Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Çok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaa aaaa nasıl yaniii ikiz olsa doktor der heralde yani iki bebek görür artık ayrılacak büyüklükte değil mi bilmem hiç yükleniyor mu denemedim

Kızlar bugün hamile olduğumu kızıma söyledim. Şok oldu ve çok sevindi. Hatta kimseye deme dememe rağmen, hemen kankasına yazmış. Ben evde yokken de aramış ve telefonda sevinçten ağlayarak ona anlatmış. Bunu gören kankasının annesi bana, hamile misiiiiin ! diye anında dönüş yaptı. Ordan biliyorum.

Neyse diyeceğim o ki, şimdi telefona kurmaya çekindiğim uygulamayı artık yükleyeyim, siteye tarayıcıdan girmeyeyim dedim. Ama App Store da uygulama çıkmıyor.

Kadınlar kulübünü uygulama üstünden kullanan varsa beni bilgilendirsin pilisss

Ay kadınlar kulubunun uygulaması mı var varsa biz niye tarayıcıdan perişan oluyoruz hani app store da bulamıyorum

Çok şükür hayırlı olsun canım nerde yaptırdınız bende yaptırmak istiyorum ama doktor aracılığı olmadan ben ulaşamıyorum

Merhabalar gecmis olsun öncelikle nerede ve ne kadara yaptırdınız bilgilendirebilir misiniz rica etsemmm
Merhaba, burdan yaptirdigim firma adını vermeyeyim ama bunu yapan genetik laboratuvarları var,kadın dogum doktorlarıni ziyaret ettikleri için doktorlarda onların bilgilleri oluyor, yani doktora sorarsanız yonlendirecegi firmaları mutlaka vardır, özelden de mesajla açıklarım ben size...

Benim de 13. Hafta güncellemem baş ağrısı sanırım. Beynim zonkluyor ben de ne yapsam fayda etmedi 3 gündür çekiyorum. Stop ever’in migren patchini söyledim buzdolabına koydum kullandım ehh işte az biraz geçirir gibi oldu uyudum uyandım yine ağrım var 2. Trimester başında oluyomuş niye oluyor acaba. Şey duymuştum başınıza soğuk birşey koyarken ayaklarınızı sıcak suya koyun aynı anda öyle geçiyor diye deneyeceğim

İnsAllah

Akıntınız devam etti mi

Erkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördüm kesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi
Y YagmurrTanem erkek yazabilirsin
Ya hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Bende cumartesi günü gideceğim çok merak ediyorum bakalım bizim bücür ne çıkacak

Çok iyi ya bu erkolar şimdiden fenaaa aaaa nasıl yaniii ikiz olsa doktor der heralde yani iki bebek görür artık ayrılacak büyüklükte değil mi bilmem hiç yükleniyor mu denemedim
Ayy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj
Canım ikiz olabilir mi diye sormuşsun bir mesajında, burda sanki iki kese var zaten ben mi yalnis anlıyorum
Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.

Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo

Eklentiler

• 20250106_161524_exported_17749.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG-20250106-WA0010(1).jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 42
Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum ocean yazmıştı bana başlamadım hala kullanmaya kasık ağrılarım pek olmuyor saha çok bel ağrılarım var

Ay bilemedim ya öyle bir şey varsa şooook

Ya hayırlısı olsun canım sağlıkla al kucağına inşallah
Bende cumartesi günü gideceğim çok merak ediyorum bakalım bizim bücür ne çıkacak
Teşekkür ederim amin inşallah hepimiz saglikli alalim Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…