• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Evet canım yaa ben de biliyorum güvenilir değil ama adetim de 2 gün gecikti, eczanede de sadece bu vardı mecburen almıştım. Önceden de hayalet çizgi gördüm kaç defa ama bu çizgi pembemsi renkte oluştu diğerlerine benzemiyordu.
Yarın sabah yapacağım test miratech. Bakalım onda belli olur. Kan vermedim en azından bir hafta on gün geciksin diyorum kandan önce
Beklemek en guzeli tabi. Miratech nasıl bilmiyorum onu hiç denemedim ama çokta test yapmayın bi haftaya belli olur zaten 😊 bide yumurtlama gunu degisiyor benim reglim 27-28 gunde bir olurken 35 gune cikti bir anda bu ay ve gecen ay gec yumurtladim. 2 aydir deniyorum. Belkide gec yumurtladiniz benim gibi.

Beklemek en guzeli tabi. Miratech nasıl bilmiyorum onu hiç denemedim ama çokta test yapmayın bi haftaya belli olur zaten 😊 bide yumurtlama gunu degisiyor benim reglim 27-28 gunde bir olurken 35 gune cikti bir anda bu ay ve gecen ay gec yumurtladim. 2 aydir deniyorum. Belkide gec yumurtladiniz benim gibi.
Olabilir tabi ki, uygulamalarda gösteren yumurtlama tarihinde sonra yumurtlama belirtileri yaşadım zaten ben de. Ama ovulasyon testi kullanmıyorum çok strese giriyorum o zaman. Benim adetim hep çok düzenliydi, ilk defa geçen ay gecikme yaşadım. Bu deneme süreçlerinde adet günleri değişenler olabiliyormuş öyle okudum. Evet var diye moda girmiyorum yani en azından, sonra çok üzülüyor insan 😢😢

Olabilir tabi ki, uygulamalarda gösteren yumurtlama tarihinde sonra yumurtlama belirtileri yaşadım zaten ben de. Ama ovulasyon testi kullanmıyorum çok strese giriyorum o zaman. Benim adetim hep çok düzenliydi, ilk defa geçen ay gecikme yaşadım. Bu deneme süreçlerinde adet günleri değişenler olabiliyormuş öyle okudum. Evet var diye moda girmiyorum yani en azından, sonra çok üzülüyor insan 😢😢
Aynen benimde şaşmıyordu hiç 27-28 gün. tabi bende geçen ay ve onceki ay üzüldüm bu testler yuzunden bide ilk olunca insan daha bi heycana kapılıyo. Zamanla deneyimliyosun bi çok kadın bu yollardan geçiyo 😊 Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder.

Vucut ısına bak kuzu pikse ısın epey düşüktür normalden. Benim bugun 9. Gün ısım baya dip şok oldum 35.8 kol altı. Dil altı da 36.1. Yumurtlama piki tam ısıya göre eminm ki. sbah beri solda agrım var kesin erken yumurtlayacağım ama daha ilişki fln olmadı. Dün adet bitimi duşumu aldım. Spermler de zaten bayattır 2 hafta 12 gundur ilişki yok. Bir de bu durum var bayat spermler de bebekte yararsız diye biliyorum. Bende bu ay gram heves yok ya gerçekten hep bir tempo ondan mı bilmiyorum ki ama baya hevessizim arkadaşım geldı eşimi yolladım dışarı o gelince. 10da gitti kızımı yatırdım fln ben de uyumak istiyorum o gelince yanaşırsa anca ilişki 🙄
Kiz senin modu. Dusmezdi baya dusmus modun dusurme hemen modunu sana cilveler yakişir 🥰♥️enerjini somurduler resmen yaa
Bu arada ates olcerin markasini atabilrmisin almak istyrm bende takip etmk icin atesimi

Kiz senin modu. Dusmezdi baya dusmus modun dusurme hemen modunu sana cilveler yakişir 🥰♥️enerjini somurduler resmen yaa
Bu arada ates olcerin markasini atabilrmisin almak istyrm bende takip etmk icin atesimi
Ya bak canım benim Sen bile anlamışsın modumun olmadığını gerçekten hevesim olsa ben böyle mi oluyordum hey gidi hey 🥺😌 kendime seni kırmışlar yarim parçasını armağan edeyim bari 🤪🤣 ay senin döngün ne şuannn cnmmm kaçıncı gündesin. Medisana mıydı acaba ya çözemedim nete bakaym bunun aynısı ne acaba

Eklentiler

• 17376633111231678667135041117500.jpg
    17376633111231678667135041117500.jpg
    100,5 KB · Görüntüleme: 13
Aynen benimde şaşmıyordu hiç 27-28 gün. tabi bende geçen ay ve onceki ay üzüldüm bu testler yuzunden bide ilk olunca insan daha bi heycana kapılıyo. Zamanla deneyimliyosun bi çok kadın bu yollardan geçiyo 😊 Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder.
Bizim de 3. Ayımız denediğimiz 🙏🏻 haydi bakalım ikimiz de isteyen bekleyen herkes de güzel sonuçlar alsın inşallah. Erkekler bize göre daha rahat ya o da sinirimi bozuyor. Eşim bekle bekle yapma test modunda sürekli, üzülmeyeyim diye öyle diyor farkındayım ama azıcık sen de heyecanlan be adam 😂

Bizim de 3. Ayımız denediğimiz 🙏🏻 haydi bakalım ikimiz de isteyen bekleyen herkes de güzel sonuçlar alsın inşallah. Erkekler bize göre daha rahat ya o da sinirimi bozuyor. Eşim bekle bekle yapma test modunda sürekli, üzülmeyeyim diye öyle diyor farkındayım ama azıcık sen de heyecanlan be adam 😂
Aman hepsi aynı. Ben artık ona test yaptığımı söylemiyorum 3 aydır falan gizli gizli testler alıyorum 🤣

Aynı durum bende de var 😂 kendisi evlendigimizden beri cocuk istiyo bende mantik insaniyim biraz istemedim artik sartlar olustu cocuk yapalim dedim. Simdi roller degişti sanki 😂 azcik heycanlı ol diyorum. Bu ay gizli yapicam testi. Emin olunca fırlaticam testi suratına 😂😂😂😂 şaka bi yana tepki vermezmiş bide 😂😂😂

Yok cnm belki cumartesi yada pazar gününe ısıma göre hareket edeceğim benm akıntım yok denecek kadar az hafif sulu belli belirsiz geliyor
Benim çok akıntım var aklım karışıyor tam umudu kesmiştim 22 sinde yaptım negatifti dönmez demi

Evet dil altı al kızımın temassızı hepbenı 36.7 ckarıyor hahaahah eylulesma eylulesma
Ben onlada takip ettim onun ayarına göre bir ay denersen aslında onlada anlıyorsun temassızla 36.5 36.4 le olmuştum mesela gecen ay hatta 2 gündür de onunla devam ediyorum çünkü dil altı olanı bulamıyorum evde nereye gitti anlamadm bulamazsam yenisini alacağım

Benim çok akıntım var aklım karışıyor tam umudu kesmiştim 22 sinde yaptım negatifti dönmez demi
Cnm akıntı olması illa gebelik diye bişey degilki vala ben belirtileri hiç kayle almıyorum cnm yasadıgım belirtileri kafaya taksam acabamı diye işin içinden cıkamam habire strese kalırım strese girincede boyun omuz kaslarım kasılyor günlerde uyku uyuyamıyorum oyuzden aman öbür aya tekrar denerim buay zamanı gelmemiş demekki deyip hemen atıyorum kafamdan çatlaman hangi gündü senin kac gün geçti üstünden

Back