• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Düşükten hemen sonraki ay mı hamile kaldınız🙏
Benim kürtaj oldu o yüzden doktorum iki ay bekle dedi bir adet gördükten sonra deneyecektim aslında ama o ay şiddetli idrar yolu enfeksiyonu oldu bende mecbur doktoru dinlemiş oldum ikinci adetten sonra yani kürtajdan yaklaşık üç ay sonra ilk denemede oldu çok şükür

Kızlar merhaba bugün alt karın ağrısıyla uyandım kasıklarıma tatlı tatlı ağrılar gelip gidiyo Bi de iştahım açık ama bu belirtiler geçen ayda wardı kendimi çok dinlemiycem dedim bu ay ama ara ara gidip geliyo psikolojim ya bat yaklaştıkça insan hep böyle oluyo ama regl olunca üzülmicem bunu kendime şartladım

Kızlar merhaba bugün alt karın ağrısıyla uyandım kasıklarıma tatlı tatlı ağrılar gelip gidiyo Bi de iştahım açık ama bu belirtiler geçen ayda wardı kendimi çok dinlemiycem dedim bu ay ama ara ara gidip geliyo psikolojim ya bat yaklaştıkça insan hep böyle oluyo ama regl olunca üzülmicem bunu kendime şartladım
Kac gun var regline canim

Abartmış bence doktor yani boyunuzu bilmiyorum ama 70 80 kilo bile 10 kilo vermeli denmez bence tamam göbek çevresi insanı zorluyor bencede bende de var ama
Bende göbek yok cnm basenden alıyorum 162 boyum ama benim ideal kilom 55 ama işte yok yok abartmamis normaldede vermem lazım 10 kilo almışım çünkü

Daha varmiş regline kuzum sabirla bekliycz mecbur benimde bugun çatladi nasil geçicek gunler bilmyrm😐
Aynen wala psikolojikmen kendimi bu ay daha diri tutmaya çalışıyorum sende öyle yap uğraş bul kendine kendini çok dinlememeye çalış ben bu ay regli de olsam üzülmicem yumurtam büyümüyodu bu ay büyüdü sağlıklı çatladı buna şükür elbet nasibi gelince kavuşcaz bebeğimize inşallah umut hep war ama illa bu ay bu ay dimicem

Aynen wala psikolojikmen kendimi bu ay daha diri tutmaya çalışıyorum sende öyle yap uğraş bul kendine kendini çok dinlememeye çalış ben bu ay regli de olsam üzülmicem yumurtam büyümüyodu bu ay büyüdü sağlıklı çatladı buna şükür elbet nasibi gelince kavuşcaz bebeğimize inşallah umut hep war ama illa bu ay bu ay dimicem
Ayy inşallah başaririm yumurtlamadan sonra kndimi dinlemedigm bi an bile yok😏

Kuzum o zaman adetlerin duzensizse Adet bitiminin ertesi gunu başla hergun yap o zmn yumurtlamadan emin olunca birliktelik olsun inşallah olur nasibinde varsa♥️
Canım 4 yıldır dkh kullanıyorum normalde çok düzensizdi ama bu ay ilaç bıraktım. Kaç ay düzenli devam eder bilmiyorum

Back