanda sıkıntı vardı içim daraldı sabah beri ağlamaktan içim çıktı...
Doktor anti- toksoplazma istedi bugün onu verdim umarım çok eski zamanda geçirmişimdir
Sizide üzdü isem hakkınızı helal edinUmarım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize <3
cok su iciyorum canım sürekli lavoboya git gel yapıyorum resmen aynı zamanda cok ıcıncede mide bulantısı cekiyorum inşallah cabucak gecerİs
İshal olunca bol sivi almak gerekiyor, ihmal etme, sulu meyveler ye, bı de haşlanmış patates iyi geliyor diye biliyorum...
Canım 1 dedi. Çok güzel dedi ama normali ne hiç bilmiyorum .mrb canım ense kalınlığı kac cıktı dr söyledimi bende haftaya gidecem cok tedirginim
Aiyyy evet şimdi heyecanlandım bakBanada 14 gun daha erken cikmasi pek mumkun degil dediler ama 12 de geldi iste rapora baktigimda ankarada laba ulastiktan 5 gun sonra sonuclanmis gozukuyordu.teslim tarihi ve raporlama arasinda yani. O yuzden 1 haftada cikar insallah seninkigerci gec olsunda sonu guzel olsun onemli olan o. Ama insan heyecandan duramiyor iste
Evet lütfenBen Çınar olabilir diye düşünmüştüm eşim istemediisim bulursak paylaşalım birbirimizle
KızMerhaba kızlar, 11+3 ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmininde bulunabilecek kızlarım var mıdır acabaÇok küçük olduğunun farkındayım ama belki tecrübeli birileri vardır
Eki Görüntüle 3532482 Eki Görüntüle 3532483 Eki Görüntüle 3532484
Benim 1.3mm çıkmıştı:) içini rahat tut her şey güzel olur umarimmrb canım ense kalınlığı kac cıktı dr söyledimi bende haftaya gidecem cok tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?