• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Aynen akışına bırak gitsin bende saldım zaten doktor da sal dedi çok düşünmek de strese sokar dedi düşünüp aklına takarsan hiç olmaz dedi bana. Ovulasyon hiç kullanmadım çok bilgim yok buralarda gördüğüm kadarıyla T çizgisi C çizgisi kadar koyu olması lazım hatta C çizgisinden bile koyu olunca tam pik diyorlar
Şeffaf akıntı daha yoğun oluyor ovulasyon döneminde vücut ısısı da artıyor bir nevi kızgınlık dönemi bence kocana daha fazla arzu duyuyorsun
Ya cok iyi son cümlene cok güldüm 😂😂 dogru kızgınlığa giriyoruz hatunlar olarak 😂😂

Doktorun cok dogru demis kuzum bana da benzer seyler demisti doktor. Biraz relax olmak lazim bebek olmasi icin. Akışa teslim olmak lazim. Elbet olacak diye düşünmek lazim. Malesef kolay sey degil iste. Elimizden geleni yapmak lazim.

aynen canin iki cizgininde koyu olmasi lazim Akıntı da artiyor istek de. Hepsini takip edince zaten yumurtlama doneminde oldugunu hissediyor biraz da olsa insan.

Bence pik yada pik olmak üzere değerlendir bu günü
pik olmus kuzu evet satin aldigim kisi de oyle soyledi. Bakalm degerlendirelim. Allahım nasip eder inşallah saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi 🙏

Dimi canim ya alttaki koyu epey. Ustteki dün zaten. Alttaki de bugünkü test

İnşallah canimm saglikla olsun inşallah kolaylıkla 🙏
Canım bugün dene yarın tekrar bak yumurta catladiktan sonra orada ne kadar cok sperm olursa dollenme orani o kadar yukselir yumurtlama oncesi bi kac gun onemli. Şansın artar

Ya cok iyi son cümlene cok güldüm 😂😂 dogru kızgınlığa giriyoruz hatunlar olarak 😂😂

Doktorun cok dogru demis kuzum bana da benzer seyler demisti doktor. Biraz relax olmak lazim bebek olmasi icin. Akışa teslim olmak lazim. Elbet olacak diye düşünmek lazim. Malesef kolay sey degil iste. Elimizden geleni yapmak lazim.

aynen canin iki cizgininde koyu olmasi lazim Akıntı da artiyor istek de. Hepsini takip edince zaten yumurtlama doneminde oldugunu hissediyor biraz da olsa insan.

pik olmus kuzu evet satin aldigim kisi de oyle soyledi. Bakalm degerlendirelim. Allahım nasip eder inşallah saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyütmeyi 🙏
Şöyle düşün başardık hamile olduk anne olduk biz yine yaparız yine başarabiliriz. Böyle böyle motive edeceğiz kendimizi yaptık yine yapacağız 💪🏻

İnşallah bu ay güzelce ilerler hersey 🙏 elimizden geleni yapalim da gerisi Allahım ne derse o 🙏🥰
Birde teste bir ay boyunca devam et bende 5 gun once birbiriyle ayni renk bir testim oldu yumurtladım sanmıştım ama orda yumurtlamamışım mesela bugün daha koyu çıktı.

Eklentiler

• Screenshot_20250123_221220_Gallery.jpg
    Screenshot_20250123_221220_Gallery.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 18
  • 20250123_095600.jpg
    20250123_095600.jpg
    82,9 KB · Görüntüleme: 18
İyi akşamlar hanımlar, dün kasıklarımda ince ince sızlama vardı bugün o geçti ama karnım çok ağrıyor bu sefer de. Sanki adetimin 2. Günündeki ağrı gibi aynı. Ama gelen giden yok 2 gün geciktim. Bu kadar yoğun ağrıması normal mi ? Adet oldum galiba diye düşünüyorum sürekli bu kadar ağrıyınca
Test yapmismiydin canim reglin düzenli ise sabah bı test yap ya da aile hekiminde kan ver

Test yapmismiydin canim reglin düzenli ise sabah bı test yap ya da aile hekiminde kan ver
Test yaptım tekrar koyayım bak buraya testi, bugün 2 tane aldım eve gelince akşam yaptım negatif çıktı o. Diğerini de yarın sabah yapacağım. Ama 2 gün önce yaptığım testin fotosunu koydum yeniden. Şimdi de felaket derecede başım ağrıyor. Adet migrenim var ayda bir kere tutar ama adet olunca gelir o da. Şimdi adet olmadan tüm belirtileri yaşamak çok sinirimi bozdu.

Eklentiler

• IMG_2825.jpeg
    IMG_2825.jpeg
    117,6 KB · Görüntüleme: 19
Canım sakin ol bugün reglden dolayı çok streslisin ne abur gündür yiyenlerin alkolik sigara bağımlısı sağlıksız beslenen insanların çocukları oluyor altı ay çok normal bir süre bir yıla kadar normal
Biraz sabır sen gibiydim hamile kaldım kaybettim beterin beteri var
Rabbim yaratacak o çocuğu sen vesile olacaksın dua er sadece
Çok haklısınız sağ olun 🥲🌸

Test yaptım tekrar koyayım bak buraya testi, bugün 2 tane aldım eve gelince akşam yaptım negatif çıktı o. Diğerini de yarın sabah yapacağım. Ama 2 gün önce yaptığım testin fotosunu koydum yeniden. Şimdi de felaket derecede başım ağrıyor. Adet migrenim var ayda bir kere tutar ama adet olunca gelir o da. Şimdi adet olmadan tüm belirtileri yaşamak çok sinirimi bozdu.
Canım bu test markası güvenilir degil renginden tanıyorum. Kan verdiniz mi?

Bazı dr.lar farkli yorumlarda bulunuyorlar yaa, bir tane instada dr.un videosu denk geldi, belli boyuta gelen yumurta patlar diyordu ahhaha😂 bomba mı bu anacım ne patlamasi 😁😁
Sen degerlendir kesinlikle. Sansin yüksek. Ayni anda catlamaz pek. Sen cizgi silinene kadar devam et birliktelige. Çünkü biri catlasa da digeri aktif oldugu icin hala pik gosterebilir testin.
Bu arada bugun yaptin mi ovülasyon testi varsa gorselini paylasir misin
ben yaklaşık 16 yıldır panik atak anksiyete hastasıyım geçen sabah bana panik atak şeklinde geldi çok kötü oldum ve o günden beride kendimi iyi hissetmiyorum bu durumda hamile kalıp kendimede karnımdakinede eziyet edemem birde oğlum var onunla bile bu dönem zor ilgileniyorum anneme geldim o yüzden vazgeçtim canım . Rabbim size güzel haberler almayı nasip etsin inşAllah 🤲
En doğru zamanda rabbim nasip eder inşallah moralinizi bozmayın 😍

Canım bu test markası güvenilir degil renginden tanıyorum. Kan verdiniz mi?
Evet canım yaa ben de biliyorum güvenilir değil ama adetim de 2 gün gecikti, eczanede de sadece bu vardı mecburen almıştım. Önceden de hayalet çizgi gördüm kaç defa ama bu çizgi pembemsi renkte oluştu diğerlerine benzemiyordu.
Yarın sabah yapacağım test miratech. Bakalım onda belli olur. Kan vermedim en azından bir hafta on gün geciksin diyorum kandan önce

Tamam canim yarinki test daha belirleyici olur ama bugunku de epey koyu. Şükür koyu cizgi görebildim. İnşallah güzel sonuclar alacagimiz bir ay olur 🙏
Vucut ısına bak kuzu pikse ısın epey düşüktür normalden. Benim bugun 9. Gün ısım baya dip şok oldum 35.8 kol altı. Dil altı da 36.1. Yumurtlama piki tam ısıya göre eminm ki. sbah beri solda agrım var kesin erken yumurtlayacağım ama daha ilişki fln olmadı. Dün adet bitimi duşumu aldım. Spermler de zaten bayattır 2 hafta 12 gundur ilişki yok. Bir de bu durum var bayat spermler de bebekte yararsız diye biliyorum. Bende bu ay gram heves yok ya gerçekten hep bir tempo ondan mı bilmiyorum ki ama baya hevessizim arkadaşım geldı eşimi yolladım dışarı o gelince. 10da gitti kızımı yatırdım fln ben de uyumak istiyorum o gelince yanaşırsa anca ilişki 🙄

Aynen akışına bırak gitsin bende saldım zaten doktor da sal dedi çok düşünmek de strese sokar dedi düşünüp aklına takarsan hiç olmaz dedi bana. Ovulasyon hiç kullanmadım çok bilgim yok buralarda gördüğüm kadarıyla T çizgisi C çizgisi kadar koyu olması lazım hatta C çizgisinden bile koyu olunca tam pik diyorlar
Şeffaf akıntı daha yoğun oluyor ovulasyon döneminde vücut ısısı da artıyor bir nevi kızgınlık dönemi bence kocana daha fazla arzu duyuyorsun
Canım şöyle bir detay var ovulasyon olunca ısı artıyor aklında olsun yumurta catlayacakken dip ısı. Çatladıktan snra yumurta ortadan kaybolunca hop yükseliş. Hatta ısı artınca ılskıye gerek yok ısı yönteminde. Drların dedıgı yuzde 90 böyle 🥳 yanı ısı 36.3 dyelım bir kac gun hop 36.6 oldu veya 36 5 . O artıstan önceki ısılarda ılskı olmalı

Back