Aynen bakalımSağlık ocağının ki e nabıza sabah falan düşer cnm rahat bırak kendini biraz bakalım
Benimde 1 hafta kala başlar dün ara ara yokladı bugünde hiç bişe yok akıntım var sadce ara araKızlar normalde adet sancım 5-6 gün önceden başlar, düşük yaptığım gebeliğimde de aynı şekilde önceden başladı ama şimdi 2 gün kala pek sancım yok. Sizin sancılarınız ne durumda ?
Benim de akıntım var açık sarı arada geliyorBenimde 1 hafta kala başlar dün ara ara yokladı bugünde hiç bişe yok akıntım var sadce ara ara
Benimde öyle ya akıntım yok diye üzülüyordum dün akıntım olmaya başladı ne zaman test yapacaksınBenimde 1 hafta kala başlar dün ara ara yokladı bugünde hiç bişe yok akıntım var sadce ara ara
İnşallah cnmBenim de akıntım var açık sarı arada geliyoray hayırlısı inşallah
Ben varımmm , dün pik gördüm , bugünde çatlamışsa 3 Şubat@Lucky_16 canım SAT 11 Ocak BAT 3 Şubat olarak güncelleyebilir misin?
Benimle yakın BAT'larda olan var mı kızlaar yarın çatlatma iğnesi vuracağımm
Bu arada sende hiç belirti varmi kuzumAy aynen öyleyim işte bende ya
Ayyy bende dün pik gördüm bugun henüz test yapmadımBen varımmm , dün pik gördüm , bugünde çatlamışsa 3 Şubat
C çizgisi her zaman sabit köyü renkdir önemli olan T çizgisidir okuduklarimdan gördüklerimden silikse T başta silikse henüz yumurtlama başlamamış ama koyuya döndüğünde rengi çatlamaya yakınsın demek koyuluk eşitse C ile yakınsın ama T çizgisi koyulastikca çatlamaya çok yakınsın demek ondan sonra gün içinde 3 saatte bir yapacaksın T çizgisi siliklesmeye başladıysa çatlama gerçekleşmiş yani o günleri degenlendirmerhaba rica etsem ovülasyon testlerime bakar mısınız lütfenn ben pek anlamıyorum(pcosluyum)
Ben dün gece yatarken kasık ağrım vardı , çatlamıştır diye düşünüyorum . Eve gidince yapacağımAyyy bende dün pik gördüm bugun henüz test yapmadım
İnşallah hayırlı haberlerini alirsinKızlar kan verdim yarın öğleden sonra çıkacak
Kan verdim dün test yaptım negatifti kanı bekliyorum senin sonuç ne çıktı canım
Pozitif canımmKan verdim dün test yaptım negatifti kanı bekliyorum senin sonuç ne çıktı canım
Merhaba 3 şubat benimde@Lucky_16 canım SAT 11 Ocak BAT 3 Şubat olarak güncelleyebilir misin?
ben cumartesi çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim@Lucky_16 canım SAT 11 Ocak BAT 3 Şubat olarak güncelleyebilir misin?
Yaptım canım iğnenin 12. Günü negatifti 13. Günü silik çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı 15. Gün hcg 34 çıktıTest yapmış mıydın cnm öncesinden bende dün 14. Gün test yaptım negatif çıktı bugün kan verdim bekliyorum
Ben bugün iğnenin 2. günü :) 14.gün test yapsam doğru çıkar mı birde siz nelere dikkat ettiniz iğneden sonra süreciniz nasıl ilerlediYaptım canım iğnenin 12. Günü negatifti 13. Günü silik çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı 15. Gün hcg 34 çıktı
Ay hadi inşallah bende yaşarım bu duyguyu rabbimPozitif canımm
Ay benimde dün yaptığım testte şimdi hayalet çizgi war yada ben psikolojik görüyorum bilmiyorumYaptım canım iğnenin 12. Günü negatifti 13. Günü silik çizgi çıktı sonra git gide koyulaştı 15. Gün hcg 34 çıktı
İki kez verdim kanı bidaha vermicem direk pazartesi hastaneye gitcem. Sende iyi yapmışsın canımSırf bunu yaşamamak için gitmedim bir kere verdim ikinci kanida pazar günü mecbur acile gittim diye kanı vermiş bulundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?