2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Amin kardeşim darısı başına diyeyim o zaman. Ben adet günümden 1 gün önce öğrendim. Ama ben çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan verdim

Kuzu nerden aldın bende eşimle bunu kullanıyorum da seninkini de merak ettim. Bu benimki ucuz o yüzden güven vermedi bana ya
Merhaba kızlar nasılsınız ben dün ovritelle oldum çatlatma iğnesi olan var mı doktor neler söyledi size
Ben yarın olucam Sabah 7 gibi yaparım bana iğne vurulan akşam ilişki yok sonraki akşam ilişki ve birer gün arayla dedi. Normalde iğne günü değil 3 gün üst üsteydi bu ay böyle dedi

Sonucunuz ne oldu acaba bu testler doğru çıkıyor benimde kasık ağrım bitmedi küçük bir kist var ondanmi yoksa adetmi olcam.anlamadim.gecen ay kimyasaldi bunayda bekliyorum artık oldun istiyorum düşük düşük düşük tutmuyor yada kürtaj inşallah sağlıklı olur benimde inşallah seninde yaa isteyen herkese nasip etsin Allah Amin

Burda eşinize de iş düşüyor yani sizin sevdiğiniz bir yere gidin beraber. Kendi sevdiğiniz yemekleri yapım kendinizi şımartın azıcık. Eşiniz de biraz incelikler yapsın size moraliniz azıcık düzelir o zaman. Yaşadıgımız olumsuzluklar da bir sınav bizim için üstesinden gelmek lazım. Üzüntü stres bozuk moral yok bundan sonra ben kendimi böyle motive ediyorum hep

İyiyim canım hamd olsun sadece kasık agrım var bulantı kaçıncı haftada başlıyor acaba başka belirti olmayınca ilerleme yokmı diye korkuyorum aslında
Her an başlayabilir hazırlıklı olun 6. haftalarda artıyor ama olmaması güzel bence rahat olun

İyiyim canım hamd olsun sadece kasık agrım var bulantı kaçıncı haftada başlıyor acaba başka belirti olmayınca ilerleme yokmı diye korkuyorum aslında
Herkezde olmaz cnm benm 9 ayıma kadar ne bulantım oldu nede kusmam kasık ağrım vardı sadece benımde boşver olmasın zaten olmaması daha iyi ye bol bol

@ Lucky_16 canım SAT 11 Ocak BAT 3 Şubat olarak güncelleyebilir misin?

Benimle yakın BAT'larda olan var mı kızlaar yarın çatlatma iğnesi vuracağımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…