• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Ay inşallah pik olmustur yaa. Degerlendireyim bugünü de. Çünkü benim pcostan dolayi bu kadar koyulasmam olmuyordu hic. Bilemedim ama pik gibi geldi bana
Aynen degerlendir canm gecen Boyle pik oldu bende buay daha koyu pik oldu yarınki testnden belli olur zaten

Daha fazla koyulaştığını görmüş müydün ki ya bence bugün değerlendir yarın tekrar yap yine pik olursa 3 gün dene kaybın olmaz ama çatlamaya hazır bence
Yok kuzum görmedim ben. Belki en koyu testim olabilir. Pcostan dolayi dalgali oluyor hep. Insallah yanilmiyorumdur. Aynen bende kaybimiz olmaz bugun degerlendireyim diyorum. Yarinki teste göre degerlendirme durumuna yine bakariz artik

Birde takvime takılma benim yumurtlamam 15 inde gozukuyordu ama şuan 20.günü döngümün teste odaklan sadece bence 😊 önceden 28 gunde bir regl oluyodum cocuk yapmaya basladigimdan beri tarihlerim degisti.
Benimde hep 25 günde bir okuyordu şimdi bazen üzüyor bazen kısalıyor anlamadım aslında yarından itibaren eşimle ayrıyız o yüzden her şeye bakıyorum yoksa iki günde bir ile devam ederdim ama sartlar

Amin canım. Benim cumartesi 213 dü Çarşamba günü dün kan verdim 746 olmuş az geldi bana canım çünkü cumartesi sabah vermiştim 4 gün geçmiş oluyor
az değil canım gayet normal 2 ye katlamış işte 10-20 değere takılma sen zaten cuma gitsen vajinal görürsün keseyi ben 1000 lerde vajinal ultrasında görmüştüm keseyi 😊

az değil canım gayet normal 2 ye katlamış işte 10-20 değere takılma sen zaten cuma gitsen vajinal görürsün keseyi ben 1000 lerde vajinal ultrasında görmüştüm keseyi 😊
Randevu bulamıyorum canım hep gebe hasta bakılmamaktadir diyo pazartesi sabah erken gidip sıra almaya çalışacam

Merhaba , pik tarihimiz aynı 18-19 benimkide . Benim de beyaz akıntım var , normalde de olurdu ama bu kadar fazla değildi . Sizin de sürekli mi yoksa ara ara mı ? Mantar falan olabilir mi diye korktumda 😕
sürekli değil ara ara benim. kaşıntı veya yanma olmadan bu şekilde belirti gösterir mi mantar bilemedim benim de aynı şekilde aklıma gelmişti.

İyi etmişsin cnm en azından süphe aklmaz yaptıgı da şimdi yapcan cıksada cıkmasada kafan karışacak stres olacaksın bosuna
Evet evet canım cidden yok silik mi yok gölge mi var insan daha stres oluyor çıkmayacağını bile bile yapmak istiyo insan 🫤

Yok kuzum görmedim ben. Belki en koyu testim olabilir. Pcostan dolayi dalgali oluyor hep. Insallah yanilmiyorumdur. Aynen bende kaybimiz olmaz bugun degerlendireyim diyorum. Yarinki teste göre degerlendirme durumuna yine bakariz artik
Aynen öyle canım es geçme risk almaktansa bu şekilde daha iyi değerlendir gitsin amaann🤣🤣

Evet evet canım cidden yok silik mi yok gölge mi var insan daha stres oluyor çıkmayacağını bile bile yapmak istiyo insan 🫤
Haklısın cnm bende yapmak istiyorum ama tutuyorum cumartesi yada pazar yaparım belki elimde bir tane var kaset test 12.günü bekliyorum

Amin kuzum aminn. Insallah hepimiz güzel haberlerle sevinelim yaaa o kadar iyi gelecek kiiii🥰🙏🍀
Ya ben dün akıntımdan ovülasyon doneminde miyim acaba diye suoheye düştüm test yaptim koyulasiyor gibi geldi. Bugunde yaptim pik olmus gibi geldi bana ama ekleyecegim yorumlarsan sevinirim🙏
Zaten biz 2 aydir romantik ortamlara hasret kaldik inan ki 🤭 bu ay bende akışına birakma taraftariyim ilaç kullanmiycam tabiki daha erken. Innsallah nasip olacak bu ay inanıyorum
Aynen akışına bırak gitsin bende saldım zaten doktor da sal dedi çok düşünmek de strese sokar dedi düşünüp aklına takarsan hiç olmaz dedi bana. Ovulasyon hiç kullanmadım çok bilgim yok buralarda gördüğüm kadarıyla T çizgisi C çizgisi kadar koyu olması lazım hatta C çizgisinden bile koyu olunca tam pik diyorlar
Şeffaf akıntı daha yoğun oluyor ovulasyon döneminde vücut ısısı da artıyor bir nevi kızgınlık dönemi bence kocana daha fazla arzu duyuyorsun

Hanımlar merhaba korunmasız ilişki üzerinden 5 gün geçti süt gibi beyaz akıntım gelmeye başladı yoğun bir şekilde gece hastalancakmışım gibi şiddetli kasık ağrım oldu sizce belirti olabilir mi bilemedim

Back