2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

genelde hamilelik belirtilerinde de adet sancısı gibi sancı oluyormuş ama emin olamadım ya
Regle 9gün varken dayanamadım kaset testi yaptım çok çok silik böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı zor gördüm hatta, ondan sonra hani negatif saydım ben onu hatta kuruyunca o gördüğüm yer net bir şekilde kırmızı olmuştu şimdi belirtilerim hala devam ediyor bilmiyorum biraz erken galiba çok dinliyoruz kendimizi

Canlar kan sonucum 45 çıktı bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal 2 gün sonra kan verdi gene kimyasal mı acaba

Sonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Canm kendini strese sokma en kısa zamanda kadın doğum doktoruna görün iki günde bir kan ver yükselmesine bak

Canm kendini strese sokma en kısa zamanda kadın doğum doktoruna görün iki günde bir kan ver yükselmesine bak
Dua edin canım sağlık sorunlarım vardı 7 kez bağırsak ve makat arası deri hastalığın dan ameliyat oldum. Doktor tekrar nüksedebilir dedi. Şimdi iyiyken bir evladım daha olsun istedim

Takvimde 25i gösteriyo ama gecikme de olabiliyo kasık ağrısından duramıyorum göğüslerimde de kaşıntı var
Canm daha 10 gün var sen takvime bakma erken yumurtlama olmuş muhtemelen yoksa 4 günlük gebelik testte çıkmaz bence regl günün daha yakın bı tarih o teste dair bı fikrim yok inan inşallah güvenilir bir markadır yalancı pozitif gösteren testler çoğaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…