- 29 Ekim 2020
- 1.693
- 3.502
- 83
- 32
- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.821
Magvital yazdı en başta ishal yapar gibi olunca efermag yazdı canım.Kızlar magnezyum olarak ne kullanıyorsunuz
Doktorum ocean yazmıştı bana başlamadım hala kullanmaya kasık ağrılarım pek olmuyor saha çok bel ağrılarım var
Eğer ikizse gerçekten büyük şok olur. Bende iki gibi gördüm çok acayipYarin tekrar gidiceem
Amin inşallahTeşekkür ederimamin inşallah hepimiz saglikli alalim Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin
Bebeğiniz tek keseAyy bilmiyorum ama kafam yandi yani nasil oldu bu hshsjsj
Ya evet işte ben de onu anlayamadım Doktor da hiçbir şey söylemeyince ben o diğer kese gibi gözüken şey fark ettim ama doktor görse söyler de herhalde diye çok da araya girmek istemedim.
Ama bebeğin pozisyonu solda attığım şekildeyken yani secdeye eğilmiş gibi duruyor Diğeri önünü dönmüş dümdüz yatiyo
Amin.Bebeğiniz tek kese
Sağlıkla gelsin inşallah
Yani ben olsam bende giderdimYarin tekrar gidiceem
Yani ben olsam bende giderdimay mutlaka yaz hemennn çatlarım
Hadi bakalım
Yazarim tabi ogleden sonra anca giderim ama :)
Sabah ola hayrola diyelim o zaman artık yarin gidip ogrenicemHadi bakalımben videoya da baktım ama yine anlamadım
Tek bence canım kıpır kıpırlar ondan oluyor hep bunlarSabah ola hayrola diyelim o zaman artık yarin gidip ogrenicem
Yani inşallah tekdir dicem hic hazir hissetmiyorum kendimi 2 yeTek bence canım kıpır kıpırlar ondan oluyor hep bunlar
Hahah belli olurdu illa bu zamana kadar rahat olYani inşallah tekdir dicem hic hazir hissetmiyorum kendimi 2 yeama aleti biraz sola kaydirimca yine eski pozisyonunda duruyor olması kafami karıştırdı
Yarın olaydı hemenHahah belli olurdu illa bu zamana kadar rahat olyinede git için rahat etsin
Yarını bırak tek temennim temmuz olaydı hemen gaviscon ile birbirmize bakıyoruzYarın olaydı hemen
Ne aylaaarr ne yilllar geçti 6 ay da geçer gider inşallah su gibiYarını bırak tek temennim temmuz olaydı hemen gaviscon ile birbirmize bakıyoruz
Ay inşallah ya ocak-şubat grubuna dalıp trip atasım varNe aylaaarr ne yilllar geçti 6 ay da geçer gider inşallah su gibi
Hareket ediyor bence göz yanılsaması tamamen bundan ibaret ben tek kese tek bebek gördüm:)Amin.Tek kese tek bebek mi yani peki nasıl oluyor da birden bire pozisyon aniden sırt üstü gibi görünüyor çünkü bacaklarini katlamis bi sekilde yüz üstü yatiyordu
Simdiye kadar farkedilmemis olmasi normalmi kacinci ayda belli olurki ikiz gebeliklerNe aylaaarr ne yilllar geçti 6 ay da geçer gider inşallah su gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?