Fukaeri Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2017 512 718 103 34 Bugün 20:37 Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #16.701 oglak_kadini .!.: ahh kuzummm bende protein kaçağı çıktı hala hastanedeyim çıkamadık daha Kaan iyi çok şükür yanımda Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda eve çıkmak nasip olsun. Eviniz mis gibi bebiş koksun
oglak_kadini .!.: ahh kuzummm bende protein kaçağı çıktı hala hastanedeyim çıkamadık daha Kaan iyi çok şükür yanımda Genişletmek için tıkla... En yakın zamanda eve çıkmak nasip olsun. Eviniz mis gibi bebiş koksun
elif kurt45 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 1.411 2.028 133 33 17 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #16.702 lisbethsalander00 .!.: benim de sabah 7 gibi ağrıyla uyandim. dedim bu sanci artik. eşime soyledim gidelim mi dedi yine biraz dayandım sonra uyumusum. dedim uyuduguma gore yalanci sanci vezir oyle demisti ara ara yokluyor artik. sira bize geliyor elif Genişletmek için tıkla... Kız yemin ederim gece gece aynı kelimeyi kullandım. Sonra sancı duruyor ya 3.5 dk hemen uyumaya çalıştım. Uyuyakalırsam sorun yok dedim uyumuşum
lisbethsalander00 .!.: benim de sabah 7 gibi ağrıyla uyandim. dedim bu sanci artik. eşime soyledim gidelim mi dedi yine biraz dayandım sonra uyumusum. dedim uyuduguma gore yalanci sanci vezir oyle demisti ara ara yokluyor artik. sira bize geliyor elif Genişletmek için tıkla... Kız yemin ederim gece gece aynı kelimeyi kullandım. Sonra sancı duruyor ya 3.5 dk hemen uyumaya çalıştım. Uyuyakalırsam sorun yok dedim uyumuşum
elif kurt45 Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Haziran 2018 1.411 2.028 133 33 16 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #16.703 oglak_kadini .!.: ahh kuzummm bende protein kaçağı çıktı hala hastanedeyim çıkamadık daha Kaan iyi çok şükür yanımda Genişletmek için tıkla... Ya kıyamam şükür bebiş iyide sen perişan oldun ya.
oglak_kadini .!.: ahh kuzummm bende protein kaçağı çıktı hala hastanedeyim çıkamadık daha Kaan iyi çok şükür yanımda Genişletmek için tıkla... Ya kıyamam şükür bebiş iyide sen perişan oldun ya.
ladin19 Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Şubat 2024 1.802 1.781 48 31 8 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi ladin19 #16.704 lisbethsalander00 .!.: ladin19 @oglak_kadini kizlar nasilsiniz ? bebisler nasil Genişletmek için tıkla... İyi değilim canım lohusalık bi tık ağır geldi
lisbethsalander00 .!.: ladin19 @oglak_kadini kizlar nasilsiniz ? bebisler nasil Genişletmek için tıkla... İyi değilim canım lohusalık bi tık ağır geldi