5 Ocak cnmsen ne zaman oldun iğneyi canım
Amin kardeşim darısı başına diyeyim o zaman. Ben adet günümden 1 gün önce öğrendim. Ama ben çatlatma iğnesi oldum. Çatlatma iğnesinden 14 gün sonra kan verdimHayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim de tam adet olma günlerim bekliyorum bakalım şu 2-3 gün kritik bugün 28.günüm ama bazen gecikebiliyor hastalanacak mıyım gecikecek mihenüz olmadım bir 2 gün daha olmazsam umutlanacağım azıcık
Test yap kan ver çıkar senin5 Ocak cnm
Kan verdim dün test yaptım negatifti kanı bekliyorum senin sonuç ne çıktı canımTest yap kan ver çıkar seninbenimde 4 ocaktı çatlatma iğnesi
ay bende 18 ocakta oldum gebelik testi yaptınız mı olumlu sonuç aldınız mı5 Ocak cnm
Kuzu nerden aldın bende eşimle bunu kullanıyorum da seninkini de merak ettim. Bu benimki ucuz o yüzden güven vermedi bana yaKızlar bu koyuluk gerçek midir ya silik sanki? Ben ne yapmalıyım şimdi? Doktor hamile kalınca kan sulandırıcı başlayacağız demişti bekleyeyim mi hemen gideyim mi? Ay çok tecrübesizim nolur bana yardım edinbiz evrak topluyorduk önümüzdeki ay tüp bebek için amh 0.2 bu ay arı sütüyle deneyelim demiştik
Ben yarın olucam Sabah 7 gibi yaparım bana iğne vurulan akşam ilişki yok sonraki akşam ilişki ve birer gün arayla dedi. Normalde iğne günü değil 3 gün üst üsteydi bu ay böyle dediMerhaba kızlar nasılsınız ben dün ovritelle oldum çatlatma iğnesi olan var mı doktor neler söyledi size
Canım test negatif ama yanılmışım yapanların çoğu o markada bilmiyorum kanı bekliyorum cnmay bende 18 ocakta oldum gebelik testi yaptınız mı olumlu sonuç aldınız mı
Sonucunuz ne oldu acaba bu testler doğru çıkıyor benimde kasık ağrım bitmedi küçük bir kist var ondanmi yoksa adetmi olcam.anlamadim.gecen ay kimyasaldi bunayda bekliyorum artık oldun istiyorum düşük düşük düşük tutmuyor yada kürtaj inşallah sağlıklı olur benimde inşallah seninde yaa isteyen herkese nasip etsin Allah Aminİyi akşamlar adete 5 gün var bu FIRST TEST adında bir normal gebelik testi 2. Çizgi testi yapar yapmaz çıktı ama şu an biraz soluk duruyor. Geçen ay artimed diye bir markada da pozitif gördüm adet oldum. Bu ay sizce var mi gebelik?
Kanda ciktimadıysaMerhaba bi şey sorabilirmiyim yeni katıldım. İdrar da pozitif çıktı kan da negatif. Adet hala olmadım bunu yaşayıp da hamile kalan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Burda eşinize de iş düşüyor yani sizin sevdiğiniz bir yere gidin beraber. Kendi sevdiğiniz yemekleri yapım kendinizi şımartın azıcık. Eşiniz de biraz incelikler yapsın size moraliniz azıcık düzelir o zaman. Yaşadıgımız olumsuzluklar da bir sınav bizim için üstesinden gelmek lazım. Üzüntü stres bozuk moral yok bundan sonra ben kendimi böyle motive ediyorum hepIste o moral kısmı bende malesef durup durup en dip seviyelere düşüyorbide beslenme konusunda hasta olunca ilk istahim kesilir hemen. Ama gidip gelip üzüm atiyordum birkac gün oncesine kadar. Devam edeyim bari haklisin iyi gelir
Bende sıkıldım iki günde bir kan veriyorum pazartesi hastaneye gitcemİnşallah canım kanda pozitif görürsem testlerde uğraşmicamçok sıkıldım iki günde bir kan veririm
Evet çatlamış gibi duruyor hadi hayırlısı bakalımUygulamaya işlemişimişlerden kafa kalmadı
Her an başlayabilir hazırlıklı olunİyiyim canım hamd olsun sadece kasık agrım var bulantı kaçıncı haftada başlıyor acaba başka belirti olmayınca ilerleme yokmı diye korkuyorum aslında
Sırf bunu yaşamamak için gitmedim bir kere verdim ikinci kanida pazar günü mecbur acile gittim diye kanı vermiş bulundumBende sıkıldım iki günde bir kan veriyorum pazartesi hastaneye gitcem
Merhaba hayırlı olsunHerkeste hcg yükselmesi vs farklı oluyır bence o yüzden kendini tutabilirsen beklersen daha net sonuç olur bence
İnşallah sizin gibi bizler de güzel haberler alırız zaman geçmiyor . İki dk bir girip bakıyorum sonuç çıktı mı diyeBende sıkıldım iki günde bir kan veriyorum pazartesi hastaneye gitcem
Amin inşallah canımGeçmiş olsun canım. İnşallah bebiş haberi alırsın da ağrılarına iyi gelir
Sağlık ocağının ki e nabıza sabah falan düşer cnm rahat bırak kendini biraz bakalımİnşallah sizin gibi bizler de güzel haberler alırız zaman geçmiyor . İki dk bir girip bakıyorum sonuç çıktı mı diye
Herkezde olmaz cnm benm 9 ayıma kadar ne bulantım oldu nede kusmam kasık ağrım vardı sadece benımde boşver olmasın zaten olmaması daha iyiİyiyim canım hamd olsun sadece kasık agrım var bulantı kaçıncı haftada başlıyor acaba başka belirti olmayınca ilerleme yokmı diye korkuyorum aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?