- 1 Ekim 2024
- 616
- 278
- 18
- 29
Canım ben kan sonucunu öğreneyim haber veririm inşallah listede de yı görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ben kan sonucunu öğreneyim haber veririm inşallah listede de yı görürüm
inşAllah canımmm bekliyoruz hayırlısı olsun inşAllahCanım ben kan sonucunu öğreneyim haber veririm inşallah listede de yı görürüm
beni de eklememişsiniiizzzzbazen gözden kaçabiliyo canım bildirim çok olunca şimdi ekledim
Regle 9gün varken dayanamadım kaset testi yaptım çok çok silik böyle belli belirsiz bir çizgi çıktı zor gördüm hatta, ondan sonra hani negatif saydım ben onu hatta kuruyunca o gördüğüm yer net bir şekilde kırmızı olmuştu şimdi belirtilerim hala devam ediyor bilmiyorum biraz erken galiba çok dinliyoruz kendimizigenelde hamilelik belirtilerinde de adet sancısı gibi sancı oluyormuş ama emin olamadım ya
İnşalllah canımTeşekkür ederim canım. Hayırlısıyla sende mucizene kavuşacaksın inşallah
Yarın ilk idrarla yapalım bende tekrarlayacağım bende dayanamıyorum çok sabırsızımCuma günü canım 2 gün var inşallah canım bu testi bi de ilk idrarla yapmadım heyecandan dayanamadım 1 saat önce yaptım
Sonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozulduinşAllah canımmm bekliyoruz hayırlısı olsun inşAllah
Net pozitif test Canım kanda da görürsün pozitifi inşallahEki Görüntüle 3537562 sabah ilk idrarla yaptım 10 saniye de 2. Çizgi çıktı bebiş var mıdır
Bence pozitif testin markası nedir bat gününuz ne zamn ?Eki Görüntüle 3537562 sabah ilk idrarla yaptım 10 saniye de 2. Çizgi çıktı bebiş var mıdır
Canm kendini strese sokma en kısa zamanda kadın doğum doktoruna görün iki günde bir kan ver yükselmesine bakSonucum çıktı canım 45 ama bana çok düşük geldi konuştuğum hemşire de öyle dedi ama iki haftaliksa normal olabilir dedi moralim bozuldu
Bence pozitif testin markası nedir bat gününuz ne zamn ?
Markası nimo erken gebelik testi polikistik over var prolaktin tedavisi de görüyorm eğer ki varsa mucize gibi bir şey benim içinBence pozitif testin markası nedir bat gününuz ne zamn ?
Dua edin canım sağlık sorunlarım vardı 7 kez bağırsak ve makat arası deri hastalığın dan ameliyat oldum. Doktor tekrar nüksedebilir dedi. Şimdi iyiyken bir evladım daha olsun istedimCanm kendini strese sokma en kısa zamanda kadın doğum doktoruna görün iki günde bir kan ver yükselmesine bak
Rabbim şifanı versin canm güzel düşün güzel olsun inşallahDua edin canım sağlık sorunlarım vardı 7 kez bağırsak ve makat arası deri hastalığın dan ameliyat oldum. Doktor tekrar nüksedebilir dedi. Şimdi iyiyken bir evladım daha olsun istedim
Rabbim ol derse olur canm hakkında en hayırlısı olsun inşallah regl gunün ne zamnaMarkası nimo erken gebelik testi polikistik over var prolaktin tedavisi de görüyorm eğer ki varsa mucize gibi bir şey benim için
İnşallahNet pozitif test Canım kanda da görürsün pozitifi inşallah
Takvimde 25i gösteriyo ama gecikme de olabiliyo kasık ağrısından duramıyorum göğüslerimde de kaşıntı varRabbim ol derse olur canm hakkında en hayırlısı olsun inşallah regl gunün ne zamna
Aynen canım yaa insan hemen öğrenmek istiyorYarın ilk idrarla yapalım bende tekrarlayacağım bende dayanamıyorum çok sabırsızım
Canm daha 10 gün var sen takvime bakma erken yumurtlama olmuş muhtemelen yoksa 4 günlük gebelik testte çıkmaz bence regl günün daha yakın bı tarih o teste dair bı fikrim yok inan inşallah güvenilir bir markadır yalancı pozitif gösteren testler çoğaldıTakvimde 25i gösteriyo ama gecikme de olabiliyo kasık ağrısından duramıyorum göğüslerimde de kaşıntı var