Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Amin cümlemizin canım inşaallah .sorma ben çok sabırsız davrandım 🙈 stres bitmiyor ki tuttu mu , kese görünecek mi , bebek görünecek mi , kalp atışı olacak mı , devam edecek mi 🤦🏻‍♀️ Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşaallah .Bazı insanlar için hamile kalmak ve hamilelik keyif verici sıradan ve mutlulukla geçerken bizim için hep stres acaba , kaygılarla geçiyor maalesef .sonu güzel olur inşallah hepimiz için 🫂
Hahha al benden de o kadar canim😂 dün hemsireme idrar testi yaptım pozitif çıktı ne zaman kana geleyim diyince önce kahkaha attı biraz daha sabredelim lütfen dedi sonrada😂😂

Hahha al benden de o kadar canim😂 dün hemsireme idrar testi yaptım pozitif çıktı ne zaman kana geleyim diyince önce kahkaha attı biraz daha sabredelim lütfen dedi sonrada😂😂
Öyle gerçekten sen yine iyi durmuşsun canım 😆 ben durmazdım gittim kan verdim 5. Gün 3.78 çıktı oturdum aşağıya yine acabalarla 😆

Amin cümlemizin canım inşaallah .sorma ben çok sabırsız davrandım 🙈 stres bitmiyor ki tuttu mu , kese görünecek mi , bebek görünecek mi , kalp atışı olacak mı , devam edecek mi 🤦🏻‍♀️ Rabbim hepimize sağlıkla nasip etsin inşaallah .Bazı insanlar için hamile kalmak ve hamilelik keyif verici sıradan ve mutlulukla geçerken bizim için hep stres acaba , kaygılarla geçiyor maalesef .sonu güzel olur inşallah hepimiz için 🫂
İnşallah sonu çok çok çok güzel olur bütün çektiklerini unuturuz🥰🥰🥰benim de salı günü kan tahlil günüm ben cesaret edemiyor evde test yapmaya bile .o yüzden günümü bekliyorum..siz çok erken vermişsiniz bir traftan stres bir taraftanda oldu diyebilirsiniz çok karışık bilemedim😂bizde sürekli acaba...sakin olun ve hep olumlu güzel düşün

Canım predictor early ise 6 gün öncesine kadar gösteriyor days doctor ben çok güvenilir diye duymamıştım ama hassasiyetleri farklıdır muhakkak. Predictor Early çok daha hassastır. Testlerinin görselini atabilir misin. En iyi sonucu kan verir

Canım predictor early ise 6 gün öncesine kadar gösteriyor days doctor ben çok güvenilir diye duymamıştım ama hassasiyetleri farklıdır muhakkak. Predictor Early çok daha hassastır. Testlerinin görselini atabilir misin. En iyi sonucu kan verir
Üstteki çarşamba akşamı alttaki de dün sabahki🥲

Eklentiler

• IMG-20250417-WA0011.webp
    IMG-20250417-WA0011.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 30
Çok güzel bir değerlendirme hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun🥰 doktor kese randevunuzu verdi mi o nasıl oluyor benim ilkte insallah🥲
10 gün sonra randevuya çağırdılar beni amin inşaallah senin de bebeğin seninle olsun sımsıkı tutunsun inşaallah hepimizin

Valla doktorum hiç demedi ki bana 2 gün sonra yine ver kan . Ben kendim erkenden başladım ve takip ettim 3 kere 2 gün arayla verdim anlamadım valla benim doktorum neden böyle yaptı
Hepsinin yaklaşımı çok farklı ya gercekten bu doktorlari hep degistirecegiz zaten bir kac hafta kaldi insallah 😂🥰siz içinizi ferah tutun zaten belli olmuş güzelce 🥰

Günaydın herkese ☺️ bir şey soracağım arkadaşlar betayı kaç kez takip ettirdi doktorlarınız 2 kat artışını .Kaç kez 2 kat artarsa artık sorun yok denilebilir ki ya da kaçlara çıkarsa beta kimyasal vs .olmadığı düşünülüp kese beklenir ?

Günaydın canım ben sadece iki defa verdim değerlerin istediğimiz gibi daha verme dedi kese için tarih vermişti kan değerlerin yükselişine göre takip ediyorlar demek ki senin ki iyi artmış artık gerek görmemiş sen gönlünü ferah tut sağlıcakla kucağına alırsın inşallah Amin 🤲❤️

Günaydınlar kızlar, çarşamba ve perşembe predictor test yaptım. Dun yaptığım daha belirgin çıktı. Bu sabah day comfort diye bisi yaptım eczacı vermişti onda çıkmadı. Teste pozitif görüp kanda da pozitif görenler hangi marka yapmıştı acaba ? Predictor en güvenilir diye biliyorum doğru değil mi bebeğim tutunmustur yani içime şüphe düştü de 😔

Canım gönlünü ferah tut predictor güvenilir bir test diğeri belki seni yanılttı az kaldı en iyisi kan test sonucu kendini strese katma canım 🥰

Bugün yaptın mı canım daha çok yeni yeni belirmeye başlamış. Diğer testler bunu algılayamaz zaten
Cok teşekkür ederim. Benimkiler anca buyuyor demek ki 3.gun olunca 🥲🤭İşte bunları oncesinde internetten almıştım elimde yok bugün başka marka yaptım ama onda da çıktı böyle hafif. Hayatımda ilk efa pozitif görünce silik bile olsa o yüzden ne düşüneceğimi şaşırdım da 🥲🫠😂

Back
X