- Konu Sahibi mayala katar
- #14.161
Mayalamm günaydın hosgeldin çok teşekkür ederimCanım gönlünü ferah tut predictor güvenilir bir test diğeri belki seni yanılttı az kaldı en iyisi kan test sonucu kendini strese katma canım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayalamm günaydın hosgeldin çok teşekkür ederimCanım gönlünü ferah tut predictor güvenilir bir test diğeri belki seni yanılttı az kaldı en iyisi kan test sonucu kendini strese katma canım![]()
Benim de 5. Gündü ama benim de 12 gün vermişti doktorum nedense doktora göre değişiyor sanırım
Benimde pazar amaklinik kapalı olduğu için pazartesi gel dedi ama ben herhangi bir hastane acilinde vereceğim inşallahBenim de 5. Gün embriyosu ama 12 gün sonra kan test tarihi verdi haftasonu girdiği için pazartesi günü uygun dedi![]()
Mayalamm günaydın hosgeldin çok teşekkür ederimdilerim pazar günü size mutlu haberi verebilirim
sonrada sen bize verirsi
![]()
Benimde pazar amaklinik kapalı olduğu için pazartesi gel dedi ama ben herhangi bir hastane acilinde vereceğim inşallah![]()
Çok güzel bir değere hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsundoktor kese randevunuzu verdi mi o nasıl oluyor benim ilkte insallah
![]()
Allah binlerce kez razı olsun canım benim içimi ferahlattin Rabbim de seni hepimizi ferahlatsin bu cuma vaktinde insallahGünaydın canım benim gönlünü ferah tut testlerini gördüm tutunmasa niye pozitif göstersin senin 3. Gün embriyosu olduğu için ancak idrara yansıyor vereceksin inşallah dilerim iki minnoşta tutunmuştur pazar günü ne birşey kalmadı aşkım az daha sabır![]()
Tamamdır bunu da öğrendimmNormalde ikinci kanı görmeden kese günü vermezler canım en az iki defa vermen gerekiyor![]()
Ayy,çok iyiymiş benceBizimkiler ikinci testi en az 5 gün sonra yapıyor değerler daha da yüksek olsun diye ondan emin olunca artık vermene gerek yok diyorlar![]()
Anladım canım her yer farklı işte.bana hemsirem sonucu pazar günü bana at ona göre konuşuruz dedi inşallahYok canısı ben başka yerde veremem haftasonu aciller açık onlarda öyle şeylere bakmaz ha düşersin başına birşey gelir o şekilde bakarlar onun harici tüp bebek merkezinde vermek zorundayım ilk takipleri çünkü onlar yapacak![]()
En merak ettiğim sorulardan biriGünaydın herkesebir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?
Allah binlerce kez razı olsun canım benim içimi ferahlattin Rabbim de seni hepimizi ferahlatsin bu cuma vaktinde insallah![]()
Ayy,çok iyiymiş bence![]()
Anladım canım her yer farklı işte.bana hemsirem sonucu pazar günü bana at ona göre konuşuruz dedi inşallahiçim tekrar kıpır kıpır sayenizde
![]()
Tamamdır bunu da öğrendimmilk ve tercubesizlik işte
![]()
Günaydın herkesedün kontrolüm vardı normede cumartesi opu olma ihtimalim vardı eşimde sperm bulunsaydı. Dün yumuta bı tanesi tam gelişmemiş dedi doktor tekrar iğne verdi cumartesi günü kontrole gidecgim salı günü opu olur büyük ihtimalle ama üç gündür afedersiniz yumrata akı gibi şeffaf akıntım çok oluyor sizce normal mi bu ignelerden böyle olan varmiydi
Benim 3 kez yaptırdı 3.den sonra yapma dediGünaydın herkesebir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?
Çok sağolun Allah razı olsun sizdenGünaydın canım hoşgeldin
Geç olsun güç olmasın inşallah belki gecikmesi sizin hayrınıza olacak bilemezsin onun için sen gönlünü ferah tut
Akıntı hepsi çok normal çok sayıda folikül büyüyor Progesteron seviyesi artıyor ondan dolayı benim de çok vardı hatta korkuyordum doktorum hepsinin normal olduğunu demişti![]()