- 12 Ocak 2024
- 166
- 73
- 18
Merhaba ,Bazen farklı olabililiyor, stresten dolayı gecikmeler olabiliyor . Pik tarihimiz aynı ama , büyük ihtimal benimde bugün çatlamıştır henüz yapmadım akşam yapıyorumKızlar merhaba sizce de regl başlamasından 21. Gün sonra pik olması normal mi? 30.12.-3.1. Tarihleri arasında regl olmuştum, tam 30. Günde. Bir önceki ay da stresten 34 gün sürmüştü ve ilk defa l kadar gecikmiştim. Normalde de adetim düzenlidir 28-30 arası.
Acaba o yüzden mi geç yumurtlama oldu?
13,14,15.1. Sümükümsü akıntım oldu. Uygulamaya göre 13.1. Yumurtlama günümdü ama sanmıyorum o otomatik 14. Günü gösteriyormuş, nezaman ki belirtilerimi yazdım yumurtlama gününü 20.1. Aldı.
Tebrik ederim , sağlıklı artışlarınız olsunKızlar merhabaa ben iğnenin 15. Günü kan vermiştim 34 çıkmıştı bugün 17. Günü tekrar kan verdim 118 çıktı ya hala inanamıyorum
İnşallahHayırlısı olsun inşallah vardir
bi de yumurtlama zamanlarında aşırı göğüs hassasiyeti vardı ama şu an yokBende sadece çatladığı zaman adet sancısı gibi bir ağrı oldu iğnenin 30. Saatinde falandı ondan sonra hiç belirtim olmadı
Aminn kuzum Rabbim isteyen herkese hayirlisi ise nasip etsinHayırlısı olsun cnm hakkında Rabbim En kısa zamanda nasip etsin inşallah
Test yapmış mıydın cnm öncesinden bende dün 14. Gün test yaptım negatif çıktı bugün kan verdim bekliyorumKızlar merhabaa ben iğnenin 15. Günü kan vermiştim 34 çıkmıştı bugün 17. Günü tekrar kan verdim 118 çıktı ya hala inanamıyorum
Bende sevmiyorum başka yerlerde kalmayi seni iyi anliyorum canim insanin evi gbisi yok evlendikten sonra annemlerin evi bile artik bana yabanci gbi geliyo nedenseKayınvalidem gile cnm kaynımın nikâhı var hiç gidesimde yokbaşka yerlerde kalmaktan hiç hoşlanmıyorum
Ertesi gün 9 10 gibi e nabıza düşüyorAy inşallah bende hep bakıyorum umarım güzel haberler alırız
Güzel haberler nasip olsun inşallahErtesi gün 9 10 gibi e nabıza düşüyor
Ay aynen öyleyim işte bende yaBende sevmiyorum başka yerlerde kalmayi seni iyi anliyorum canim insanin evi gbisi yok evlendikten sonra annemlerin evi bile artik bana yabanci gbi geliyo nedense
Amin İnşAllahGüzel haberler nasip olsun inşallahbize zor olan rabbime kolay zorumuzu kolay etsin amin
Sen nasılsın cnm bulantın filan basladımıAmin İnşAllah
Geçmiş olsun canım. İnşallah bebiş haberi alırsın da ağrılarına iyi gelirOmuz ağrım başladı benim tekrardan bende servikal Kord var maf ediyor beni ya şuan ağrımdan baska bişey düşünemiyorum 7 günüm var hemen gecsede ilaçlarımı içsem diye bekliyorum şuan ilacımı içemiyorum malesef 3 gündür uyku uyuyamadım
Koyulaşana kadar takip et kan ver canım inşallah kanda da güzel haber alırsınSabah ilk idrarla yaptığım canım 5 günüm geçiyor dün yaptığım negatifdi bu çok silik
İyiyim canım hamd olsun sadece kasık agrım var bulantı kaçıncı haftada başlıyor acaba başka belirti olmayınca ilerleme yokmı diye korkuyorum aslındaSen nasılsın cnm bulantın filan basladımı
Iste o moral kısmı bende malesef durup durup en dip seviyelere düşüyorMoral da önemli kendine iyi bakmak iyi beslenmek. Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm öneririm. İnşallah kısa sürede toparlarsınız.
Kesinlikle canim cok haklısınAynen öyle canım herşeyin başı sağlık insanın neresi ağrısa o kötü rabbim şifa wersin inşallah
İnşallah canım kanda pozitif görürsem testlerde uğraşmicamKoyulaşana kadar takip et kan ver canım inşallah kanda da güzel haber alırsın
Uygulamaya işlemişimBu sabah eşit koyulukta olabilirdi nasıldı?
Aynen ya bende hastaneye gitmeye gözüm kesmedi sağlık ocağına gittim devlet berbat toparlarsın ama idrar enfeksiyonu Bi kere aldıysan çok dikkat etmen lazım yeniliyo en ufak seydeKesinlikle canim cok haklısınamin kuzum cok sagol.. insallah toparlarim bir an evvel yaa.. idrar kültürü vermistim bakteri üredi yaziyor test sonucunda. Crp de 10 çıkmıştı insallah verdigi antibiyotik azitro iyi gelmistir de birde enfeksiyon ile ugrasmam hastaneye gitmeye de korkuyor insan herkes domuz gribi. Salgınla dolu ortalik
sen ne zaman oldun iğneyi canımKuzum bana da ovitrelle yazmıştı ama bulamayınca eşdeğer gonapeply önerdi onu aldım ben hiç belirti yaşamadım hala da sıfır ne adet olacakmış gibi hissediyorum ne de hamile gibiruhumu Allaha teslim ettim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?