Başka test yaptınız mıYok canım önemli değil
Aminnn inşallahhh sağlıkla kucağınıza alırsınızCanlar kan verdim 40 dakika önce 7 de sonuç çıkmış olur dedi. Dua edin benim için bu sefer Sağlıkla ilerlesin inşallah
Amin canım darısı size olsun sizde güzel haber alın inşallahAminnn inşallahhh sağlıkla kucağınıza alırsınız
Yok sabah kan vericemBaşka test yaptınız mı
aynen öyle canım Rabbim hayırlısını versinSaglık olsun ne yapalım nasip degilmiş.letuyu doktor kontrolunde mı kullanıyorsunuz yoksa kendınızmı takıp edıyorsunuz
Bı oncekı ıgnelı degıl dimi.bende bu ay ıgneye gecıyorum oyle demıstı cuma gıdıcem bende.aslında bır ay ara vermek ıstıyordum kararsız kalmıstım sence ara verımmı yoksa dırek 2.asılamaya gecımmı zaman kaybetmedenaynen öyle canım Rabbim hayırlısını versindr kontrolünde kullanıyorum canım yarın kontrolüm var iğneye geçicez inşAllah bi aksilik olmazsa
Ben genetiğe de gittim hormon testi de yaptırdım hersey temiz çıktı doktor milyonda bir size denk gelmiş dedi her gebelik aynı değildir dedi düzenli kan hahlilerimi yapıyorum kansızlık ve vitamin eksikliğinden ol de olurmuş suankan ve vitamin ilaçları kullanıyorum bakalım gerisi Allah’ın taktiri hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz inşalllahAmin çok geçmiş olsun acaba kan pıhtılaşması falan varmı belki ondadndirda ikinci gebeliginizde erken oğrenip gidin tedavi için bence yine söz.bilirsiniz inşallah sağlıklı bir hamilelik ve bebek dünyaya getiririz
Güzel haberler alırız inşalllah canım senin adetine kaç gün vardı benim evde testimdede böyle çıktı 4 gün kalaFlaşsız çekimde gözüktü yarın kan vericem inşallah cuma bat günümdü dua edin kızlar ben de bekleyen herkese ediyorum inşallah
İnşallah canım benim ovulasyon testiyle ilerledim bu ay ben değerlendirdik günleri regl günüme 1 hafta önceden başladı diyebilirim gögüs ağrısı uçlar belirginleşmesi ara ara kasık ağrısı midem şiş çok gaz sancısı yaşadım dünde yerleşme kanaması benzer bi sey yasadım dün pembe ve kahverengi bugün 1 dmla leke geldi kahverengi leke geldi o şekilde sabah test yapıcam sonra kan vericem inşallahYarin sabah tekrar yapın eğer çıkarsa kan verin hemen hayırlı haberlerinizi alalım belirti vs var mıydı kaçıncı gününüzde ogrendiniz
İnşallllah güzel haberler verirsin biz canım alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çevremde bi bakıyorum hamile bi bakıyorum doğurmuş maşallllah millet diyorum ne ara hamile kalıp ne ara doğuyor ben 4 yıldır evliyim daha bebeğim yokCanlar kan verdim 40 dakika önce 7 de sonuç çıkmış olur dedi. Dua edin benim için bu sefer Sağlıkla ilerlesin inşallah
Cuma günü canım 2 gün var inşallah canım bu testi bi de ilk idrarla yapmadım heyecandan dayanamadım 1 saat önce yaptımGüzel haberler alırız inşalllah canım senin adetine kaç gün vardı benim evde testimdede böyle çıktı 4 gün kala
yok letu kullanmıştım canım bi öncekinde şimdi iğneye geçicez öyle demiştiBı oncekı ıgnelı degıl dimi.bende bu ay ıgneye gecıyorum oyle demıstı cuma gıdıcem bende.aslında bır ay ara vermek ıstıyordum kararsız kalmıstım sence ara verımmı yoksa dırek 2.asılamaya gecımmı zaman kaybetmeden
Ayy çok heyecanlı inşallah güzel haber alırız canımCanlar kan verdim 40 dakika önce 7 de sonuç çıkmış olur dedi. Dua edin benim için bu sefer Sağlıkla ilerlesin inşallah
bazen gözden kaçabiliyo canım bildirim çok olunca şimdi ekledimekleyemediniz mi acaba?Lucky_16
İnsAllah pozıtıf sonuc alırsın canımAyy çok heyecanlı inşallah güzel haber alırız canım
Bende femara kullanmıstım.sızınkı Aşılama degıl dimiyok letu kullanmıştım canım bi öncekinde şimdi iğneye geçicez öyle demiştiyani dinlenmek istiyorum diyosan dinlen kendini nasıl rahat ettireceksen öyle yap psikolojik olarakta baya yorucu bu süreçler nasıl rahat hissedeceksen öyle yap canım
yok yumurta takibi bizimki femera letu aynı zaten isim farkı var ikiside letrezolBende femara kullanmıstım.sızınkı Aşılama degıl dimi
Teşekkür ederim canım. Hayırlısıyla sende mucizene kavuşacaksın inşallahİnşallllah güzel haberler verirsin biz canım alllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben çevremde bi bakıyorum hamile bi bakıyorum doğurmuş maşallllah millet diyorum ne ara hamile kalıp ne ara doğuyor ben 4 yıldır evliyim daha bebeğim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?