Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    38
Ultrasonlardan ben de bir şey anlamıyorum ve yukarıda bir arkadaşın dediği gibi hepsinin duruşunu erkeğe benzetiyorum nedenseAma benim doktor bacaklarının yapısına bakarsak ve ortada çıkıntı da oluşmadığına göre kız olabilir demişti. Sizde de çıkıntı yok gibi. Ben de kız derdim tamamen tahmini olarak. Sağlıkla doğup mutlulukla büyüsün inşallah

yaa çok teşekkür ederim inşallah hepimz hayırla sağlıkla kucağımıza alalım :)

önceki gebeliğimde 11+2 de sonlandırılmıştı gebeliğim o çok hareketliydi bu böyle yatıyor eliyle yüzünü kapattı sadece o kadar :)
Benim kızım öyleydi. Çikolata yiyip gidiyordum muayeneye. Yine totosunu dönmüş uyuyor oluyordu. Hep tembel ve yüzü kapalı.

Cinsiyeti bile detaylıda anlaşıldı kesin olarak.
Seninkinde de içime kız doğuyor. Bilmiyorum

Sen hangi hastaneye gidiyorsun ?

Bazen aklım almıyor buncacık beybide burun kemiğini görebiliyosun ama cinsiyet söylemiyosunbana kız gibi geldi hayırlı evlat olsun inşallah

Bende pek beceremem tahmin yürütmeyi ama kalbime kız gibi doğdu sağlıkla gelsin miniğin
Bence ben gitmiyim ya subatta kontrolum var o zaman sorarım.
Ing dan bir doktora yazdım sagolsun cevap verdi bahanem oldu gitmemek için de bu konuyu burada kapatıyorum
Demekki Dr farklı açıdan bakmış bize öyle gelmis tamam canım Şubat'ta sorarsin artık

konya şehir hastanesine gidiyorum canım erkek hissediyorum ama kız olsada fena olmaz hani :)
Bazen aklım almıyor buncacık beybide burun kemiğini görebiliyosun ama cinsiyet söylemiyosunbana kız gibi geldi hayırlı evlat olsun inşallah
inşallah teşekkür ederim :)

Bana erkek gibi geldi omurilik yapısı grup erko dolacak yarabbiii

Inanırmısın az önce İnstada gördüm hamile bir bayan almıştı oda acayip rahat dedi
Görünce bende mi alsam dedim
Sende yazınca bende de bir alma hevesi oluştu bel ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum Denersen beni de bilgilendirir misin

Bunu okuyunca bir içim rahatladı teşekkür ederim canım

Malesef bitmiyor. Tamda dediğiniz gibi hasta çocuk gelip bütün bir sınıfı hasta ediyor. Öğretmeni hasta ediyor. Allah herkese anlayış kul hakkı bilinci versin...
Ah bilseniz nelerle karşılaşıyoruz. Çocuğun bir gün önce kolu kırılmış ertesi gün okula getirmiş annesi( garibim uyuya kaldı masa basinda birgün önce acıdan uyumamış) Başka bir çocuk altını ıslatmıs aradım anneyi dursun öğleye kadar birşey olmaz diyor evi hemen okulun karşısında yürüme mesafesi... Çocuğun arkadaşlarina mahcubiyeti üzüntüsü annem ne zaman gelecek diye sorması. Daha neler var... Bazen diyorum bu kadar anne olmak isteyen var bunlar hiç haketmiyor anneliği...

Ben de oradan görüp aldım elime Daha bugün geçti akşam deneyeyim yorumumu söyleyeceğim sana da. Rahat ettirecek gibi duruyor gelince üstüne bir uzandım ama tabii uzun süre uyuyup uyandıktan sonraki etkisini gece görür söylerim

Ya bende öğretmenim de ben liselerle calisiyorum hastaysa falan tak maske diyorduk şimdi çalismiyorum da, sizin iş sıkıntılı ya desen anlatamiyorsun ki bunu anlayacak çocuk değil zaten veli, asıl eğitime veliden başlamak lazım, o çocuklarda kalacak hasarı düşünmeyen bı anneye eğitim şart

Kızlar bugün tam 11. Haftaya girdik, bebiş incir büyüklüğündeymiş :) muhtemelen regl tarihim. Kaşıklarımda ince ince ağrılar var. Epeydir olmuyordu. Az korktum. Acaba adet tarihim diye mi ağrım oldu sizde de olmuş muydu ? Yarın doktor kontrolümüz var. Benimle aynı tarihli gele olan arkadaşım vardı. Geçen hafta bebişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş ondan mı etkilendim noldu bilmiyorum bugün biraz kaygılıyım sanırım

Merhaba kızlar 12 haftalık bebeğim cinsiyeti görebilen var mı doktor erkek gibi ama daha erken dedi

Eklentiler

• IMG_3001.jpeg
    242,9 KB · Görüntüleme: 48
Aynı sebepten yeni geldm doktordan 10+6 normalmiş yayılıyor bizim bebekler sanırım şükür kalp atışı filan normaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…