• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Ben de şimdi kontrol ettim benim de seninki gibiydi. Tam 5 hafta mı kullandın çalışabilir iznini? Bence ondan dolayıdır bir sorun olacağını düşünmüyorum ben
beş hafta kullanmadım. 30 aralıkta çalışabilir aldım. 13 ocakta çalışamaz aldım. işyeri sisteminde de sanki 8 ocakta çalışamaz almışım gibi görünüyor bi karışıklık ama en iyisi yarın arayıp bi görüşeyim

Kızlar benım dogum subat 25 gıbı ınsallah😊genelde takıp edıyorum bır cogunuzu.benım gıbı ılk sezeryan olacak arkadaslarıma bır dr tavsıyesı yazmak ıstedım.belden uyusturmada odaya gecınce ılk bır ıkı saat etraftakılerle sohbet etmemek gozler kapalı dınlenmek ve zorunlu hareketler dısında hareket etmemek ve tabıkı nescafe bu baş agrısı olayını oldukca azaltıyormus.Bılgılerınıze😊bende mıgren oldugu ıcın bas agrısı en korktugum sey,sızce spınalmı yoksa epıduralmı daha az bas agrısı yapıyor,daha onceden deneyımleyen arkadaslarım yazarsa sevınırım🌸

Selam nasiliz. doğuran var mı 😊
Benim artık baya baya sancılarım oluyor regli sancısı gibi bacaklarıma vuruyor kasıklarımda sızlama gibi kramp gibi hareketlenmeler oluyor
Ama 3.tremesterın başından beri şikayetim aniden gelen ateş basmaları terleme😑
Cumartesi kontrole gidicem doktor nst için her hafta gel demişti gitmişken bebitomada bakarız nasipse
Sen nasılsın

Kızlar benım dogum subat 25 gıbı ınsallah😊genelde takıp edıyorum bır cogunuzu.benım gıbı ılk sezeryan olacak arkadaslarıma bır dr tavsıyesı yazmak ıstedım.belden uyusturmada odaya gecınce ılk bır ıkı saat etraftakılerle sohbet etmemek gozler kapalı dınlenmek ve zorunlu hareketler dısında hareket etmemek ve tabıkı nescafe bu baş agrısı olayını oldukca azaltıyormus.Bılgılerınıze😊bende mıgren oldugu ıcın bas agrısı en korktugum sey,sızce spınalmı yoksa epıduralmı daha az bas agrısı yapıyor,daha onceden deneyımleyen arkadaslarım yazarsa sevınırım🌸
Spinal ile epidural arasındaki fark nedir?

ekran görüntüsü eklemeye çalışacağım bu raporda bi sıkıntı var sanki çalışabilir başlangıcım görüniyor. çalışamaz başlangıcımı göremiyorum. çalıştığım yerin sisteminde izinleri girmişler ama sanki tarihler de hatalı gibi.
Bir sıkıntı yok çünkü sizin rapor bitiş tarihiniz çalısmaz raporu alacaksınız bu rapor calısabilir raporu doktorunuz dan çalısamaz raporu talep edin normal şartlarda 37 hafta olduğu anda çalısamaza döner ama riske girmeye gerek yok siz çalışamazı alın muhasebeye verin işlesin ler o zaman raporunuz çalısamaz analık raporu olarak işlenecek ve bitiş tarihi yine yazmayacak çünkü raporun bitiş tarihi sizin doğum yaptığınız tarih olacak dopum belgesi ve hastaneden cıkısta verecekleri raporuda muhasebeye ilettiginizde kalan rapor süreniz doğum sonrasına aktarılmıs olacak böylece hem doğuma kadar olan süreniz hemde doğumdan sonraki süreniz belirlenmiş olacak ve SGK hesaplayıp hesabıbıza rapor paranızı aktarmıs olacak

Olabilir benim şirketim kurumsal olduğu ve her şey mailde ilerlettiğimiz ve ayrıca izin sistemleri olduğu için çok dert etmedim. Sorun olursa kanıtlama ihtimalim çok yüksek diye. Çünkü bin kere sordum ben şimdi 4 hafta çalışabilir alıyorum sonra 5'e çekebilirik sorun olur mu diye😅
Bir de 37. Hafta itibariyle sanırım resmi olarak beni çalıştırması yasak beni hala çalışıyor gösteriyorsa bu onların suçu gibi gözükmesi muhtemel. Sadece doğum belgesi önemliymiş ki süt izni ona göre hesaplanıyor demişti bizim ik.
Evet ama rapor ile tasdik etmeziseniz takip etmek zorunluluğu yok şirketin ama siz şirkete bildirmek zorundasınız

ekran görüntüsü eklemeye çalışacağım bu raporda bi sıkıntı var sanki çalışabilir başlangıcım görüniyor. çalışamaz başlangıcımı göremiyorum. çalıştığım yerin sisteminde izinleri girmişler ama sanki tarihler de hatalı gibi.
Her kurum farklı işleyebilir. Bem kamudayım. Çalışamaz raporunu da ayrı istemişlerdi. Çalışamaz raporu aldıktan sonra kalan hakları sonraya devretmek için hesaplama yapılıyor denildi. Hatta ben bir hafta geç almıştım diye o haftayı baz almışlardı. Bence siz doktorunuzdan Çalışamaz talep edin. Sisteme raporda yazılan tarihe göre işlem yapsınlar.

Plasenta previalıyım 38. Haftam 14 şubat oluyor dr bugün bu tarihi verdi. Duam belli, bu tarihten önce kanama lekelenme olmasın inşallah 🙏 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebekleri🙏

selam 😘ben yarın nst gircem ya cumartesi yada pazartesi doğum olacak. Yarın kesinleşecek 🤗
ayyy hadi hayırlısı canım benim de 29 u çarşamba heyecanım dorukta 🥰🥰
Oğluşum bugün cihazdan ayrıldı. 🧿 Sabahtan itibaren kendi solunumundaymış Kavuştuk kucaklaştık oğlumla ilk kez bugün 🥹 Çoook güzel Nasıl sıcacık yumuşacık teni yavrum Tam böyle kalbimin üstüne koydular İlk ağladı gibi sonra mırıl mırıl seslere döndü Sesini bile duyamamıştık yavrumun Boğazında hortumlar varken Güzel kuzum Artık kendisi nefes alıyor Şükürler olsun Bakalım ne zmn emzir dicekler Yarın belki emziririm
Bugün evden çıkarken dedim ki eşime ben parfüm sıkmayayım belki kucağıma verirler bugün 😍
Resmen içime doğdu eşimde şoka girdi
Hemşire diyor anne kalbi hissetmiş
Az kaldı inşallah🙏🩵🧿
ayyy cok mutlu oldummmm çok şükür canım ağlaması sesini duyman çok iyi entubeden ses çıkmaz ayrılınca duymuşsun. 🥰🥰🥰Anne hisseder tabi emzirmeni de isterler yakında ten teması çok önemli ayy içim huzurla doldu.
Selam canim. Benim daha hiç sancim olmadı ya heralde bu gidişle olmucakta. 10 şubat gibi sezaryen olcam zaten 😊
daha 20 gün var benim kızımda hiç sancim olmadı doğum olacağı gün sancim oldu gittim doğurdum 🤣🤣 şimdi de hiç sancim yok nst de 20 civarı çıkıyor toko 5 gün sonra doguracagim bir de
Benim artık baya baya sancılarım oluyor regli sancısı gibi bacaklarıma vuruyor kasıklarımda sızlama gibi kramp gibi hareketlenmeler oluyor
Ama 3.tremesterın başından beri şikayetim aniden gelen ateş basmaları terleme😑
Cumartesi kontrole gidicem doktor nst için her hafta gel demişti gitmişken bebitomada bakarız nasipse
Sen nasılsın
onlar yalancı sancı canım ama çok zorluyorlar hazırlıyor vücut denekki be de çatı ağrısı çekiyorum çok zor 32 lerden beri
Bende girdim doğuran var mı diye bakmaya ama yok galiba 😃
sonradan baktım karlice doğurmuş 😇😇

Back