- 4 Temmuz 2018
- 3.224
- 4.676
- 133
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.801
Çok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaaGeçen hafta göstermedi hiç dedim kız herhalutandı jsjsjjs ama bu hafta masallah serdi ortalığa
Ya birde ben usg yi videoya cektim ama izlerken fark ettim cocuk yuz üstü yatiyordu kafasi sola dogru ayaklar sagdaydi ekranda doktor cinsiyeti gordugu an ayaklar solda vucut sagda gibi oldu video da.
Biraz karisik anlattım ama acaba ikiz mi doktor yanlislikla diğerinin cinsiyetine bakti fark etmedimi dedim hajajsj
Esime izlettim tekrar o da fark etti ben söyleyince.
Video yukleniyomu buraya acaba yuklesem
Canım ikiz olabilir mi diye sormuşsun bir mesajında, burda sanki iki kese var zaten ben mi yalnis anlıyorumHanımlar selam 13+2 den selam kontrolden çıktım şimdi.
Cinsiyet tahmini olan var mı?
Çok şükür hayırlı olsun canım nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama doktor aracılığı olmadan ben ulaşamıyorumKızlar fetal DNA sonucumuz temiz çıkmış Allaha bin sukurcinsiyetimiz de kız
Ay kadınlar kulubunun uygulaması mı var varsa biz niye tarayıcıdan perişan oluyoruzKızlar bugün hamile olduğumu kızıma söyledim. Şok oldu ve çok sevindi.Hatta kimseye deme dememe rağmen, hemen kankasına yazmış. Ben evde yokken de aramış ve telefonda sevinçten ağlayarak ona anlatmış. Bunu gören kankasının annesi bana, hamile misiiiiin ! diye anında dönüş yaptı. Ordan biliyorum.
Neyse diyeceğim o ki, şimdi telefona kurmaya çekindiğim uygulamayı artık yükleyeyim, siteye tarayıcıdan girmeyeyim dedim. Ama App Store da uygulama çıkmıyor.
Kadınlar kulübünü uygulama üstünden kullanan varsa beni bilgilendirsin pilisss
Çok şükür hayırlı olsun canım nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama doktor aracılığı olmadan ben ulaşamıyorum
Merhaba, burdan yaptirdigim firma adını vermeyeyim ama bunu yapan genetik laboratuvarları var,kadın dogum doktorlarıni ziyaret ettikleri için doktorlarda onların bilgilleri oluyor, yani doktora sorarsanız yonlendirecegi firmaları mutlaka vardır, özelden de mesajla açıklarım ben size...Merhabalar gecmis olsun öncelikle nerede ve ne kadara yaptırdınız bilgilendirebilir misiniz rica etsemmm
Benim de 13. Hafta güncellemem baş ağrısı sanırım. Beynim zonkluyor ben de ne yapsam fayda etmedi 3 gündür çekiyorum. Stop ever’in migren patchini söyledim buzdolabına koydum kullandım ehh işte az biraz geçirir gibi oldu uyudum uyandım yine ağrım varKizlar selam
Bugun bas agrisi inanilmaz var ne yapacagim bilmiyorum2 hafta once ishal sikayetim olmustu o zaman acilde parol takildi ve alerji oldum. Tek parol oneriliyor onuda alamiyorum kahve , sicak dus , masaj , buz bandi denedim bana misin demiyor
İnsAllahMaşallah
Ben de maltepedeyim
Ama Maltepe devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne hiç gitmedim. Bi çocuk Dr var ama efsane bi adam. Kızım ne zaman hasta olsa ona giderim. Saolsun.
Geçmiş olsun. Hiç bilemedim.ins devam etmez.
Yiğidin malı meydandadır stayllllla
Paris’in yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştan
Şaka bu yana, geçmiş olsun diyeyim, bi daha olmaz ins.
Gecmis olsun. Parol katkılı serum verebilirler.
Akıntınız devam etti miDün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?
Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek
Doktorum dört aya kadar ağrı normal demiştiay sol kasığım 2 gündür geceleri sızı oluyor yani çok az ağrı korkmalı mıyım kızlar
Benim genel olarak olmadı ama duan mide bulantım var bu yüzden uykum gelmiyor normal de olmuyorduHala kusma mide bulantısı yaşayanlar varmı acep ne zaman bitecek acep hamilelikte en zorlandigim şey bu durum oldu galiba bı an evvel hayırla bitseydi
Benim genel olarak olmadı ama duan mide bulantım var bu yüzden uykum gelmiyor normal de olmuyorduHala kusma mide bulantısı yaşayanlar varmı acep ne zaman bitecek acep hamilelikte en zorlandigim şey bu durum oldu galiba bı an evvel hayırla bitseydi
Ya hayırlısı olsun canımErkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördümkesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi
Y YagmurrTanem erkek yazabilirsin
41 e kalırsa ağustos da doğacak çocuğumAy inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bizebenim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum
Ayy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsjÇok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaaaaaa nasıl yaniii ikiz olsa doktor der heralde yani iki bebek görür artık ayrılacak büyüklükte değil mi bilmem hiç yükleniyor mu denemedim
Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.Canım ikiz olabilir mi diye sormuşsun bir mesajında, burda sanki iki kese var zaten ben mi yalnis anlıyorum
41 e kalırsa ağustos da doğacak çocuğumAy inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bizebenim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum
Ay bilemedim ya öyle bir şey varsa şooookAyy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj
Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.
Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo
Teşekkür ederimYa hayırlısı olsun canımsağlıkla al kucağına inşallah
Bende cumartesi günü gideceğim çok merak ediyorum bakalım bizim bücür ne çıkacak
Yarin tekrar gidiceemAy bilemedim ya öyle bir şey varsa şooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?