- Konu Sahibi YagmurrTanem
-
- #5.781
Bende de oluyor ya çarpıntı ya ritim bozukluğu bendeki zaten Bugün doktora gittim çarpıntı ilerleyen haftalarda olur dedi şuan normal değilmiş kardiyolojiyi görmemi önerdi. Sürekli devam ediyorsa ya da düzensiz bi kalp atışı hissediyorsan bence sende kardiyolojiye görün derim. Umarım ciddi bişey değildirKizlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir.size bişey sormak istiyorum benim çarpintim var böyle küt küt atıyor.Ayni durumu yaşıyan var mı aramızda
Bence temmuz erkek anneleri grubu açalım bideErkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördümkesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi
Y YagmurrTanem erkek yazabilirsin
AaaaErkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördümkesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi
Dimi yaaa cogumuz erkek çıktıBence temmuz erkek anneleri grubu açalım bide
Orda acmis bacaklari gözüküyor da ondan eglenelim diye sordum aslındaAaaa
Ben resme bakarken (hiç anlamam ya) erkek gibi hissettim. Alıntıla düğmesine bastım ben yazamadan sen ilan etmişsin
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin
Daha şekillidir de devlette pek belli etmiyor ultrasonda. Özelde 4d ye girsen o kadar belli ediyor ki fakat yüz hatları şu an oluşmamıştır tabiSelam herkese 15. Hafta kontrolümden çıkan ultrason görüntüsünü atıyorum ben baya bebek şekli görebiliyorum gibi geliyor sizce de öyle miaynı yiğenime benziyor hatta
DR. Demir hapı verdi ve 1 ay sonra detaylı ultrason için gel dedi.
Bu arada istanbul maltepeye taşındım bugünlük devlet hastanesinde gülüzar diye bi doktora gittim fena değildi ama bilemedim dr tavsiyesi olan varsa buralarda dinliyorum.
Tam erkeğe benzettim diyecektim ki erkek yazmışsınHanımlar selam 13+2 den selam kontrolden çıktım şimdi.
Cinsiyet tahmini olan var mı?
O zamanki kontrolde kesin belli olur cinsiyet meselesi canımİkiz annesi varmı aramızda birşey soracağım
6 şubatta
Sağlıkla gelsin kız gibi doğdu içime ama tabi Allah bilir bizimki gönülden geçenMerhabalar öncelikle gebe olanlara Rabbimden hayırlısıyla,sağlıkla ve kolaylıkla evlatlarını kucaklarına almalarını diliyorum.Şu an gebe olmayan ya da evladını kaybetmiş ama isteyen tüm güzel anne adaylarına da en kısa zamanda Rabbimden hayırlısıyla, sağlıkla ve kolaylıkla evlat nasip etmesini diliyorum
Bugünkü (10+3) karından yapılan ultrasonumda cinsiyet tahmini yapabilecek olan varsa düşüncelerinizi öğrenebilir miyimHayırlı,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil ama insan merakta ediyor tabi
Canım magnezyum eksikliği öyle yapıyor. Kullanıyor muydun magnezyum verdi mi doktorun?Ah canım kızlar bugün sabahtan beri özellikle sağ bacağımda ama az da olsa sol bacağımda sanki durmadan spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı var yürürken bile zorluyor beni var mı yaşayan yada etrafında eşi dostu bu durumu yaşayan ??
YaaaaErkek dedi doktor malzemeyide ben sonradan gördümkesin %90 erkek mi dedim %99.99 bilr diyebilirim dedi
Akıntı normale döndü daha olmadı bir süre yapmayız sanırımDün akşam aynısı benimde başıma geldi malum sebepten ötürü.... Doktor baştan beri hiç yasak koymadi bize ama ilk defa lekelenme yaşadım. Bugünde mecbur okula gittim inşallah sıkıntı olmamıştır. Akıntı normale döndü mü sizin?
Yazınızi ben yazmış gibi hissettim. Grip olmus gibi ağzımın hiç tadı yok. 14. Hafta oldu hala kilo bile almadım. Normalde boğa burcu olarak yemeye bayılırım. Ama şuan sadece tek tip sürekli karbonhidratla tek öğün yiyip gecistiriyorum. İştahla canımın birseyler çekmesini özledim. İnşallah bu günlerde geçecek
Yok kuzum daha vermedi böyle etimin içi ezilmiş gibi hissediyorum daha erken gibi geldi magnezyum eksikliğide sanki ama devam ederse söyleyeyim bari doktoraTam erkeğe benzettim diyecektim ki erkek yazmışsınhayırlısıyla sağlıkla gelsin minik oğlun maşallah
O zamanki kontrolde kesin belli olur cinsiyet meselesi canım
Sağlıkla gelsin kız gibi doğdu içime ama tabi Allah bilir bizimki gönülden geçenamin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Canım magnezyum eksikliği öyle yapıyor. Kullanıyor muydun magnezyum verdi mi doktorun?
MaşallahSelam herkese 15. Hafta kontrolümden çıkan ultrason görüntüsünü atıyorum ben baya bebek şekli görebiliyorum gibi geliyor sizce de öyle miaynı yiğenime benziyor hatta
DR. Demir hapı verdi ve 1 ay sonra detaylı ultrason için gel dedi.
Bu arada istanbul maltepeye taşındım bugünlük devlet hastanesinde gülüzar diye bi doktora gittim fena değildi ama bilemedim dr tavsiyesi olan varsa buralarda dinliyorum.
Geçmiş olsun. Hiç bilemedim.Ah canım kızlar bugün sabahtan beri özellikle sağ bacağımda ama az da olsa sol bacağımda sanki durmadan spor yapmışımda hamlamışım gibi bir ağrı var yürürken bile zorluyor beni var mı yaşayan yada etrafında eşi dostu bu durumu yaşayan ??
Yiğidin malı meydandadır staylllllaYaaaabizimki de açmıştı direk hiç saklama yok bu erkeklerde heralde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Paris’in yolları taştan, sen çıkardın beni beni baştanAkıntı normale döndü daha olmadı bir süre yapmayız sanırım
Gecmis olsun. Parol katkılı serum verebilirler.Kızlar iyi akşamlar, ben grip oldum boğaz ağrısı baş ağrısı hepsi var. Her yerim dökülüyor sanki. Hastaneye gideceğim ama gebeyken serum ilaç vs yapıyorlar mı bu durumda?
Çok teşekkür ederim yorumladığınız içinTam erkeğe benzettim diyecektim ki erkek yazmışsınhayırlısıyla sağlıkla gelsin minik oğlun maşallah
O zamanki kontrolde kesin belli olur cinsiyet meselesi canım
Sağlıkla gelsin kız gibi doğdu içime ama tabi Allah bilir bizimki gönülden geçenamin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza evlatlarımızı
Canım magnezyum eksikliği öyle yapıyor. Kullanıyor muydun magnezyum verdi mi doktorun?
Teşekkür ederim canım bugün doktora gittim oda aynısını dedi Perşembe günü kardiyoloji randevusu aldım bakalım ne diyecekBende de oluyor ya çarpıntı ya ritim bozukluğu bendeki zaten Bugün doktora gittim çarpıntı ilerleyen haftalarda olur dedi şuan normal değilmiş kardiyolojiyi görmemi önerdi. Sürekli devam ediyorsa ya da düzensiz bi kalp atışı hissediyorsan bence sende kardiyolojiye görün derim. Umarım ciddi bişey değildir
Geçen hafta göstermedi hiç dedim kız herhalYaaaabizimki de açmıştı direk hiç saklama yok bu erkeklerde heralde hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Yok canım erken değil. Kendimden biliyorum ilk gebeligimde ilk kontrolden ikinci kontrole kadar olmuştu bende böyle. İkinci kontrolde başlamıştık magnezyuma. Bunda direk ilkte başladık.Yok kuzum daha vermedi böyle etimin içi ezilmiş gibi hissediyorum daha erken gibi geldi magnezyum eksikliğide sanki ama devam ederse söyleyeyim bari doktora
Kısa süreli mi oluyor çarpıntın yoksa devam ediyor mu bir süre?Teşekkür ederim canım bugün doktora gittim oda aynısını dedi Perşembe günü kardiyoloji randevusu aldım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?