• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    34
Ay kadınlar kulubunun uygulaması mı var varsa biz niye tarayıcıdan perişan oluyoruz 😀 hani app store da bulamıyorum
lady peacock lady peacock

Uygulama değilde kısayol gibi bişey anaekrana ekleniyor telefonun sadece kısayoldan hemen girebiliyorsun gibi bişey son güncellemelerle sanki daha iyi gibi zaten ama isteyen olursa nasıl yapılıyor ne oluyor ekran resmi atıyorum. Web uygulamasını kurda kurulumu tıklayıp apple telefonlarda ortaki ok işaretine basıp çıkan menüden ana ekrana tıklaya basıyorsunuz geliyor hemen 😊

Eklentiler

• IMG_5159.jpeg
    IMG_5159.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5161.jpeg
    IMG_5161.jpeg
    99,7 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_5160.jpeg
    IMG_5160.jpeg
    76,2 KB · Görüntüleme: 20
Akıntınız devam etti mi
Dün ara ara devam etti bugünde devam ederse gideceğim artık doktora
Ay inşallah ya ocak-şubat grubuna dalıp trip atasım var 🥲😀 Havalar biraz ısınsa modum düzelir belki grip vs kapacağım diye doğru düzgün çıkmıyorum bile evden zaman geçmiyor böylede kısır döngü resmen 😒 sabır edeceğiz artık hayırlısı ile gelsin minnoşlarda napalım 🥰
Kendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..

Yok canım erken değil. Kendimden biliyorum ilk gebeligimde ilk kontrolden ikinci kontrole kadar olmuştu bende böyle. İkinci kontrolde başlamıştık magnezyuma. Bunda direk ilkte başladık. 😘🥰 İnşallah başka bir şey de değildir tabi yine doktoruna bir danış en kısa zamanda.. bu arada magnezyumlu soda icebilirsin eğer azalırsa bil ki magnezyum eksikliğinden. ❤️
Tamam kuzucum bugün bi sorayım inşallah magnezyumla halledilecek bişeydir çok teşekkür ederim ☺️ 💗💗

Kendinizi ve bebeğinizi korumanız açısından böylesi daha güzel. Ben okul öncesi öğretmeniyim çocuklar sürekli yüzüme hapşırıp öksürüyor dikkat edemiyorlar. E haliyle bende onlardan kapıyorum 3 haftadır grip oldum çok ağır seyrediyor inşallah bebeğe de enfeksiyon geçmemiştir. Şu kış ayı bir an önce bitsin istiyorum bende . ..
Hasta olsa da gönderiyorlar mı ya, bende bakıyorum da, hastayken gönderilmeli diye kurallar falan var aslında, uyan yok mu 🤨

Hareket ediyor bence göz yanılsaması tamamen bundan ibaret ben tek kese tek bebek gördüm:)
Umarım öyledir 🤣
Simdiye kadar farkedilmemis olmasi normalmi kacinci ayda belli olurki ikiz gebelikler 😅 kafamizda deli sorular yarin olsun ve hemen yaz
3 gün omce instagramda bir yorumda 7. Ayda ikiz gebelik olduğunu öğrenen birisinin yorumunu okumasaydim bende öyle düşünmeye devam edicektim 🤣 keseler arka arkaya gelmis hep oyuzden gorememisler onda
Ay kuzucum ben de iki kese gördüm gibi oldu sanki hay Allah 😀 ama biz görüyorsak doktor 10 kere görmüştür yani mutlaka söylerdi bence biz karıştırıyoruz 😀 yarın mutlaka bana da haber ver meraktan çatlarım
Hepinizi haberdar edicem insallah bi gidiyim de. Yanılma payım çok yüksek tabi dediginiz gibi bizim gordugumuzu doktor nasıl görmemiş diye düşünüyorum ama o da insan dalgınlığina gelmistir belki 🤣🤣

Merhaba kızlar, 11+3 ultrason görüntüsüne göre cinsiyet tahmininde bulunabilecek kızlarım var mıdır acaba 🥰 Çok küçük olduğunun farkındayım ama belki tecrübeli birileri vardır❤️
Eki Görüntüle 3532482 Eki Görüntüle 3532483 Eki Görüntüle 3532484
İçime erkek doğdu canım bakalım hayırlısı ile sağlıkla gelsin 😍

Bakın yukledim bu şekilde youtuba 🤣🤣 kese iki mi tek mi sizce? Buraya yukleyemedim böyle çözüm buldum dhdhhdhd

Canım ne bileyim hiç anlayamadım. Sanki iki gibi de tek gibi de. Belki farklı açılardan baktığı için bize öyle gelmiştir. Bir an önce git öğren çatlatma bizi 🤣❤️
Tamam kuzucum bugün bi sorayım inşallah magnezyumla halledilecek bişeydir çok teşekkür ederim ☺️ 💗💗
İnşallah öyledir. Rica ederim yaz öğrenince 😍

Canım ne bileyim hiç anlayamadım. Sanki iki gibi de tek gibi de. Belki farklı açılardan baktığı için bize öyle gelmiştir. Bir an önce git öğren çatlatma bizi 🤣❤️
Olabülü de olmaya bülü de 🤣🤣🤣 Gittigim hastane evime çok yakın değil kahvalti yapip cikicam insallah

41 e kalırsa ağustos da doğacak çocuğum 😅 ilk hamilelikte daha geç oluyor diyorlar
😂 Valla bir şey diyeyim mi hiiiiiiic belli olmuyor ilk çocuklar geç doğar derler ama burda ilk cocugunu 37+ larda kucağına alan da var. Bebek ne zaman isterse ne zaman keyfi gelirse o zaman doğuyor 😂 zamanını doldurup sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat 🥰

Tatil gelsede dinlensen sende ilk trimester çok zorluyor insanı birde çalışıyorsun Allah yardımcın olsun 😞

Ben de orzax kullanıyorum canım bacaklarım kasılıyor o yüzden iyi geliyor magnezyum
Teşekkür ederim eldorin ❤️
Bu bacak kasılmaları bende daha çok kızımda oluyordu ilk gebelikte 6-7 aylarda şuan başlamadı bende ama ilerde başlar diye düşünüyorum bel ağrım çok oluyor hala onun için yazdı doktor içelim şifa olsun ☺️

😂 Valla bir şey diyeyim mi hiiiiiiic belli olmuyor ilk çocuklar geç doğar derler ama burda ilk cocugunu 37+ larda kucağına alan da var. Bebek ne zaman isterse ne zaman keyfi gelirse o zaman doğuyor 😂 zamanını doldurup sağlıkla gelsinler de gerisi teferruat 🥰
Valla ben ilk çocuğum. 42. Haftada hala anamın karnında keyifli keyifli yatiyormuşum sonra suni sanciyla zorla getirmişler beni 🤣🤣🤣 babam bazen der iş olduğunu bilseymişsin hicgelmezmişsin diye(tembelligimden) "zaten gelmiyormusum zorla getirmissiniz" diyorum 🤣🤣

Çok geçmiş olsun 💐 işinizden dolayı yapabileceğiniz bir şey olmuyor Malesef hemen geçer gider inşallah gebelikte hastalanmak ta ayrı sıkıntı oluyor 😕

Hasta olsa da gönderiyorlar mı ya, bende bakıyorum da, hastayken gönderilmeli diye kurallar falan var aslında, uyan yok mu 🤨
Benim çevremde var bir sürü çocuk gitsinde başından başkasına mı bulaştırır okulda zorlanır mı umurlarında değil çoğu başından atıp ya gezme derdinde ya evde yatmak her kış salgın sonra biter mi böyle insanlar varken

Benim çevremde var bir sürü çocuk gitsinde başından başkasına mı bulaştırır okulda zorlanır mı umurlarında değil çoğu başından atıp ya gezme derdinde ya evde yatmak her kış salgın sonra biter mi böyle insanlar varken
Cidden o kadar insanın hakkina girilir mi o sınıflarda hastalık biter mi, bütün çocuklara geçer ordan aileye ohoooo gerçekten yani...

Olabülü de olmaya bülü de 🤣🤣🤣 Gittigim hastane evime çok yakın değil kahvalti yapip cikicam insallah
Hayırlı haberlerle gel canım benim bekliyoruz 🤣😍
Evet mesela benim kız. 37+5te gelmişti cimcime çok acelesi var gibi 🤣😍

Kızlar ya ben sırt üstü yatmamaya dikkat ediyorum yani sağ ve sol şeklinde daha çok uyumaya çalışıyorum ama geceleri uyuyunca sonra bir uyanıyorum sırt üstü uyumuşum belki saatlerce öyle uyuyorumdur bu bel ağrılarından dolayı sanırım uyurken bile direk o pozisyona giriyorum

Back