- 22 Mayıs 2023
- 1.483
- 1.637
- 53
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.841
Ay kuzucum ben de iki kese gördüm gibi oldu sanki hay Allah
Yazarim tabi ogleden sonra anca giderim ama :)
Ay kadınlar kulubunun uygulaması mı var varsa biz niye tarayıcıdan perişan oluyoruzhani app store da bulamıyorum
Dün ara ara devam etti bugünde devam ederse gideceğim artık doktoraAkıntınız devam etti mi
Kendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..Ay inşallah ya ocak-şubat grubuna dalıp trip atasım varHavalar biraz ısınsa modum düzelir belki grip vs kapacağım diye doğru düzgün çıkmıyorum bile evden zaman geçmiyor böylede kısır döngü resmen sabır edeceğiz artık hayırlısı ile gelsin minnoşlarda napalım
Tamam kuzucum bugün bi sorayım inşallah magnezyumla halledilecek bişeydir çok teşekkür ederimYok canım erken değil. Kendimden biliyorum ilk gebeligimde ilk kontrolden ikinci kontrole kadar olmuştu bende böyle. İkinci kontrolde başlamıştık magnezyuma. Bunda direk ilkte başladık.İnşallah başka bir şey de değildir tabi yine doktoruna bir danış en kısa zamanda.. bu arada magnezyumlu soda icebilirsin eğer azalırsa bil ki magnezyum eksikliğinden.
Orzax Ocean en temiz içerikli grup diye biliyorum. Şifa olur inş.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum ocean yazmıştı bana başlamadım hala kullanmaya kasık ağrılarım pek olmuyor saha çok bel ağrılarım var
Hasta olsa da gönderiyorlar mı ya, bende bakıyorum da, hastayken gönderilmeli diye kurallar falan var aslında, uyan yok muKendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..
Umarım öyledirHareket ediyor bence göz yanılsaması tamamen bundan ibaret ben tek kese tek bebek gördüm:)
3 gün omce instagramda bir yorumda 7. Ayda ikiz gebelik olduğunu öğrenen birisinin yorumunu okumasaydim bende öyle düşünmeye devam edicektimSimdiye kadar farkedilmemis olmasi normalmi kacinci ayda belli olurki ikiz gebeliklerkafamizda deli sorular yarin olsun ve hemen yaz
Hepinizi haberdar edicem insallah bi gidiyim de. Yanılma payım çok yüksek tabi dediginiz gibi bizim gordugumuzu doktor nasıl görmemiş diye düşünüyorum ama o da insan dalgınlığina gelmistir belkiAy kuzucum ben de iki kese gördüm gibi oldu sanki hay Allahama biz görüyorsak doktor 10 kere görmüştür yani mutlaka söylerdi bence biz karıştırıyoruz yarın mutlaka bana da haber ver meraktan çatlarım
İçime erkek doğdu canım bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsinMerhaba kızlar, 11+3 ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmininde bulunabilecek kızlarım var mıdır acabaÇok küçük olduğunun farkındayım ama belki tecrübeli birileri vardır
Eki Görüntüle 3532482 Eki Görüntüle 3532483 Eki Görüntüle 3532484
Canım ne bileyim hiç anlayamadım. Sanki iki gibi de tek gibi de. Belki farklı açılardan baktığı için bize öyle gelmiştir. Bir an önce git öğren çatlatma bizi
Bakın yukledim bu şekilde youtubakese iki mi tek mi sizce? Buraya yukleyemedim böyle çözüm buldum dhdhhdhd
İnşallah öyledir. Rica ederim yaz öğreninceTamam kuzucum bugün bi sorayım inşallah magnezyumla halledilecek bişeydir çok teşekkür ederim
Olabülü de olmaya bülü deCanım ne bileyim hiç anlayamadım. Sanki iki gibi de tek gibi de. Belki farklı açılardan baktığı için bize öyle gelmiştir. Bir an önce git öğren çatlatma bizi
41 e kalırsa ağustos da doğacak çocuğumilk hamilelikte daha geç oluyor diyorlar
Teşekkür ederim canımMagvital yazdı en başta ishal yapar gibi olunca efermag yazdı canım.
İnşallahOrzax Ocean en temiz içerikli grup diye biliyorum. Şifa olur inş.
Ben de orzax kullanıyorum canım bacaklarım kasılıyor o yüzden iyi geliyor magnezyumTeşekkür ederim canım
İnşallah
bana da orzax ocean extramag yazdı da yine de sizlere de sormak istedim teşekkür ederim
Tatil gelsede dinlensen sende ilk trimester çok zorluyor insanı birde çalışıyorsun Allah yardımcın olsunDün ara ara devam etti bugünde devam ederse gideceğim artık doktora
Kendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..
Teşekkür ederim eldorinBen de orzax kullanıyorum canım bacaklarım kasılıyor o yüzden iyi geliyor magnezyum
Valla ben ilk çocuğum. 42. Haftada hala anamın karnında keyifli keyifli yatiyormuşum sonra suni sanciyla zorla getirmişler beniValla bir şey diyeyim mi hiiiiiiic belli olmuyor ilk çocuklar geç doğar derler ama burda ilk cocugunu 37+ larda kucağına alan da var. Bebek ne zaman isterse ne zaman keyfi gelirse o zaman doğuyor zamanını doldurup sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat
Çok geçmiş olsunDün ara ara devam etti bugünde devam ederse gideceğim artık doktora
Kendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..
Benim çevremde var bir sürü çocuk gitsinde başından başkasına mı bulaştırır okulda zorlanır mı umurlarında değil çoğu başından atıp ya gezme derdinde ya evde yatmak her kış salgın sonra biter mi böyle insanlar varkenHasta olsa da gönderiyorlar mı ya, bende bakıyorum da, hastayken gönderilmeli diye kurallar falan var aslında, uyan yok mu
Cidden o kadar insanın hakkina girilir mi o sınıflarda hastalık biter mi, bütün çocuklara geçer ordan aileye ohoooo gerçekten yani...Benim çevremde var bir sürü çocuk gitsinde başından başkasına mı bulaştırır okulda zorlanır mı umurlarında değil çoğu başından atıp ya gezme derdinde ya evde yatmak her kış salgın sonra biter mi böyle insanlar varken
Hayırlı haberlerle gel canım benim bekliyoruzOlabülü de olmaya bülü deGittigim hastane evime çok yakın değil kahvalti yapip cikicam insallah
Evet mesela benim kız. 37+5te gelmişti cimcime çok acelesi var gibiValla bir şey diyeyim mi hiiiiiiic belli olmuyor ilk çocuklar geç doğar derler ama burda ilk cocugunu 37+ larda kucağına alan da var. Bebek ne zaman isterse ne zaman keyfi gelirse o zaman doğuyor zamanını doldurup sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?