2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Kızlar normalde adet sancım 5-6 gün önceden başlar, düşük yaptığım gebeliğimde de aynı şekilde önceden başladı ama şimdi 2 gün kala pek sancım yok. Sizin sancılarınız ne durumda ?

Kızlar normalde adet sancım 5-6 gün önceden başlar, düşük yaptığım gebeliğimde de aynı şekilde önceden başladı ama şimdi 2 gün kala pek sancım yok. Sizin sancılarınız ne durumda ?
Benimde 1 hafta kala başlar dün ara ara yokladı bugünde hiç bişe yok akıntım var sadce ara ara

merhaba rica etsem ovülasyon testlerime bakar mısınız lütfenn ben pek anlamıyorum(pcosluyum)
C çizgisi her zaman sabit köyü renkdir önemli olan T çizgisidir okuduklarimdan gördüklerimden silikse T başta silikse henüz yumurtlama başlamamış ama koyuya döndüğünde rengi çatlamaya yakınsın demek koyuluk eşitse C ile yakınsın ama T çizgisi koyulastikca çatlamaya çok yakınsın demek ondan sonra gün içinde 3 saatte bir yapacaksın T çizgisi siliklesmeye başladıysa çatlama gerçekleşmiş yani o günleri degenlendir

Yaptım canım iğnenin 12. Günü negatifti 13. Günü silik çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı 15. Gün hcg 34 çıktı
Ben bugün iğnenin 2. günü :) 14.gün test yapsam doğru çıkar mı birde siz nelere dikkat ettiniz iğneden sonra süreciniz nasıl ilerledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…