Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    165
Hahaha
Ayy benimde artık geceleri çok fazla mide yanması oluyor bende 2 gibi kalktım midem bir fena anlatamam sanırım bundan sonra daha sık karşılaşacağız

Hahaha
Ayy benimde artık geceleri çok fazla mide yanması oluyor bende 2 gibi kalktım midem bir fena anlatamam sanırım bundan sonra daha sık karşılaşacağız
doktorumla görüştüm bugünde beyimiz yukarıya baskı yapıyormuş mide sıkıştığı için oluyormuş :)

Günaydınlarrrr
Bugün şeker kontrol günüm ve kadın doğum kontrolü umarım güzel haberler alırım
Güzel haberlerle gel bacım
Benim de bugün kendi Dr uma kontrolüm var.
doktorumla görüştüm bugünde beyimiz yukarıya baskı yapıyormuş mide sıkıştığı için oluyormuş :)
Ah bu veletler.
1 kg kütleleriyle bizi şekilden şekle sokuyorlar

Midelerle uğraşmayın kızlar, bebisler büyüdüğü için daha yukarıda olduğu için mideyi sıkıştırıyor, doğuma kadar da böyle sıkıntılı gidecek, bebek aşağı inip kanala girince rahatlama gelecek, anlarsınız zaten bebeğin indiğini, rahatsızlıklar azalacaktir, az yemek yiyin, ne kadar az lokma o kadar rahat mide

ama o zaman da doymuyorum ne kadar az lokma o kadar açlık :)))

ama o zaman da doymuyorum ne kadar az lokma o kadar açlık :)))
Ben alıştım. İnsan nelere alışıyormuş...

İlk başlarda doymadım ya, hala açım diye gözüm geride masadan kalkıyordum. Şimdi aynısı kadar yiyorum. Mutmain oluyorum.

Son düzenleme:
günaydın kızlar
dünde benim dr kontrolüm vardı valla şaşırdım ne diyeceğimi düşüneceğimi,
30. haftadayım bebek kilolu ve suyum fazlaymış diğer ense kalınlığı ve böbrekler düzelmiş çok şükür bu seferde işte kilolu olması fazla suyun olması bir genetik rahatsızlığa sebep olabilir keşke wes yapsaydın ha bu wes falan da yeni çıktı önceden bu kadarla yetiniyorduk ama sen yaptırsaydın keşke ha ama başka bir belirti yok hersey normal falan dedi çam sakuradaki dr. kendi dr umu aradım böyle böyle diye ben sana stres yapma protein kaçağımız var sen tansiyonuna dikkat et yeter test yaptırsan ne olacak doğuracaz artık dedi bunları düşünme başka birşey yok sen tansiyonuna dikkat et dedi birde çam sakuradaki dr sabah akşam iki hafta açlık tok kan şekerini ölç sonuçla iki hafta sonra gel dedi şeker ölçüm cihazı alıp ona bakacağız. 26. haftada kilosu 1085 di simdi 30. hafta 1700 olmuş
valla deli ettiler beni her gitmeye moralimi bozup geri yolluyorlar neyse ki bu sefer kendi dr um biraz moral verdi

aynı şeyleri 24. haftamda söylediler çok korkuttular rabbim ne eylerse güzel eyler boşu boşuna strese sokup hamileliği zehir ediyorlar. zaten 30. haftaya gelmişsin bu saatten sonra şunu yaptırsan bunu yaptırsaydın tüh vah demekle ancak kendini strese sokarsın. hoş zaten bugüne kadar yok amniyosentezdi yok şuydu buydu diyip sana aylarını zehir ettiler. bırak bu haftadan sonra bari rahat geçsin bebişinii düşün hayırlı sağlıklı olacaklar inşallah rabbim sağ salim bağışlasın bizlere canım sende kendini üzüp strese sokma bence

Cnm muhtemel şeker başlangıcı olabilir suyun fazla olması genelde bu sebepten oluyor de şekerini ölçtür gel diyor ama Buda net bilgiyi vermiyor belkide gece şekerin yükseliyor uykuda bilemezsin sen yediklerine çok dikkat et ben resmen aç yaşıyorum bu gebeliğimde 28 hafta olucam kaldığım kilodan daha aşadayım hala özellikle akşam altı yediden sonra bişi yeme bu çok etkiliyor şekeri ve yürüyüş yapman gerekiyor preeklemsi bir önceki gebeliğimde yaşadım bir ay kala o zehirlenme başlarsa zaten tansiyonu hiçbişi düzeltemiyor sen vücudun daha fazla ödem toplamaması için yediklerine dikkat et ve bol bol su iç hiçbişi olmaz insallah kritik dönemi geçmişsin en azından

amin canım sağolasın Allah razı olasun cümlemizin inşaallah amin

Sağol canım Allah razı olsun doğru bunlara da dikkat ederim çok sağol

Ben de yanma problemi yaşıyorum. Artık yanmadığı zaman yok. Gırtlağıma kadar alev alev. Doktor b kategorisi bi mide koruyucu yazdı. Gaviscon yarım saat işe yarıyor sonra daha beter. Bakalım daha reçeteyi almadım inş ilaç iyi gelir

Kaç kg aldın ki toplamda onu merak ettim valla zayıf annelerimize ye diyoruz biz dedi benimki habire kg almış miyim diye bakıyor rüşvet iyiymiş ama doktorun durumu anlamış hemen
9,5 aldım şimdiye kadar benimki de öyle gider gitmez hemen tartıya çık bakalım diyor psikolojimi bozdu ya anlamaz mı ya adam artık kurdu olmuş bu işin ben daha soruyu tamamlamadan anlıyor artık o kadar çok maruz kalıyor ki aynı sorularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…