Öyle tabiki kuzum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahiYapma işte geçen ay bende öyle oldum kesin hamileyim dedim sonrası hüsran bu ay çok belli Bi belirti yok sadece iştah bugün kasık ağrısı oda dün eşimle değerlendirdik sanırım spermlerden kaynaklı oluyo yüzümde sivilce çıkmaya başladı olcam kesin diye düşünüyorum böyle olunca oluncada çok üzülmüyosun iştahım sa regl yakın açılıyo regl olunca gidiyo sende dinleme kendini sal gitsin biz ne yaparsak yapalım rabbim ne emrettiyse o olcak sonuç olarak bize düşen sabır dua
evet 0.100 çıktı malesef çok ümitlenmiştimTamamen mi sıfır çıktı sonucun? Benim bu şekilde göründüğünde 7 çıkmıştı en azından. Bu kadar belirgin olup da sonraki hayal kırıklığını tahmin bile edemiyorum
First markadami yalancı pozitif çıkarıyor bugün ondan aldım sevincektim hevesim kursağımda kaldı şimdi vallahi bıktık artık bu testlerdenKızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.
Aynen öyle tatlım rabbim büyük her namazda dualarımdasınız herşey güzel olcak rabbimin izniyleÖyle tabiki kuzum biz elimizden geleni yapiyoruz gerisi takdiri ilahi
Seni yoruyorum
O melek sana şefaatçi olcak çok şanslısın benimde iki meleğim war diğer tarafta beni bekleyen umarım sağlıkla kucağımıza alacağımız günlerimiz gelir canım
daha öncekilerde negatifti negatif göstermişti. Ama dünkü beni yanılttı malesef. İnşallah sizi yanıltmaz pozitif çıkarsaFirst markadami yalancı pozitif çıkarıyor bugün ondan aldım sevincektim hevesim kursağımda kaldı şimdi vallahi bıktık artık bu testlerden
31 ocak canım. Benim döngü kısa 23 ile 25 gün arası değişiyor
Ayy inanmıyorum çzigiler barız çıkmış yok anacım bunların hepsi bozulmuş ben bu ay duratest furtone vex kullandım beta 300 olmasın rağmen hafif silik çıkardı bunları denersin bihadkıneKızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.
Evet hemen çıktığı için zaten sonuç 0 çıkınca çok üzüldüm ağladım. ama yapacak bir şey yok. Allah hayırlı zamanda nasip etsinAyy inanmıyorum çzigiler barız çıkmış yok anacım bunların hepsi bozulmuş ben bu ay duratest furtone vex kullandım beta 300 olmasın rağmen hafif silik çıkardı bunları denersin bihadkıne
Nimo marka benide pozitif çıkarıp kan testiKızlar merhaba artık testlere inancım sıfır. Üç test yaptım dün first ve nimo marka gebelik testi hepsi de hemen silik ikinci çizgiyi çıkardı. Emindim kanda pozitifi göreceğime. İlk defa yanlış pozitif testlerle karşılaştım. Sabah kan verdim sonuç koca bir sıfır. Çok üzüldüm. İnşallah bir dahaki aya gerçek pozitifleri görürürz.
Başın sağolsun rabbim meleğinin sana şefaatçi olmasını nasip etsin inşallahHerkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyimŞu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.
Allah herkesin gönlüne göre versin
Ayy ben de iki gğn sonra test yapmayı düşünüyorum şu an grip gibiyim dün gece asırı kemiklerim ağrıdıİnşallahBen de sürekli belirtiler arardım, kendimi yoklardım. Oğlumda neredeyse hiç belirtim yoktu ve yumurtlama gününden bile sonra olmuştu, hatta hamile değilimdir diye hiç dikkat etmemiştim. Meğerse meleğime hamileymişim.
Her hamilelik belirtisi farklı olabiliyor. İlkinde üstüne görme denen şeyi yaşayıp. Kanamam olmuştu. Diğer gebeliğimde hiç kanamam olmafı ama çok hasta olmuştum. Hatta grip olduk sandım ilaç alacaktım, bir baktım adetim 1 gün gecikmiş. Korunmadığımız için de test yaptım, o şekilde öğrenmiştim
Başınız sağ olsun sabırlar diliyorumHerkese merhaba kızlar,
İçiniz de belki beni tanıyanlarınız vardır, daha önceden 2 kez hamilelik geçirdim. Birinde boş gebelikti kürtaj olmak zorunda kaldım, diğeri ise .. Oğlum oldu, Nisan anneleri grubunda olmayı beklerken prematüre bebekle Şubat annesi oldum. Oğlum ameliyat olmak zorunda kaldı. Zor ve kolay olmayan bir hamilelik süreci geçirdim. Oğlumu 30 günlük kaybettim. Neredeyse 1 yıl olacak. Melek annesiyimŞu an da gebelik düşünmüyorum ama burada sizlerin sohbetini takip ediyorum, hoşuma gidiyor. Belki ben de tekrar niyet ederim kimbilir. Uzun zamandır kulübe girmemişim. Şu an iyi hissettim burada.
Allah herkesin gönlüne göre versin
Başın sağolsun rabbim meleğinin sana şefaatçi olmasını nasip etsin inşallahyine olur bu süreç de geçer insanız ölüm de bize doğum da, acı da tatlı da… inşallah bu süreci tekrarlayıp sağlıkla büyütürsün ve bekleyen dua eden herkes de aynı şekilde her namazımda duamdır bu, bana da diyen el açan herkese nasip etsin Allahım hayırla sağlıkla ve kolaylıkla inşallah
Ayy ben de iki gğn sonra test yapmayı düşünüyorum şu an grip gibiyim dün gece asırı kemiklerim ağrıdıbelirti listeme bir yenisini ekliyorum o zaman nasip
HahaBenim o zaman Temmuz ayıydı, hemen belirteyimŞu an gribal enfeksiyon var ama canım, inşallah gönlünden geçen gibi olur. Çok mutlu olurum. Ümit etmek de bir nimet gerçekten İnsanı diri tutuyor
Ay çok üzüldümevet 0.100 çıktı malesef çok ümitlenmiştim
Ayy benide ekleyin.Kızlar Hepiniz Hoşgeldiniz Listeye Katılmak İsteyenler Beni Etiketleyip Sat Ve Bat Tarihlerini Yazarsa Listeye EklerimUmarım Hepimize Uğurlu Gelsin Hep + Görelim
Üye Adı SAT BAT Ovulasyon Çatlama İğnesi Sonuç @istanbullugelinnnn 29 Kasım 29 Aralık @Elo23 9
aralık5
Ocak@cicekkiz00 9
Aralık9
Ocak@Tmd2020 7
Aralık11
Ocakzeyyy123 15 Aralık 11 Ocak 28 Aralık @Goodnews 17 Aralık 11
Ocak@monica123 15Aralık 11
Ocak@brcmmmm 15 Aralık 12
Ocak@Mervesre41 15 Aralık 12
Ocak29 Aralık @Daydi 17 Aralık 13 Ocak 30 Aralık @alyanil 20
Aralık14
Ocak@nakum 16
Aralık14
Ocak@papatyamm13 13 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @pamilyaponca 18 Aralık 15 Ocak 3 Ocak @frefly 13 Aralık 15 Ocak 1 Ocak @mmatmazellll 6
Aralık15
Ocak31 Aralık @Mevsimm34 16
Aralık15
Ocak@Evanora 19
aralık15 Ocak @nurtenggggg 17
Aralık16
Ocak@nursell45 7
Aralık15
Ocak30 Aralık Aşılama @bircivcivdaha 20
Aralık16
OcakB birciftbebekcorabi 15
Aralık16
Ocak@huzurlu1i 20
Aralık17
Ocak@nilnc 18 Aralık 17
Ocak@arslnnnn 20
Aralık17
Ocak2 Ocak @kelebek-3 20
Aralık18
Ocak@minikediko 22 Aralık 18
Ocak31 Aralık @Alin Ada 21
Aralık18
Ocak@lokumnazli 22
Aralık20
Ocak6 Ocak @Puxhu 18 Aralık 20 Ocak P pandelaA 21
Aralık21
Ocak6 Ocak @NihaliMercimek 29
Aralık21
Ocak@aylemakk 24 Aralık 21
Ocakbanaderlerelif 26 Aralık 21 Ocak @teacherofchemistry 26 Aralık 22
Ocak@Faylinn 26 Aralık 22 Ocak @Eseski26 23 Aralık 23 Ocak 9 Ocak @uuullku 24 Aralık 23
Ocak@Sillage92 28
Aralık24
OcakS sla44 26
Aralık24
Ocak@parla1212 27
Aralık24
Ocak@Ozerrrr 26 Aralık 25
ocak@sultan 2121 29 Aralık 26
OcakI ifna1 1
Ocak26
ocak12 Ocak @Belina 27
Aralık26
Ocak@eva0108 31 Aralık 27
Ocak13 Ocak A abababba 28 Aralık 26 Ocak 9 Ocak @ltfye63 1
Ocak26
Ocak@caca60 29 Aralık 28
Ocak@linalina123 4
Ocak29
Ocak@minma1215 7
Ocak30
Ocakeylulesma 30 Aralık 31
Ocak13
Ocak@soGuk nevale 27
Aralık31
Ocak@krg1 29
Aralım31
Ocak@Sweetbird 1
Ocak31
ocak@buskolog 4
Ocak1
Şubat@pinkflowers1 5 Ocak 1 Şubat @yesilelma13 3
Ocak3 Şubat @Sunsun9 3
Ocak3
Şubat@makaleyaz 8
Ocak3
Şubat20
Ocak@derindenizmavisi 4 Ocak 4 Şubat @rozatulip 3
Ocak4
Şubat20 Ocak @duskapani 14
Ocak7
Şubat@Ellfiayy 7
Ocak7
ŞubatLucky_16 15
Ocak12
Şubat@freewoman1 9 Ocak 12 Şubat @anstz05 15
Ocak12
Şubat@kugukusu 13 Ocak 13 Şubat @asiliris 14
Ocak14
Şubat
Ben göremedim ama inşallah vardır sağlıkla kucağına alırsın balımCanm aslında foto da gözüküyo yarın netlesir ya kan vericem
Testleriniz ğoztif değil miydievet 0.100 çıktı malesef çok ümitlenmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?