- 16 Eylül 2024
- 1.833
- 1.088
- 48
Ya cok iyi son cümlene cok güldüm dogru kızgınlığa giriyoruz hatunlar olarakAynen akışına bırak gitsin bende saldım zaten doktor da sal dedi çok düşünmek de strese sokar dedi düşünüp aklına takarsan hiç olmaz dedi bana. Ovulasyon hiç kullanmadım çok bilgim yok buralarda gördüğüm kadarıyla T çizgisi C çizgisi kadar koyu olması lazım hatta C çizgisinden bile koyu olunca tam pik diyorlar
Şeffaf akıntı daha yoğun oluyor ovulasyon döneminde vücut ısısı da artıyor bir nevi kızgınlık dönemi bence kocana daha fazla arzu duyuyorsun
Doktorun cok dogru demis kuzum bana da benzer seyler demisti doktor. Biraz relax olmak lazim bebek olmasi icin. Akışa teslim olmak lazim. Elbet olacak diye düşünmek lazim. Malesef kolay sey degil iste. Elimizden geleni yapmak lazim.
aynen canin iki cizgininde koyu olmasi lazim Akıntı da artiyor istek de. Hepsini takip edince zaten yumurtlama doneminde oldugunu hissediyor biraz da olsa insan.
pik olmus kuzu evet satin aldigim kisi de oyle soyledi. Bakalm degerlendirelim. Allahım nasip eder inşallah saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyiBence pik yada pik olmak üzere değerlendir bu günü