Gayet pembe duruyor çizgiler inşallah vardırKızlar üstteki 2 gün önce yaptığım alttaki dün yaptım sizce var mı çizgiler sonradan cıktı test prodoctor dün yerleşme kanaması gibi bişey yasadım
genelde hamilelik belirtilerinde de adet sancısı gibi sancı oluyormuş ama emin olamadım yaBenimde öyle ya sol taraftan oluyordu batma bugun adet sancısı gibi sancım var
Progestan da akıntı da renk degisikligine sebep olabiliyor.İnşallah dediğin gibi olur ama progestan da kullandım tutunmayı güçlendirmek için. Neyse göreceğiz. Sabah afedersin çamur rengi akıntı geldi peçeteye. Ya yerleşme kanaması ya da adet sökülmesi kanaması. Bakalım hangisi...
InsallahAkıntı pas rengine döndü. Günlük pede bulaştı ve durdu. İnşallah senin dediğin gibi olur geç tutunuyordur. Adet sökülme kanamam bu renk olmaz çünkü krem gibi ve sarımtrak olur. Bu bildiğin pas
Net sonuç alman için söylemiştir. Aslında her doktor aynı şeyi söylüyor. Adet günü gelip geçsin sonra test yapın diye. Ama ben zihnimdeki acabamıyı hiç susturamıyorumEdiyorum da niye öyle bişe söylesin ki ya
İnşallah canım simdi yine test yaptım dayanamadım yine çıktıGayet pembe duruyor çizgiler inşallah vardır
Bekleyelim zaten ne yazılmışsa onu yaşıcazNet sonuç alman için söylemiştir. Aslında her doktor aynı şeyi söylüyor. Adet günü gelip geçsin sonra test yapın diye. Ama ben zihnimdeki acabamıyı hiç susturamıyorum
Ayy özür dilerim karıştırdım şu çörek otu bal kürüİnşallah canm inşallah
Duphaston kullandım ama incir kürü kullanmadım canm bilmiyorum ne olduğunu
İyi bari ablamda yumurtlama dönemini kaçırdı diye üzülüyorduYok kuzum aynı şey değil. Belli bir boyuta gelince Yumurtlama oluyor, sonra o yumurta çatlıyor çatladıktan sonra spermle buluşur sağlıklı döllenirse rahim duvarına tutunuyor. İşte buda gebelik oluyor.
Maşallah kan verin tez vakitteİnşallah canım simdi yine test yaptım dayanamadım yine çıktı
Yok canım önemli değilAyy özür dilerim karıştırdım şu çörek otu bal kürü
Yarin sabah tekrar yapın eğer çıkarsa kan verin hemen hayırlı haberlerinizi alalım belirti vs var mıydı kaçıncı gününüzde ogrendinizAyy inşallah canım adet günüm cuma yarın sabah yeniden test yapıcam inşallah görürüm
Flaşsız çekimde gözüktü yarın kan vericem inşallah cuma bat günümdü dua edin kızlar ben de bekleyen herkese ediyorum inşallahMaşallah kan verin tez vakitte
Siz yaptınız mı sizdede silik veriyo muFirst markadami yalancı pozitif çıkarıyor bugün ondan aldım sevincektim hevesim kursağımda kaldı şimdi vallahi bıktık artık bu testlerden
Aynısı diyorlar ama bilmiyorum adetnsancisi artık günü gecmeden yine belirti değil gibi çokKızlar bu hamileliğin belirtilerindeki sancı adet sancısının aynısı mı yoksa biraz daha mı farklı ? Bugün iğnemin 12. Günü yarın sabah test yapacağım ama son 1 saattir baya adet sancım var anlamadım adetime de 6-7 gün var
Ay sanki sizde var gibi duryor kaset test al yap istersenKızlar üstteki 2 gün önce yaptığım alttaki dün yaptım sizce var mı çizgiler sonradan cıktı test prodoctor dün yerleşme kanaması gibi bişey yasadım
Onu da deniyim canım mantıklı inşallah canımAy sanki sizde var gibi duryor kaset test al yap istersen
Bakalım göreceğizProgestan da akıntı da renk degisikligine sebep olabiliyor.
Insallahgecikmen olunca test verirsin veya evde yaparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?