• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    36
Kızlar ya ben sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum yani sağ ve sol şeklinde daha çok uyumaya çalışıyorum ama geceleri uyuyunca sonra bir uyanıyorum sırt üstü uyumuşum belki saatlerce öyle uyuyorumdur bu bel ağrılarından dolayı sanırım uyurken bile direk o pozisyona giriyorum
Ben de aklınıza gelebilecek pozisyonda uyurken buluyorum kendimi yüzükoyun, sırtüstü, yan vs. Daha bebek ağırlaşmadığı için sorun değil sanırım ama nasıl engel olunur ki bu duruma?

Hasta olsa da gönderiyorlar mı ya, bende bakıyorum da, hastayken gönderilmeli diye kurallar falan var aslında, uyan yok mu 🤨
Kurallar var da uyana tabi😏 Anne çalışıyor bırakacağı kimse olmasa anlayacağım. Kadına hasta hasta neden getirdiniz diyorum, misafirliğe gideceğim rahat edemiyorum çocukla diyor😳 bu şekil kalıyorum.

Ben de aklınıza gelebilecek pozisyonda uyurken buluyorum kendimi yüzükoyun, sırtüstü, yan vs. Daha bebek ağırlaşmadığı için sorun değil sanırım ama nasıl engel olunur ki bu duruma?
Ya ben ilk gebeliğimde hiç böyle değildim nasıl yatıyorsam öyle buluyordum kendimi ama şimdi hiç kendimi tutamıyorum direk sırt üstü uzanmaya devam ediyorum nasıl alışılacak bu duruma inan bende bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Kurallar var da uyana tabi😏 Anne çalışıyor bırakacağı kimse olmasa anlayacağım. Kadına hasta hasta neden getirdiniz diyorum, misafirliğe gideceğim rahat edemiyorum çocukla diyor😳 bu şekil kalıyorum.
Ay cidden bugüne kadar ben nereye çocuğumu oraya götürdüm şimdi sıkılıyor okul istiyor yarım gün aktivite için vericem ama hiçte hastayken belirti varken gonderemem hem insanın gözü arkada kalmaz mı ya ne bileyim 😑

Benim test sonuclarimda cikmis %85 iyi %15 bir problemi olabilir dedi doktor yardimcim eger istersem daha detayli bir test yaptirmam gerektigini soyledi, bende istemedigimi soyledim sizce ne yapmaliyim

Kızlar ya ben sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum yani sağ ve sol şeklinde daha çok uyumaya çalışıyorum ama geceleri uyuyunca sonra bir uyanıyorum sırt üstü uyumuşum belki saatlerce öyle uyuyorumdur bu bel ağrılarından dolayı sanırım uyurken bile direk o pozisyona giriyorum

Canım daha çok erken bunlara takılmak için. Uyurken zaten vücudun sana en konforlu pozisyonu buluyor.

Yatma pozisyonu bebek için değil anne için önemli. Bebek zaten çok korunaklı yerde içinizi ferah tutun zaten yatmamaniz gerektiği zaman yatamayacaksiniz yüz üstü de sırt üstü de vücudunuza güvenin 🥰

Ben evvelden beri yan yatmayı severim. Ama suan sırt üstü asla yatamıyorum. 2 dk bile öyle duramıyorum, ne oluyorsa nefesim kesiliyor.

Aynı endişeleri ben de paylaşıyorum, bazen gerçekten sırtüstü daha rahat edecek gibi oluyorum. Ama doktor sırt üstü yatmak artık demişti. Bakalım nasıl ilerleyecek.

Ben evvelden beri yan yatmayı severim. Ama suan sırt üstü asla yatamıyorum. 2 dk bile öyle duramıyorum, ne oluyorsa nefesim kesiliyor.
Ben de öyle hep yan yatarım ya sağıma ya soluma. Sırt üstü uyuyamıyorum. Uyurken bazen öyle uyanıyorum ama sırtım ağrımış oluyor rahat edemiyorum. Yüzüstü gençken yatardim lisede falan. Şuan kesinlikle yüzüstü yatamam boynum tutuluyor yaslaniyorum herhalde 🤣🤣

Aynı şeyi ben de yaşıyorum Dün ebebek'ten bir tane bel destek yastığı sipariş ettim bugün elime ulaştı bakalım onu deneyeceğim bu gece İnşallah işe yarar ben hepsiburada'dan aldım 400 liraydı Hepsiburada 100 lira kupon verdi 300 liraya geldi bana.

Böyle bir yastık hem sırtı belini destekliyor hem de karnını gebelik biraz daha ilerleyince daha kullanışlı olur diye düşünüyorum

Eklentiler

• 17362451971896496519913620344106.jpg
    17362451971896496519913620344106.jpg
    97,1 KB · Görüntüleme: 61
Ya ben ilk gebeliğimde hiç böyle değildim nasıl yatıyorsam öyle buluyordum kendimi ama şimdi hiç kendimi tutamıyorum direk sırt üstü uzanmaya devam ediyorum nasıl alışılacak bu duruma inan bende bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Ben de Normalde hep yan yatmayı seven bir insandım Ama gebeliğin başındaki bel ağrılarımdan dolayı Sırt üstü yatmak daha konforlu geldi bana öyle alıştım ve şu an kendimi hep sırt üstü yatarken buluyorum
Benim test sonuclarimda cikmis %85 iyi %15 bir problemi olabilir dedi doktor yardimcim eger istersem daha detayli bir test yaptirmam gerektigini soyledi, bende istemedigimi soyledim sizce ne yapmaliyim
Canım detaylı testi her Doktor söylüyor sanırım Bana da dün gittiğimde dedi ki çıkabilecek en iyi Sonuç çıkmış ama bunlar kesin sonuç değil istiyorsan Fetal DNA veyahut da karından sıvı alma işlemi ile yapılan bir test daha varmış %90 95 oranında net cevap veriyormuş ama ben de dedim ki yani Zaten en iyi Sonuç çıkmış diyorsunuz Çok da kurcalamaya gerek yok dedim Sonuçta yapabileceğimiz bir müdahale de yok bu sonuç Beni tatmin etti o yüzden gerisi Allah'a kalmış bir şey dedim öyle kapandı. Bu bekleyişlerimizin sonunda da inşallah Rabbim mutlu bir şekilde sonuçlandırır

Hanımlar Ben şimdi doktora gideceğim ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani nasıl sorayim bunu. Dün baktınız ikiz de demediniz ama bana ikiz gibi geldi sizin göremediginizi mi gördüm acaba 🤣 diye mi sorucam ne sorucam been 😵‍💫😵‍💫🤣🤣
Ne bileyim kuzum bilmiyorum ki naasil sorulur bu 🤣🤣

Hanımlar Ben şimdi doktora gideceğim ama ne diyeceğimi bilemiyorum. Yani nasıl sorayim bunu. Dün baktınız ikiz de demediniz ama bana ikiz gibi geldi sizin göremediginizi mi gördüm acaba 🤣 diye mi sorucam ne sorucam been 😵‍💫😵‍💫🤣🤣
Ahahahaha eğlendim 😀 ya şimdi doktordan doktora değişir bazısı sinirlenir kızabilir o yüzden emin olamadım 😀 ama hocam videoyu izlerken farkettim Burda bi kese daha mı var panik oldum diye sorabilirsin 😀

Ben de orzax kullanıyorum canım bacaklarım kasılıyor o yüzden iyi geliyor magnezyum

Birşey sorucam, benim de bacak kasılmalarım oluyor, hatta bazen karnım da kasılıyormuş gibi hissediyorum. Doktora söylediğimde kramp olsa hamilelikten derdim ama kasılmanın hamilelikten olduğunu sanmıyorum demişti. Sizin kasılmalarınız kramp gibi mi?

Ay inşallah ikisini de tatma şansı verir Rabbim bize 🙏 benim oğlum 41+0 da doğdu o yüzden normal tarihi geçebilir bile hiç bilemiyorum 😂
41 e kalırsa ağustos da doğacak çocuğum 😅 ilk hamilelikte daha geç oluyor diyorlar
😂 Valla bir şey diyeyim mi hiiiiiiic belli olmuyor ilk çocuklar geç doğar derler ama burda ilk cocugunu 37+ larda kucağına alan da var. Bebek ne zaman isterse ne zaman keyfi gelirse o zaman doğuyor 😂 zamanını doldurup sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat 🥰
Aminn en muhimi de o

Kızlaaar 12+6dan selam olsun çok şükür burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet hakkında bişry demedi bende hiç anlamam tahmin dahi yürütemem var mı içinizde tahmini olan 🙈

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    241,5 KB · Görüntüleme: 60
Ahahahaha eğlendim 😀 ya şimdi doktordan doktora değişir bazısı sinirlenir kızabilir o yüzden emin olamadım 😀 ama hocam videoyu izlerken farkettim Burda bi kese daha mı var panik oldum diye sorabilirsin 😀
Ne bileyim kuzum bilmiyorum ki naasil sorulur bu 🤣🤣
Bence ben gitmiyim ya subatta kontrolum var o zaman sorarım.
Ing dan bir doktora yazdım sagolsun cevap verdi bahanem oldu gitmemek için de🤣🤣🤣 bu konuyu burada kapatıyorum

Eklentiler

• IMG-20250107-WA0003.jpg
    IMG-20250107-WA0003.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 56
Kızlaaar 12+6dan selam olsun çok şükür burun kemiğini gördü ense kalınlığına normal dedi ama devlet hastanesi olduğu için cinsiyet hakkında bişry demedi bende hiç anlamam tahmin dahi yürütemem var mı içinizde tahmini olan 🙈
Oyyy yatışa bak 🥰😍
Hiç anlamam ama kız diyorum 😄

Back