- 4 Eylül 2018
- 1.551
- 2.999
- 133
- 36
Tamamdır canım teşekkür ederim.Canım doktordan çalışamaz raporu alıp kuruma ver. Onlar iznini rapora göre başlatacaklar
benim sgk da çalışabilir raporumun başladığı tarih görünüyor. iki hafta çalıştım çalışamaz aldım sonrasında. 13 ocakta elimde sgk dökümü var ama edevlette çalışamaz raporumun başladıpı tarihi hiçbir yerde göremedim. bilginiz var mı nerden görüntülenir? kontrol etmek istiyorum yanlış bi tarihse eksik maaş alırım çünküEvet benim doktorumun sekreteri tekrar düzenledi başlangıç tarihi aynı olduğu için sorun olmuyormuş. Ama sen devletteydin sizin insan kaynaklarına bir sor istersen belki ufak bir farklılık olabilir.
Benimki de her an sanki hareketli gibi ve daha cok hissediliyor bence yeri daraldığı için hareketleri çok daha net geliyo bize ondan diye düşünüyorumSelam kızlar. Benim bebis bu aralar daha az uyuyor sanki hareketlerini daha çok hissediyorum sizinde öyle mi. Yerleri daraldığı için mi daha çok hareket hissediyorum.
Evet bu aralar sürekli hareketli gibi dedim noluyor size de bir sorayım dedim ama aynıymışizBenimki de her an sanki hareketli gibi ve daha cok hissediliyor bence yeri daraldığı için hareketleri çok daha net geliyo bize ondan diye düşünüyorum
Ben pek hasta olmadım ama arkadaşlardan ishal olan vardı sanırımŞimdi ben de bir şey sorucam, hamilelik boyunca grip geciren bacilar kabızlık hamilelik boyu devam etti mi aynı şekilde yoksa bu grip salgin vs yalalandiginizda ishal oldunuz mu onu sorcam ishal de doğum belirtisi olabilir diyolar ama gripten mi oldu acaba çünkü bu gribe kadar kabizdim birden çözüldükonunun igrencligi icin özür dilerim başka sorabilecegim emsal kişi yok cevremde sjxnkdjdk
Tamam o zaman tek tek yaşadığım şeyler doğum belirtisi ihtimaline de düştüğü için stres yaptım bu hafta skxnjdnd sıkıntı yok o zamanBen pek hasta olmadım ama arkadaşlardan ishal olan vardı sanırım
Canım yanlış bilmiyorsam raporlar kısmında gözüküyor bir kontrol edebilir misin? Ben şirketin sisteminden baktım kendim için orada beni uzun süreli izne çıkarmışlar ondan e devleti ne yazık ki kontrol etmedim ama ilk rapor aldığımda raporlar kısmında görmüştüm sanki.benim sgk da çalışabilir raporumun başladığı tarih görünüyor. iki hafta çalıştım çalışamaz aldım sonrasında. 13 ocakta elimde sgk dökümü var ama edevlette çalışamaz raporumun başladıpı tarihi hiçbir yerde göremedim. bilginiz var mı nerden görüntülenir? kontrol etmek istiyorum yanlış bi tarihse eksik maaş alırım çünkü
Hayır almanıza gerek yok, orada son çalışma tarihi yazıyor o tarihten sonra izinli olmanız lazım ama isterseniz ik'a ya da muhasebeye direk sorun. Benim şirket sisteminde direk uzun dönem izine ayrıldı şeklinde işaretlendim. Ondan ekstra sormadımKızlar bende şunu merak ediyorum bilgisi olan var mıdır acaba.Ben 32. Haftada çalışabilir raporu aldım 37 deyken doktoruma yeni bir rapor almam gerekiyor mu diye sordum o da hayır zaten sistem 37 den sonra çalışamaz gösteriyor dedi.Ama muhasebeyle ekstra bi görüşmem olmadı.Şuan çalışmıyorum 38.haftamdayım.Muhasebenin bir işlem yapması gerekiyor mu acaba?
ekran görüntüsü eklemeye çalışacağım bu raporda bi sıkıntı var sanki çalışabilir başlangıcım görüniyor. çalışamaz başlangıcımı göremiyorum. çalıştığım yerin sisteminde izinleri girmişler ama sanki tarihler de hatalı gibi.Canım yanlış bilmiyorsam raporlar kısmında gözüküyor bir kontrol edebilir misin? Ben şirketin sisteminden baktım kendim için orada beni uzun süreli izne çıkarmışlar ondan e devleti ne yazık ki kontrol etmedim ama ilk rapor aldığımda raporlar kısmında görmüştüm sanki.
Hayır almanıza gerek yok, orada son çalışma tarihi yazıyor o tarihten sonra izinli olmanız lazım ama isterseniz ik'a ya da muhasebeye direk sorun. Benim şirket sisteminde direk uzun dönem izine ayrıldı şeklinde işaretlendim. Ondan ekstra sormadım
Ama doğum yapar yapmaz sanırım 10 gün içerisinde doğum belgesini iletmek gerekiyor bana şirket öyle demişti ki süt izni hesaplanabilsin
Benim de öyle canim, daha az önce annemlerle konuştuk hatta o kadar çok hareket ediyor ki diyorum herhalde hiç uyumuyorSelam kızlar. Benim bebis bu aralar daha az uyuyor sanki hareketlerini daha çok hissediyorum sizinde öyle mi. Yerleri daraldığı için mi daha çok hareket hissediyorum.
Gözün aydın Allah analı babali büyütsün sağlıkla mutlulukla inşallahMerhabalar sezeryan korktuğum gibi değildi ben de iyiyim Bebişler de 37 artı dört olduğu içim küveze girmediler şimdilik çok şükür. Ağrılarım var tabi sütüm gelmiyor mama ile destekliyoruz herkesten Allah razı olsun korkulacak bir durum değil ameliyat
Hahahha ben ara ara oluyorum canim bence sıkıntı yokTamam o zaman tek tek yaşadığım şeyler doğum belirtisi ihtimaline de düştüğü için stres yaptım bu hafta skxnjdnd sıkıntı yok o zaman
Ayy gözün aydın, sağlıkla büyüsünler inşallahhMerhabalar sezeryan korktuğum gibi değildi ben de iyiyim Bebişler de 37 artı dört olduğu içim küveze girmediler şimdilik çok şükür. Ağrılarım var tabi sütüm gelmiyor mama ile destekliyoruz herkesten Allah razı olsun korkulacak bir durum değil ameliyat
İçim rahatladı ya bende bu bebeye noldu diyordum çok şükür bir sorun yok o zamanBenim de öyle canim, daha az önce annemlerle konuştuk hatta o kadar çok hareket ediyor ki diyorum herhalde hiç uyumuyor
Aslında bazı yerde daha az hareket eder son zamanda diyor ama bizimkiler zıpır galibaİçim rahatladı ya bende bu bebeye noldu diyordum çok şükür bir sorun yok o zaman
Evet görüştüm size sorduktan sonra.Doğum belgesini iletin doğumdan sonra yeterli dediler.Dün instagramda bir hanımefendi gördüm iş yeri izne çıkmış göstermemiş bu yüzden baya sıkıntı çekmiş.Karışık konular gerçektenCanım yanlış bilmiyorsam raporlar kısmında gözüküyor bir kontrol edebilir misin? Ben şirketin sisteminden baktım kendim için orada beni uzun süreli izne çıkarmışlar ondan e devleti ne yazık ki kontrol etmedim ama ilk rapor aldığımda raporlar kısmında görmüştüm sanki.
Hayır almanıza gerek yok, orada son çalışma tarihi yazıyor o tarihten sonra izinli olmanız lazım ama isterseniz ik'a ya da muhasebeye direk sorun. Benim şirket sisteminde direk uzun dönem izine ayrıldı şeklinde işaretlendim. Ondan ekstra sormadım
Ama doğum yapar yapmaz sanırım 10 gün içerisinde doğum belgesini iletmek gerekiyor bana şirket öyle demişti ki süt izni hesaplanabilsin
Ben de şimdi kontrol ettim benim de seninki gibiydi. Tam 5 hafta mı kullandın çalışabilir iznini? Bence ondan dolayıdır bir sorun olacağını düşünmüyorum benekran görüntüsü eklemeye çalışacağım bu raporda bi sıkıntı var sanki çalışabilir başlangıcım görünüyor. çalışamaz başlangıcımı göremiyorum. çalıştığım yerin sisteminde izinleri girmişler ama sanki tarihler de hatalı gibi.
Olabilir benim şirketim kurumsal olduğu ve her şey mailde ilerlettiğimiz ve ayrıca izin sistemleri olduğu için çok dert etmedim. Sorun olursa kanıtlama ihtimalim çok yüksek diye. Çünkü bin kere sordum ben şimdi 4 hafta çalışabilir alıyorum sonra 5'e çekebilirik sorun olur mu diyeEvet görüştüm size sorduktan sonra.Doğum belgesini iletin doğumdan sonra yeterli dediler.Dün instagramda bir hanımefendi gördüm iş yeri izne çıkmış göstermemiş bu yüzden baya sıkıntı çekmiş.Karışık konular gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?