2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Öyle tabiki kuzum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi

First markadami yalancı pozitif çıkarıyor bugün ondan aldım sevincektim hevesim kursağımda kaldı şimdi vallahi bıktık artık bu testlerden

Seni yoruyorum

O melek sana şefaatçi olcak çok şanslısın benimde iki meleğim war diğer tarafta beni bekleyen umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz gelir canım

İnşallah canım, biliyorum muhakkak tek değilim Aslında tekrar istiyorum, korkuyorum mu ne bilemiyorum. Buraya yazmak istedim. Takip ediyorum bu konuyu belki içim ısınır, sizlerle burada tekrar denerim diye düşündüm. Bir de 1 yıl geçsin istedim, sezeryan doğum yaptım çünkü, sen ne zaman doğum yaptın canım ?

First markadami yalancı pozitif çıkarıyor bugün ondan aldım sevincektim hevesim kursağımda kaldı şimdi vallahi bıktık artık bu testlerden
daha öncekilerde negatifti negatif göstermişti. Ama dünkü beni yanılttı malesef. İnşallah sizi yanıltmaz pozitif çıkarsa

31 ocak canım. Benim döngü kısa 23 ile 25 gün arası değişiyor
Ayy inanmıyorum çzigiler barız çıkmış yok anacım bunların hepsi bozulmuş ben bu ay duratest furtone vex kullandım beta 300 olmasın rağmen hafif silik çıkardı bunları denersin bihadkıne

Ayy inanmıyorum çzigiler barız çıkmış yok anacım bunların hepsi bozulmuş ben bu ay duratest furtone vex kullandım beta 300 olmasın rağmen hafif silik çıkardı bunları denersin bihadkıne
Evet hemen çıktığı için zaten sonuç 0 çıkınca çok üzüldüm ağladım. ama yapacak bir şey yok. Allah hayırlı zamanda nasip etsin

Nimo marka benide pozitif çıkarıp kan testi
İle yıkmıştı. İnşallah daha sonrasında güzel haberler alırız

Başın sağolsun rabbim meleğinin sana şefaatçi olmasını nasip etsin inşallah yine olur bu süreç de geçer insanız ölüm de bize doğum da, acı da tatlı da… inşallah bu süreci tekrarlayıp sağlıkla büyütürsün ve bekleyen dua eden herkes de aynı şekilde her namazımda duamdır bu, bana da diyen el açan herkese nasip etsin Allahım hayırla sağlıkla ve kolaylıkla inşallah

Ayy ben de iki gğn sonra test yapmayı düşünüyorum şu an grip gibiyim dün gece asırı kemiklerim ağrıdı belirti listeme bir yenisini ekliyorum o zaman nasip

Başınız sağ olsun sabırlar diliyorum

Amin, öyle tabi birbirimize güzel dualar edelim, güzel enerjiler gönderelim. Kısmet de ne varsa onu yaşıyor insan ‍♀

Ayy ben de iki gğn sonra test yapmayı düşünüyorum şu an grip gibiyim dün gece asırı kemiklerim ağrıdı belirti listeme bir yenisini ekliyorum o zaman nasip

Benim o zaman Temmuz ayıydı, hemen belirteyim Şu an gribal enfeksiyon var ama canım, inşallah gönlünden geçen gibi olur. Çok mutlu olurum. Ümit etmek de bir nimet gerçekten İnsanı diri tutuyor

Regle 5-6 gün kaldı bugun midem bulanıyor hafiften ayağımın altından yer kayıyor sanki inşallah psikolojik değildir

Ayy benide ekleyin.
Sat : 23 aralık 2024
Bat : 20 ocak 2024
4 ocakta çatlatma iğnesi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…